Se vm zdim predebela??<< | 1 | 2 | 3 | >>• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Re: Se vm zdim predebela??
5.9.2009 15:26
pink3y1 pravi:
pink3y1 pravi:
Kaj pa jaz se vam zdim predebela? Velika sem 170 cm pa mam 85 kg
Zakaj mi nihče noče odgovorit? Hm...kaj pa vem. Mogoče bi blo fajn če bi mela neki mal kg manj. In ne mislit da te napadam. Tudi sama nisem neka suhica in sem pač sam iskrena :S Drugač pa vem kok je neumno da ti usi govorijo ooooo kok si suha, resnica pa je čist druga -.- Sam to kar sem ti rekla da bi morda blo fajn če bi mela neki kg manj. To ni nujnu. Ker če se npr. ukvarjaš s kakim športom za tele kg krive mišice. Tko da ne vem. Kok si pa stara? • teckica
• Od: 9.6.2009
5.9.2009 20:50
caj pravi:ja
jaz imam 62 kil halo Kok si pa visok? Ok.. ZDej mam pa (še) eno vpr... Kok kalorij mislte da morm jz (170cm, 57 kg, treningi sabljanja pa odbojke) zaužit na dan?? tnx, fsm • caj
5.9.2009 22:22
jaz sm pa boxr in sm zto FUL močanvendar poznam enkga k je: močan močan ful pa mzul
aja 175 cirka sm • pink3y1
• Od: 15.8.2009
7.9.2009 18:07
Smutzy pravi:
pink3y1 pravi:
pink3y1 pravi:
Zakaj mi nihče noče odgovorit? Hm...kaj pa vem. Mogoče bi blo fajn če bi mela neki mal kg manj. In ne mislit da te napadam. Tudi sama nisem neka suhica in sem pač sam iskrena :S Drugač pa vem kok je neumno da ti usi govorijo ooooo kok si suha, resnica pa je čist druga -.- Sam to kar sem ti rekla da bi morda blo fajn če bi mela neki kg manj. To ni nujnu. Ker če se npr. ukvarjaš s kakim športom za tele kg krive mišice. Tko da ne vem. Kok si pa stara? Hahah, pametno si napisala ;D Ampak, jaz sem se samo delala norca iz vseh tu. Moram povedati, da bote vse to prerasle. Iz lastnih izkušenj pravim. Postavo mam fenomenalno, ne predebelo, ne presuho in sem si zelo všeč. Sicer pa če imaš kakšen kilogramček preveč -> Dečki morajo imeti kaj za prijet in vse dečke ki jih boste vprašale bodo rekli da imajo raje normalne, zdrave punce, ne pa hodeče obešalnike. Tak da deklice pazite, kak hujšate! Aja pa v bistvu sem velika 170 cm in imam 55 kg ;D Stara pa sem 14 let. • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
8.9.2009 11:27
caj pravi:jaz sm pa boxr in sm zto FUL močanvendar poznam enkga k je: močan močan ful pa mzul
aja 175 cirka sm Jst tut poznam enga k je FUL močan. Če se kdo upa z njim stopiti v kontakt naj me prosim kontaktire. hvala • caj
8.9.2009 12:31
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
jaz sm pa boxr in sm zto FUL močanvendar poznam enkga k je: močan močan ful pa mzul
aja 175 cirka sm Jst tut poznam enga k je FUL močan. Če se kdo upa z njim stopiti v kontakt naj me prosim kontaktire. hvala mislim da imava istega v mislih xD • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.9.2009 13:37
dej sliko ti prlimi pa bomo takoj vedl kk pa kaj_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • caj
8.9.2009 14:34
underberg pravi:dej sliko ti prlimi pa bomo takoj vedl kk pa kaj
hej, z njim se ne gre ****, res, on te pogleda, pa se ustrašš majkemi xD • Smutzy
• Od: 12.4.2009
9.9.2009 20:03
pink3y1 pravi:
Smutzy pravi:
pink3y1 pravi:
pink3y1 pravi:
Zakaj mi nihče noče odgovorit? Hm...kaj pa vem. Mogoče bi blo fajn če bi mela neki mal kg manj. In ne mislit da te napadam. Tudi sama nisem neka suhica in sem pač sam iskrena :S Drugač pa vem kok je neumno da ti usi govorijo ooooo kok si suha, resnica pa je čist druga -.- Sam to kar sem ti rekla da bi morda blo fajn če bi mela neki kg manj. To ni nujnu. Ker če se npr. ukvarjaš s kakim športom za tele kg krive mišice. Tko da ne vem. Kok si pa stara? Hahah, pametno si napisala ;D Ampak, jaz sem se samo delala norca iz vseh tu. Moram povedati, da bote vse to prerasle. Iz lastnih izkušenj pravim. Postavo mam fenomenalno, ne predebelo, ne presuho in sem si zelo všeč. Sicer pa če imaš kakšen kilogramček preveč -> Dečki morajo imeti kaj za prijet in vse dečke ki jih boste vprašale bodo rekli da imajo raje normalne, zdrave punce, ne pa hodeče obešalnike. Tak da deklice pazite, kak hujšate! Aja pa v bistvu sem velika 170 cm in imam 55 kg ;D Stara pa sem 14 let. Ma đizzs noooo -.- Jst sm se pa bala da boš to nardila smomor zarad mene xD Ne resno. Bjaaćć siiiiii Drugač pa od fantou...najbrž to drži ja. Plus to da moraš met joške košarco usaj Ž xD • caj
