Zamudila rebelde familia!!!<< | 1 | 2
• sani
• Od: 17.2.2009
Re: Zamudila rebelde familia!!!
6.9.2009 13:51
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
psihiči smo si v sorodu ja. fajn da sem te spoznala burek
Optimist haha vedno in povsod Sej vem* celo? zgleda da veš vsaj nekaj pametnega. Okej..ta ti ni uspela...če smo realni ti ni nubena hahaha zakaj bi pa mogla? to mi ni bil niti namen.. Zakaj pol sploh pišš haha?hahahah • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.9.2009 14:09
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Optimist haha vedno in povsod Sej vem* celo? zgleda da veš vsaj nekaj pametnega. Okej..ta ti ni uspela...če smo realni ti ni nubena hahaha zakaj bi pa mogla? to mi ni bil niti namen.. Zakaj pol sploh pišš haha?hahahah hahah saj si zmešana ja.. zakaj pišem? ker se mi da. (moj problem ker si ti tu ja). zakaj pa ti pišeš dragica? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sani
6.9.2009 14:24
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Optimist haha vedno in povsod Sej vem* celo? zgleda da veš vsaj nekaj pametnega. Okej..ta ti ni uspela...če smo realni ti ni nubena hahaha zakaj bi pa mogla? to mi ni bil niti namen.. Zakaj pol sploh pišš haha?hahahah hahah saj si zmešana ja.. zakaj pišem? ker se mi da. (moj problem ker si ti tu ja). zakaj pa ti pišeš dragica? Ker maš ti čudno razimišlanje pa sm ga komentirala • PorceLan
6.9.2009 14:28
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Optimist haha vedno in povsod Sej vem* celo? zgleda da veš vsaj nekaj pametnega. Okej..ta ti ni uspela...če smo realni ti ni nubena hahaha zakaj bi pa mogla? to mi ni bil niti namen.. Zakaj pol sploh pišš haha?hahahah hahah saj si zmešana ja.. zakaj pišem? ker se mi da. (moj problem ker si ti tu ja). zakaj pa ti pišeš dragica? Ker maš ti čudno razimišlanje pa sm ga komentirala ou yeah. glede na to da mam jas čudno razmišljanje, kakega pa maš te ti? Pametnega? napaka. komentirat pa pomeni KOMENTIRAT, ne pa da nekomu rečeš da je bedn, ker je izrazo mnenje, oz. na drugi način povedal da tega ne gleda. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sani
6.9.2009 14:33
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Optimist haha vedno in povsod Sej vem* celo? zgleda da veš vsaj nekaj pametnega. Okej..ta ti ni uspela...če smo realni ti ni nubena hahaha zakaj bi pa mogla? to mi ni bil niti namen.. Zakaj pol sploh pišš haha?hahahah hahah saj si zmešana ja.. zakaj pišem? ker se mi da. (moj problem ker si ti tu ja). zakaj pa ti pišeš dragica? Ker maš ti čudno razimišlanje pa sm ga komentirala ou yeah. glede na to da mam jas čudno razmišljanje, kakega pa maš te ti? Pametnega? napaka. komentirat pa pomeni KOMENTIRAT, ne pa da nekomu rečeš da je bedn, ker je izrazo mnenje, oz. na drugi način povedal da tega ne gleda. Okej da ti razložim...tvojm prvi komentar je biu tok zbadliju punca je uprašala če ji lahko negdo pove kaj se je zgodil in ti spodbiješ njeno željo po tej nanizanki enim je pa ušeč!jst nism med njimi ker tut men ni ušeč kej preveč.ampak si mela nenajdm besede trentno ampak ni biu dobr komentar!kaj pol komentiraš če ne gledaš pa če ti ni ušeč ja člouk zamisll se mal...predn ti men govoriš o pametnih pa nespametnih komentrajih • PorceLan
6.9.2009 14:46
sem pretiravala ja, zaj bo pa itak crknla ker ni gledla.. Pač naj gre na net pogledat. pa jas ji nisem nobene želje spodbila al kaj bluziš, ker zakaj pa zaj ona naj nebi več gledla tote kozlarije zaradi mojega komentarja? en komentar še nea spodbije ene želje.. komentirala bom pa itak vse če mi bo tak pasalo._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sani
6.9.2009 14:51
PorceLan pravi:sem pretiravala ja, zaj bo pa itak crknla ker ni gledla.. Pač naj gre na net pogledat. pa jas ji nisem nobene želje spodbila al kaj bluziš, ker zakaj pa zaj ona naj nebi več gledla tote kozlarije zaradi mojega komentarja? en komentar še nea spodbije ene želje.. komentirala bom pa itak vse če mi bo tak pasalo.
