Rezanje. Kako nehati?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
rock13boy • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 0:05
ezer pravi:
rock13boy pravi:
jst se tut režem in to že kar dolgo zdi se mi nemogoče bres klingice živeti all se režem v sql al doma vse povsod po celem telesu... Confused
in zdi se mi da se bom dokonca lajfa Mad

Če mas volo, pa če boš nasu usebo, k te bo mela rada kot bos meu ti njo pač u love pa to, pa če ti bodo frendi dajal podporo ti bo ratal.. jst sm mela 5 frendou k so se rezal pa tud sama sm se, pa smo drug druzga podpiral, si pomagal pa dajal razne nasvete, skp sm vn hudil k smo vedl d smo si enaki pa tko.. pa lim manj morš mislt na to pa ti rata.. jst se ze 3 leta ne vec in sm ponosna na to SmileSmile tezko je končat ja vem sm izkusla, postopoma je treba pa gre... najprei prenehi za ksn teden, pol podalsi na dva, pol na mesec, in iz mesca na pou leta.. in pol preprost ne cuts vec potrebe po rezanju...
Če mas volo pa hočš nehat ti bo ratal, teb in usem k se rezete...

drgac pa jst sm se zto, k nism mela nubenih frendou, nism vedla komu nei zaupam svoje bleme, mela sm jih pa ugromn, starsa sta se ves cas kregala, sestrca mi je pila ziuca... sei zdj ni velik drgac razn tega d mam par frendou, k vem d me majo radi... drgac pa blemi u familijji isti sam sm rekla d to je to... nebom se vec rezala...

pa se nekak si lahka pomagate... namest noza oz žiletke uzemte tehnični svinčnik.. sam tolk d cutte bolečino... brez krvi... pomaga fuul.. tko je nehala moia best frendica... sam bodte strpni pa vam bo ratal... vsem je še, nekaterim s pomočjo, nekaterim samiim, sam nesmete ubupat sami nad sabo!!
lepo se meite pa radi se smejte, bodte dobre vole pa nehite z rezanjem oz se potrudte d nehate pa vm bo pomagal SmileSmile

hvala za nasvete samo nwm kak bi reku če povem resnico sem v velikem šoku ne res neki je pač blo ...sej ni pomebno (to še noben ne ve kr nwm komu bi povedu)bom pa probo z vsemi nasveti od vseh vas od tega da da se ne z glavo zabijam v steno do rezanja s šestilom pačeprav sem se že med poukom in mi je vseen pritekla kri
crazyteja • Od: 21.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 14:26
XXX pravi:
ezer:) hvala..js bom poskusla to s kemičnim.. sam vedno ko čutm sam bolečino..me nekak samo potegne da prtisnem do krvi in tukej se pokaže šele olajšanje..kr tko.woh. sej mislm da veš kako mislm..

crazyteja..ojej..tep se je ubistvu še bol hujš istekl kot pr men=/ asi šla kej šivat, si mela tok globoke rane?

ne nč si nism šla šivat...sam sm pa mela povito d ne bi blo kj narobe pa kj se vidl...
drgač pa sm res mela preveč globoke rane..ena frendica bla na šivanji zarad tega in mi je rekla d sm mela še bol globoke rane ku pa je ona mela..ampk sm sama si vse uredila...
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 15:35
aja dost ****=/ ker js dejansko sm ful krvavela in sm mogla šivat drgač bi pač izkrvavela, že tko sm prej ful krvi zgubla predn so me našl in sm skp padla.. svaka ti čast da si si sama:O
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 15:48
jas se tut vedno sam povijem pa čeprav včasih zgledam ko mumija zdaj trenutno mam povite roke noge pa cel trebuh ...XD
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 15:57
a ker dejansko tok krvaviš? ^^, js ko krvavim se nič ne povijam sam pač obrišem al neki pa pustim neki časa..potlej pa itak mam rokave čez -.-
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 16:08
ja jas se rečem tako da se z nožom kakih nwm kolko krat pač potegnem po roki dokler več ni prostora ko pa zmanjka prostora pa še se vodoravno režem Razz
BlackAngel • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 17:16
Ja jz sn se tud rezala, res je da je slaba navada ampak pomaga pr določenh bolečinah (odvisn tud od osebe)
Odvadla sn se težko Confused ampak sn se pomembno je to

Tisti k še to delate pomislte koko bo to zgledal npr. poleti ko se prkažeš z porezanimii rokami u družbi vrjemte da se ne bo dobr odnesl

Namest britvice uporabte LED; pomaga Wink
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 17:50
rock13boy pravi:
ezer pravi:
rock13boy pravi:
jst se tut režem in to že kar dolgo zdi se mi nemogoče bres klingice živeti all se režem v sql al doma vse povsod po celem telesu... Confused
in zdi se mi da se bom dokonca lajfa Mad