9.9.2009 21:57
jst pa stavm da če greš iz morja, se gladina vode zniža za 5 cm
• PinkShue
• Od: 22.12.2008
10.9.2009 17:06
pink3y1 pravi:
Smutzy pravi:
pink3y1 pravi:
pink3y1 pravi:
Zakaj mi nihče noče odgovorit? Hm...kaj pa vem. Mogoče bi blo fajn če bi mela neki mal kg manj. In ne mislit da te napadam. Tudi sama nisem neka suhica in sem pač sam iskrena :S Drugač pa vem kok je neumno da ti usi govorijo ooooo kok si suha, resnica pa je čist druga -.- Sam to kar sem ti rekla da bi morda blo fajn če bi mela neki kg manj. To ni nujnu. Ker če se npr. ukvarjaš s kakim športom za tele kg krive mišice. Tko da ne vem. Kok si pa stara? Hahah, pametno si napisala ;D Ampak, jaz sem se samo delala norca iz vseh tu. Moram povedati, da bote vse to prerasle. Iz lastnih izkušenj pravim. Postavo mam fenomenalno, ne predebelo, ne presuho in sem si zelo všeč. Sicer pa če imaš kakšen kilogramček preveč -> Dečki morajo imeti kaj za prijet in vse dečke ki jih boste vprašale bodo rekli da imajo raje normalne, zdrave punce, ne pa hodeče obešalnike. Tak da deklice pazite, kak hujšate! Aja pa v bistvu sem velika 170 cm in imam 55 kg ;D Stara pa sem 14 let. Blagor teb..js mam 169cm pa 57 kg!!! :S • pink3y1
• Od: 15.8.2009
10.9.2009 17:14
@ Smutzy: No no, zaradi tega pa res nebi šla naret samomora ;D
@ caj: Jaz pa se stavim, da tvoja starša vsako leto greta na tvoj rojstni dan kamenjat štorkljo v živalski vrt @ Pinkshue: Če je to skoraj enako • massq
• Od: 10.9.2009
10.9.2009 17:38
ej js pa resno!
velka sm 168 pa mam 83kg vem da je to VELIK pa tut verjemte mi da poskušam shujšat pa mi nikakor ne uspe je pa res da tut treniram neki in da so za to potrebne mišice pa morm rečt da jih mam kr neki no..bi blo res možno da sm zarad mišic tok težka?...ker mi vsi pravjo da nism debela na pogled (nism pa suha) in da pač zgledam tko mal bol močna ampak nikakor ne debela.. • nikapika
• Od: 10.9.2009
10.9.2009 18:43
soriii lepoticaaa sam si suuha sm 171 pa mam 61 kiil.
da ueeeš suha siii <333333333 ^^ ne se sekerat će ti praujo d si popuuna lepaaa siiii. <3 lubm te p<3 • teckica
10.9.2009 18:55
pink3y1 pravi:@ caj: Jaz pa se stavim, da tvoja starša vsako leto greta na tvoj rojstni dan kamenjat štorkljo v živalski vrt PODPIS!! Sam jz te res neprenesem caj! • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
15.9.2009 13:12
teckica pravi:
pink3y1 pravi:
@ caj: Jaz pa se stavim, da tvoja starša vsako leto greta na tvoj rojstni dan kamenjat štorkljo v živalski vrt PODPIS!! Sam jz te res neprenesem caj! kaku d ne ??? sej ma sm 57 kil... poznamo mi take k ga z levo roko na nogi odnesejo • teckica
29.9.2009 20:04
teckica pravi:No jz mam en big problem.. jz sm velka 170cm in mam 57 kg, pa USi mi govorijo kok sm lepa, pa fain pa da nism debela ampak jz se pa ful bajso vidm... A se vm zdim pretežka/predebela?? ok ful mi boste pomagal..
oj,... spet jz... zdej sm težka 55 kg... In me zelooo zanima če kdo slučajn ve kdaj veš če si USE zbruhu?? Ker mam mal težav s tem... hvalaaaaa.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.9.2009 20:14
teckica pravi:
teckica pravi:
No jz mam en big problem.. jz sm velka 170cm in mam 57 kg, pa USi mi govorijo kok sm lepa, pa fain pa da nism debela ampak jz se pa ful bajso vidm... A se vm zdim pretežka/predebela?? ok ful mi boste pomagal..