Usaj priznaš..Pač se ne znajde pa ni šla na net pogledat !Pa gdo je reku da ne bo več gledala itak da bo če ji bo ušeč k da jo bk. kaj ti pravš!Komentiri ti še pa još če hočš ampak povem da maš kr ene komentarje! • PorceLan
6.9.2009 14:55
sani pravi:
PorceLan pravi:
sem pretiravala ja, zaj bo pa itak crknla ker ni gledla.. Pač naj gre na net pogledat. pa jas ji nisem nobene želje spodbila al kaj bluziš, ker zakaj pa zaj ona naj nebi več gledla tote kozlarije zaradi mojega komentarja? en komentar še nea spodbije ene želje.. komentirala bom pa itak vse če mi bo tak pasalo.
Usaj priznaš..Pač se ne znajde pa ni šla na net pogledat !Pa gdo je reku da ne bo več gledala itak da bo če ji bo ušeč k da jo bk. kaj ti pravš!Komentiri ti še pa još če hočš ampak povem da maš kr ene komentarje! tole: in ti spodbiješ njeno željo po tej nanizanki enim je pa ušeč!jst nism med njimi ker tut men ni ušeč kej bedne komentare mam pa zato, ker pod toto temo niam nič pametnega za napisat več. pa eh..bmk _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sani
6.9.2009 14:57
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sem pretiravala ja, zaj bo pa itak crknla ker ni gledla.. Pač naj gre na net pogledat. pa jas ji nisem nobene želje spodbila al kaj bluziš, ker zakaj pa zaj ona naj nebi več gledla tote kozlarije zaradi mojega komentarja? en komentar še nea spodbije ene želje.. komentirala bom pa itak vse če mi bo tak pasalo.
Usaj priznaš..Pač se ne znajde pa ni šla na net pogledat !Pa gdo je reku da ne bo več gledala itak da bo če ji bo ušeč k da jo bk. kaj ti pravš!Komentiri ti še pa još če hočš ampak povem da maš kr ene komentarje! tole: in ti spodbiješ njeno željo po tej nanizanki enim je pa ušeč!jst nism med njimi ker tut men ni ušeč kej bedne komentare mam pa zato, ker pod toto temo niam nič pametnega za napisat več. pa eh..bmk Nerazumm unga zakaj si kopirala ampak briga me!aj rajfu čau • PorceLan
6.9.2009 14:59
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Usaj priznaš..Pač se ne znajde pa ni šla na net pogledat !Pa gdo je reku da ne bo več gledala itak da bo če ji bo ušeč k da jo bk. kaj ti pravš!Komentiri ti še pa još če hočš ampak povem da maš kr ene komentarje! tole: in ti spodbiješ njeno željo po tej nanizanki enim je pa ušeč!jst nism med njimi ker tut men ni ušeč kej bedne komentare mam pa zato, ker pod toto temo niam nič pametnega za napisat več. pa eh..bmk Nerazumm unga zakaj si kopirala ampak briga me!aj rajfu čau pametno ja. baj _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sani
6.9.2009 15:00
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
sani pravi:
PorceLan pravi:
Usaj priznaš..Pač se ne znajde pa ni šla na net pogledat !Pa gdo je reku da ne bo več gledala itak da bo če ji bo ušeč k da jo bk. kaj ti pravš!Komentiri ti še pa još če hočš ampak povem da maš kr ene komentarje! tole: in ti spodbiješ njeno željo po tej nanizanki enim je pa ušeč!jst nism med njimi ker tut men ni ušeč kej bedne komentare mam pa zato, ker pod toto temo niam nič pametnega za napisat več. pa eh..bmk Nerazumm unga zakaj si kopirala ampak briga me!aj rajfu čau pametno ja. baj aa?Kaj je pametno sej lah nadeljujeva ne bojim se te če si mislna s tem k si rekla pametno ja ...haha obool • PorceLan
6.9.2009 15:02
Pametno je da ti je vseeno pa da sma se že poslovile.. skoraj. ajdee_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 9.1.2010 17:41; skupaj popravljeno 1 krat • sani
6.9.2009 15:10
PorceLan pravi:Pametno je da ti je vseeno pa da sma se že poslovile.. skoraj heh (:
Zakaj bi se me pa bala? tratata k si tko napisala..no okej ajde • tammi
• Od: 24.8.2009
6.9.2009 18:20
jaz sem gledala mislim da 3. del te serije pa je taka bedarija, da večje ni. sem gledala 1 in 2 sezono rebelde, samo to je pa taka kozlarija da večje ni. ki bi se dalo dobit...kaj pa vem, enkrat sem gledala po netu malo o rbd pa naletela na en forum al spletno stran, ko so meli skoro vse dele rbd...samo se res ne spomnim kira, vem pa da je bla slovenska stran.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.