Imate najboljšega prijatelja / prijateljico?<< | 1 | 2
• D*
• Od: 22.12.2009
Re: Imate najboljšega prijatelja / prijateljico?
29.12.2009 9:59
mam frendice sam ne prou best. pač smo ene 5 in več. pa smo tko prjatlce in če jzt povem eni od njih (pač tisti kr ji tko ''zaupm'' ) bo tudi loh naprej ostalm povedla . tko da jzt ne zaupm čis preveč. (:
Je pa tudi ena kr se poznavi že od vrteca in ena tudi tko od majhnega sam odkar smo šli u šolo je pršla še ena, tko da se družio več z njo. sam ussen smo tko prjatlce . z ussemi sm pa prej sošolKa in poL prjatlca (: • NoNx*
• Od: 27.8.2009
29.12.2009 18:47
Js mam pa 1 najbolšo prjatlco pa 2 dobra prjatla..
No mojo BFF poznam od 1. razreda,tapru k sm jo vidla sm si misla...wtf je to za ena.. pol sma se pa ful zaštekale pa si use povedle,vedn sma ble skupi,pa vlkrat sma se skregale, še zdj se, sam si pa use povema. Moja dobra prjatla pa tut že poznam od 1. razreda, enga pa od 2.,pa smo se zaštekal u 5. razredu in smo še zdej fajni prjatli,med poukom sraje delamo, pa se gremo resnica, laž,izziv, si use povemo, uglavnim fajn se mamo usi štirje. Sm ful vesela da jih mam, k bi umrla od dolgcajta brez njih. • smreekca
• Od: 17.3.2009
30.12.2009 19:02
dve najboljši prjatlci,
pa enga najbolšga prjatla[ubistvo je moj fant] em najboljši prjatlom lohka use poveš sam use pa tut ni doro ker učas se lohka eni sam delajo pa ti tega sploh neaveš... tak da js čisto usega nepovem najboljšim prijatlem se mam pa fain ko sm s vsakim:D • LeeicHaa
• Od: 25.12.2009
30.12.2009 23:27
Js mam pa eno najboljšo prijatlco ((:
spoznali sma se u 1. classu, ko sma pač skup sedeli. [aha, to se spomnim xD] Pol pa ne vem kaj se je vmes dogajal xd. vem da sma se pol čez neki cajta spet zaštekali pa da sm mela še 2 ful dobri kolegici.. Pol so prišle pa poletne počitnice in 2 pač nikol nista meli cajta za mene al pa neki. Ona pa zmeri. In sma se pač tej še bol spoprijateljili pa to pa si lahk zdej use zaupama. Js jo mam ful rada, vem da me nikol ne bo izdala + zanjo bi dala roko v ogenj <3 ..skregali se pa res še nisma nikol Je pa met fajn eno tako osebo k je zmeri s tabo, pa te prenaša tut tej ko delaš največje bedarije na svetu. tak da sploh ne vem kak se tisti brez bf počutijo • danalana
• Od: 29.11.2009
31.12.2009 12:23
tu je pomojem odvisnu od tega kakšni so tut moau drugi v (npr) tvojm klasu. k pr ns smo usi ful neki kao po best ffrendih in smo baje ful prjatli po resnici pa, ko ta tvoj "best frnd" manjka v šoli ga pa usi opravljajo, pa povejo vse njegove skrivnosti...men je tu ful bednu, če maš take prjatle, k te pol samu razočarajo... neki drucga je pa če maš pravga prjatla. ja sm jo mela, pa sm jo čist po naklučju spoznala. sva ble kake 3 leta res dobre frendice, sva use skup pučele, pa si zaupale...sam pol se je mogla preselt pa se zdej sm še po mailu pogovarjava. tku da se morš zavedat kako hitr ga lah zgubiš.
• zvezdica
• Od: 10.1.2010
Best
10.1.2010 23:58
JS mam best frendico. Spuznale sva se u prmu letnku in skosss skp tičivaa hahaa xD Pa mava gune svoje interne fore k se jim reživa k zmešane pa zato gutou dostkat mimoidoči al pa ldje na gimnaziji misljo da sva najbll retardirana čluveka sam J E B I ga važn daj nama kul THE END • Insane
• Od: 12.7.2009
11.1.2010 18:41
Mam best frenda in frendico..Poznamo se že iz vrtca.;P Pač hodli smo v isti vrtec in smo se tam ful družli pa že te smo delali pi*zdarije. Ampak se vidimo skoraj vsaki drugi dan.. In si res vse povemo pa to.. Jas ju mam ko brata in sestro.. Res sezastopimo pa vse.. Pa dostikrat prespimo drug pri drugem pa take fore.. Pa vsi na eni mali postli spimo.. Ne vprašajte kak to zgleda ker je noro.xD Res smo si ful dobri in se mamo radi.. Eni nas majo pač za malo čudne ker mislijo da fant in punca ne moreta bit normalna kolega.. In da se bo slej ko prej razvilo nekaj ven.. Ampak jaz sem čist ziher da se nič nebo iz nobene strani, ker mi smo kot da bi bli brat in sestri. Tak da ja.. Ful fajn je met besteke ko jim lahko vse poveš pa z njimi delaš vse možne stvari pa te nimajo za noro. • zvezdica
• Od: 10.1.2010
Aha :)
11.1.2010 23:21
Insane pravi:Mam best frenda in frendico..