Če mas volo, pa če boš nasu usebo, k te bo mela rada kot bos meu ti njo pač u love pa to, pa če ti bodo frendi dajal podporo ti bo ratal.. jst sm mela 5 frendou k so se rezal pa tud sama sm se, pa smo drug druzga podpiral, si pomagal pa dajal razne nasvete, skp sm vn hudil k smo vedl d smo si enaki pa tko.. pa lim manj morš mislt na to pa ti rata.. jst se ze 3 leta ne vec in sm ponosna na to SmileSmile tezko je končat ja vem sm izkusla, postopoma je treba pa gre... najprei prenehi za ksn teden, pol podalsi na dva, pol na mesec, in iz mesca na pou leta.. in pol preprost ne cuts vec potrebe po rezanju...
Če mas volo pa hočš nehat ti bo ratal, teb in usem k se rezete...

drgac pa jst sm se zto, k nism mela nubenih frendou, nism vedla komu nei zaupam svoje bleme, mela sm jih pa ugromn, starsa sta se ves cas kregala, sestrca mi je pila ziuca... sei zdj ni velik drgac razn tega d mam par frendou, k vem d me majo radi... drgac pa blemi u familijji isti sam sm rekla d to je to... nebom se vec rezala...

pa se nekak si lahka pomagate... namest noza oz žiletke uzemte tehnični svinčnik.. sam tolk d cutte bolečino... brez krvi... pomaga fuul.. tko je nehala moia best frendica... sam bodte strpni pa vam bo ratal... vsem je še, nekaterim s pomočjo, nekaterim samiim, sam nesmete ubupat sami nad sabo!!
lepo se meite pa radi se smejte, bodte dobre vole pa nehite z rezanjem oz se potrudte d nehate pa vm bo pomagal SmileSmile

hvala za nasvete samo nwm kak bi reku če povem resnico sem v velikem šoku ne res neki je pač blo ...sej ni pomebno (to še noben ne ve kr nwm komu bi povedu)bom pa probo z vsemi nasveti od vseh vas od tega da da se ne z glavo zabijam v steno do rezanja s šestilom pačeprav sem se že med poukom in mi je vseen pritekla kri

Zakaj se pa nekomu ne zaupaš? velik lazje ti bo pomoje ze to da nekomu poves ka je blo, kak se počuts pa tko... pa glede rezanje.. omrež se na cim krajso povrsino najbl roka k drgac je nevarnost okuzbe se vecja.. jst sm bla zarad tega tri mesca u bolnc in sm skor class ponaulala... lei pač pomoje je pr teb narobe to, d use drzis vase... dei ce komu lahka zaupas mu dei, pa ce bi kdai jokau rd joki, ne vase zarzvat in zase usega... lazje ti bo... al pa najd enga frenda al frendico k se je rezu al se pa še vedn pa skupi probita rest... to ti bo tud pomagal.. d boš meu nekoga enazga pr seb:)

pa nism rekla sestilom ampak tehničnim svinčnikom.... k do krvi se z njim je ful tezko... bolečino pa enako cuts... pa se pozna se ti ne dle k 10 min...
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 18:56
jst pa sem se s šestilom z konico šestila*
pa je isto samo da 3xbolj boli vidi pa se 15min
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 18:56
aia pa hvala za toliko koristnih nasvetov
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Rezanje. Kako nehati? 29.10.2008 21:20
rock13boy pravi:

zakaj si pa se z šestilom? pa ni za kei.. velikrat komu svetujem k vem d stem nekomu pomagam:) sei zto sm pa sla u ta poklic ... hf Smile