oj,... spet jz... zdej sm težka 55 kg... In me zelooo zanima če kdo slučajn ve kdaj veš če si USE zbruhu?? Ker mam mal težav s tem... hvalaaaaa.. am kaj ti bruhaš kao to? --> like bulimia? glej jas sem to mela nee.. pa aloo dokler še lahko nehaš, NEHAJ! veš kak ti bo blo pol žal ko boš mogla bit dvakrat na mesec 4 dni v bolnici pa ko te bo ona psihologinja neke gnjavla pa ti tako pravla da se boš zjokala tam, pa ko boš mogla na neka predavanja kao wnb "pametna" hoit, pa ti bojo infuzijo enkrat na mesec devali pa te s hrano silili, pa ti jo dobesedno v uste rinli? Lej nea se špilaj če še nisi tak daleč, drugače pa poišči pomoč čimprej! Jas ti to za TVOJE dobro pravim ker vem kak je to, pa jas NIKOLI več nebi šla čez to. Če lahko sama nehaš, nehaj, čeprav vem da je težko, če pa ne pa povej kolegici, fčitlci, psihologinji, socialni delavki, staršem, bakici, teti.. bilokomu, samo POVEJ! Ker ko boš bla enkrat že tak daleč da boš še samo bruhanje vidla, ti bojo itak ugotovili pa če boš še nevem kak skrivala, samo pol verjemi da ti bo 1oo× bolj hudo, kot ti pa je zaj. Res glej, nehaj! Jas nevem kaj ti naj še rečem, dopovedat ti tak verjetno ne morem kak je to dokler neboš sama vidla.. sicer jas tega nobenmu ne privoščim, samo če si pa tak nora da neoš nehala, ti bo pa pol žal, pa boš tam one zdravnike prosla naj nehajo, samo oni ti itak skoz samo ponavlajo da je to za mene dobro, pa da naj sodelujem pa nevem kaj.. NEHAJ! Pa nisi predebela! Če se ti pa zdi da si, pa shujšaš po naravni poti, ne pa da bruhaš. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pika_poka
• Od: 26.9.2009
29.9.2009 21:02
za punce je normalno da imajo 110 kg manj kot cm. Poleg tega sem pa zelo proti bulimiji. Sem ena tistih ki so morale že nekaj shujšati in to mi je uspelo čisto z voljo in uravnoteženo prehrano. • odgovor
• Od: 29.6.2009
khm
30.9.2009 14:21
aliaa pravi:Jaaoo.
Lahk bi blo 100x hujši. Js se tut ne sekiram vlka sn 160cm -43kg.Pa se tut ne sekiram.Tut taki morjo živet xD Sam sebi morš bit všeč komu pa drugemo. HF* Ti kot sem opazila znaš svetovati ..Povej še meni 166cm in 63 kg..AA je uredu*? • 005
• Od: 17.5.2009
1.10.2009 15:50
smreekca pravi:
kachuun pravi:
a se vm jz zdim predebela ?
160. cm , 48 kg ? mn sicer pravjo da sm glih prava. sam ne verjamm js sm pa za 3centi večja pa mam 47;D i jes sn 157,5 pa mam 54 kg.!! pa sn v zlaTi sredini.. čisT tak BTW.!! mi je tui zdravniik reko...da sn lahko zadovolna s svojim telesom...tak da babe...zrediT se bo treba... • ijkapa
• Od: 1.10.2009
2.10.2009 13:01
OK ženski forum. jbg js bom pisau itak da pišejo same suhice, ker hočejo potrditev da so kul no js sm tip.. pa mam res problem haha^^ velki sm 186. pa mam 73 kg.. pa pomoje bi met več kg. kaj pa vi mislte? hF* • fLomaster
• Od: 1.7.2009
2.10.2009 14:28
ijkapa pravi:OK ženski forum. jbg js bom pisau
itak da pišejo same suhice, ker hočejo potrditev da so kul no js sm tip.. pa mam res problem haha^^ velki sm 186. pa mam 73 kg.. pa pomoje bi met več kg. kaj pa vi mislte? hF* mišice moraš dobit, pa boš težji • ijkapa
• Od: 1.10.2009
2.10.2009 15:09
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
OK ženski forum. jbg js bom pisau
itak da pišejo same suhice, ker hočejo potrditev da so kul no js sm tip.. pa mam res problem haha^^ velki sm 186. pa mam 73 kg.. pa pomoje bi met več kg. kaj pa vi mislte? hF* mišice moraš dobit, pa boš težji haha^^ sej delam na tem zadnje čase |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.