Poznamo se že iz vrtca.;P Pač hodli smo v isti vrtec in smo se tam ful družli pa že te smo delali pi*zdarije. Ampak se vidimo skoraj vsaki drugi dan.. In si res vse povemo pa to.. Jas ju mam ko brata in sestro.. Res sezastopimo pa vse.. Pa dostikrat prespimo drug pri drugem pa take fore.. Pa vsi na eni mali postli spimo.. Ne vprašajte kak to zgleda ker je noro.xD Res smo si ful dobri in se mamo radi.. Eni nas majo pač za malo čudne ker mislijo da fant in punca ne moreta bit normalna kolega.. In da se bo slej ko prej razvilo nekaj ven.. Ampak jaz sem čist ziher da se nič nebo iz nobene strani, ker mi smo kot da bi bli brat in sestri. Tak da ja.. Ful fajn je met besteke ko jim lahko vse poveš pa z njimi delaš vse možne stvari pa te nimajo za noro. Ann bl ns majo za nore rajš jh mamo • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
14.1.2010 0:50
1x sm samo mel best frendico pa nikol več,to je kr neke sm oseba ki ne more met neke NAJ, mam kolege,kolegice, ampak noben/a ni najbolši prijatelj/ica • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: Aha :)
14.1.2010 20:57
boomerka pravi:
Insane pravi:
Mam best frenda in frendico..
Poznamo se že iz vrtca.;P Pač hodli smo v isti vrtec in smo se tam ful družli pa že te smo delali pi*zdarije. Ampak se vidimo skoraj vsaki drugi dan.. In si res vse povemo pa to.. Jas ju mam ko brata in sestro.. Res sezastopimo pa vse.. Pa dostikrat prespimo drug pri drugem pa take fore.. Pa vsi na eni mali postli spimo.. Ne vprašajte kak to zgleda ker je noro.xD Res smo si ful dobri in se mamo radi.. Eni nas majo pač za malo čudne ker mislijo da fant in punca ne moreta bit normalna kolega.. In da se bo slej ko prej razvilo nekaj ven.. Ampak jaz sem čist ziher da se nič nebo iz nobene strani, ker mi smo kot da bi bli brat in sestri. Tak da ja.. Ful fajn je met besteke ko jim lahko vse poveš pa z njimi delaš vse možne stvari pa te nimajo za noro. Ann bl ns majo za nore rajš jh mamo jap. • cassandra
• Od: 15.1.2010
15.1.2010 1:25
nemam bff kr je ne rabim pa ne zaupam people tak zlahka.
kaj je dobro zadrževate vse zase. vso bolečino pa to? trenutno mam samo bffn(best friend for now)njej pa nemorem tolk zaupat. kak se lahko človek bol odpre pa pove več? • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
19.2.2010 19:13
Jest svojo najbolšo prjatlco puznam že 14 let (ube sva stari 15 let). Najbolši prjatlci pa sva pustali šele, ko sem se prešolalaa na drugo šolo. To je bilo, ko sem šla v četrti razred. Sedaj sva best friends že 6 let. Sva si zmisnle kdajje dan prjatlstva in si na ud dan nardiva diplomo za naj. prjatlco. USE si zaupava, use Če bo slučajno brala tole, bo takoj pogruntala, da pišem o njej. Tko da, če to bereš, my dear friend: RADA TE MAM FUUUL. Užiwiteeeee FamilyGril • Mp3
• Od: 2.10.2009
20.2.2010 4:43
cassandra pravi:nemam bff kr je ne rabim pa ne zaupam people tak zlahka.
kaj je dobro zadrževate vse zase. vso bolečino pa to? trenutno mam samo bffn(best friend for now)njej pa nemorem tolk zaupat. kak se lahko človek bol odpre pa pove več? lej pri bf nerabiš nič študirat kak boš povedo pa kak pa kaj....to kr samo gre pri pogovru..... jas sem mel bf..ka vem enih par let .........ze se nič več ne vidima pa to.... drgač pa edina oseba v mojem življenju ko me kdaj kol razumela pa poslušala • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
20.2.2010 15:02
any pravi:midve sva se srečale že u vrtcu... se puznava že celo žiulene... sva res d best friends 4 ever sam ko se je zdj po 14 letih ena začela zroun rint... u bistvu 2. ena k men druga k njej. so pa res usi lubosumni tk da naju hočjo narazn spravt...
Če se puznata že skor whole life pol se pa le putegnta zase. Ne se tem budalam pustit k ne vejo kaj čjo k pa jih lubusumje tok žre, kreteni eni ... Ampak neki je res: če sta REEEEEEEEEES t pravi bf, pol vaju SPLOOOH NE BODO MOGL narazn spraut. Don't worry, be happy. Vidve jim pa pukažta vetra, FG • babylove
• Od: 9.5.2009
20.2.2010 19:13
Mam Best frendaaaa !!!!!!
Obuzujem ga mu use zaupam in on tud mene ..... ampak res čist useeee ... čeprav je moški mu use zaupammm...... poznawa se ze od 2 letih čeprav je on 3 leta starejši ga obuzujem..... kam grewa greva skup .... spiva skup včasih uglavnem je da use skup delava • nelly13
• Od: 8.4.2009
20.2.2010 21:25
Js mam ene par frendou k jh mam res za naj naj, k jh puznam že skor ceu life.Sm pa mela tut kzga frenda za kterga sm mislna d je zloo ql pa te fore, sam pol nakonc se je izkazal,d ne bi mogla bit večia budala • asKuu
• Od: 28.3.2009
22.2.2010 16:29
jz mam dejansko ful dobre frendice k jim loh use povem ampk res use. nih puznam ceu lajf pač:3
to so 3. pol so pa še ostale k jim ne puvem tok ampk jim zaupam in jih mam rada(: pol so pa še tipi. mam 3 sošolce k so bli ubistvu že u vrtcu skp z mano in se ful dobr štekamo in jim tut loh zaupam in oni men. pač kt bratje so mi:3 |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.