a niam jst tebe na msn-ju? pa če kj nucas me klikn.. ce pa ne me pa pros pa ti ga dam SmileSmilečaw
broken • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 5
Re: Rezanje. Kako nehati? 30.10.2008 19:24
ja nevem prbi se zadrzat men recimo ne rata al pa probi vedno za hujse stvari mislm vedno mn ane da se sma kd je res kej hudga tko bo slo vedn mn in pol nakonc bos nasla druge resitve al pa se probi zamott z cim
sarita • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 21
Re: Rezanje. Kako nehati? 6.11.2008 0:22
tudi jaz sem oseba ki se je rezala em...pa sem se odvadila najenostavneje je to da ko si žalostna pa se počutiš osamljeno pa itd.da se z nečim zamotiš moji starši so zvedeli da sem se rezala ker je videla moja sestra kakšne roke imam pa je mami povedala od tistega časa sma se z mamo lepo pogovorile o vsem tem težavam itd.in mislim da pogovor pa neko delo najbolj pomaga nvm no meni je uspelo
fsm Wink
Re: Rezanje. Kako nehati? 6.11.2008 0:22
tudi jaz sem oseba ki se je rezala em...pa sem se odvadila najenostavneje je to da ko si žalostna pa se počutiš osamljeno pa itd.da se z nečim zamotiš moji starši so zvedeli da sem se rezala ker je videla moja sestra kakšne roke imam pa je mami povedala od tistega časa sma se z mamo lepo pogovorile o vsem tem težavam itd.in mislim da pogovor pa neko delo najbolj pomaga nvm no meni je uspelo
fsm Wink
Re: Rezanje. Kako nehati? 6.11.2008 0:24
rock13boy pravi:
em... jaz sem se pa z klingico,škarjami pa še kaj bi se dalo najti se ssreča da ssem se odvadila
sara • Od: 24.10.2008 • Prispevkov: 20
Re: Rezanje. Kako nehati? 8.11.2008 13:22
hei. jaz se režem zai pol leta... ampak poleti mi je nekak ratalo neaht.. zai pa sem spet padla v to. pa sem povedla naibolši prijatlci... pa mi je dla eno zapestnico..in jo mam VEDNO gor.. in ko se hočem me to nekak ustavi pa mal na druge pomislim...
pa si grem rajši s kulico po roki neke kletvice pisat pa mi to nekak pomaga Wink
Dul • Od: 8.11.2008 • Prispevkov: 44
Heii* 8.11.2008 15:25
Oi no nej tapru povem de se jest ne režem sm vas use ka se spoštujem pač razumem va ka vem kako je ka se moja BFF reže ka je je frnt fustu ka je bla full u nega sm neki vas use prašam zakej se tu sploh počnete??
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 11:54
sam uprašu bi a vi se sprostite s tem ko se razrežete, vam mogoč paše?
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 12:43
underberg pravi:

men osebno ja. in ne mi rečt daso mazohist. paše mi lih sam takrt ko sm slabe volje, ko jokam zarat miljon stvari h krati, za katere po tem kar nardim ugotovim daso čis krene brezvezne. tko da men ni jasn, zakaj gor pišejo kako najmn boli? nevem ane če te boli kaj to delaš oO uglavnm js se s tem sprostim in dobim mau bol pozitivn pogled na use..
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 13:43
XXX pravi:
underberg pravi:

men osebno ja. in ne mi rečt daso mazohist. paše mi lih sam takrt ko sm slabe volje, ko jokam zarat miljon stvari h krati, za katere po tem kar nardim ugotovim daso čis krene brezvezne. tko da men ni jasn, zakaj gor pišejo kako najmn boli? nevem ane če te boli kaj to delaš oO uglavnm js se s tem sprostim in dobim mau bol pozitivn pogled na use..

vžde pol bom pa mogu enkrat probat, če res to paše pa da se s tem sprostiš
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 14:16
underberg pravi:
XXX pravi:
underberg pravi:

mdj če se zajbavaš is tega.. če se pa ne si pa čudn.
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 14:50
XXX pravi:
underberg pravi:
XXX pravi:
underberg pravi:

ma ne zajbavam se no to so resni problemi. Drač sm sm probu zdle pa morm rečt da men to ne paše glih najbol, peče pa peče u pm.
Re: Rezanje. Kako nehati? 20.12.2008 15:50
underberg pravi:
XXX pravi:
underberg pravi:
XXX pravi:
underberg pravi:

ma ne zajbavam se no to so resni problemi. Drač sm sm probu zdle pa morm rečt da men to ne paše glih najbol, peče pa peče u pm.

you made my day:D
Re: Rezanje. Kako nehati? 30.12.2008 1:45
jaz sem se rezala..in verjemte mi da se da končat Wink
brez nobene pomoči od nobenega psihiatra al zaradi katerihkoli terapij..
to so samo bedarije..
če je problem v nas ga moremo tudi mi sami rešit !
tisti ki govorijo da ne morejo nehat se rezat,govorijo samo beadrije..
ker ne da ne morejo ampak oni NOČEJO nehat s tem !
tisti ki se režete.. a se ne zavedate da to sploh nima smisla?
kaj nardite s tem? povejte mi tri stvari ki jih s tem ko se režete premagate..
naprimer vi se režete zaradi fanta ki vas noče..
ampak ko si boste porezali celo roko,nogo al karkoli..
ne bo ta fant vas hotel..ampak boste imeli samo vi porezano roko..
in vedno ko boste pogledali roko se boste spounile na njega in se počutile slabo !
je to vredno ? sploh ne.
katerikoli problem je v vas je rešljiv.
in ne bo problem rešila žiletka al katerokoli rezilo..
vendar ga boste rešili vi .. če ga boste hoteli rešiti ! pomislite..
..bodite močni in se postavite zase Smile
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Rezanje. Kako nehati? 31.12.2008 15:36
moie 2 frendice sta se.. ena je pol začela rezat igrašče je rekla da pol tko sprošča ane.. tkoda zamot se naid svtlo lučko u svojmu življenju k nekie je, pa tud če se ti zdi na momente ful težko, vrjem nis edina oseba.. pa velik sreče pr nehanju, močno upam da ti uspe ker lahko preide to v resne posledice..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.