intimna frizurca...

<< | 1 | 2
moncuu • Od: 14.12.2009 • Prispevkov: 9
Re: intimna frizurca... 22.8.2010 23:16
Ja za moje pojme more moški bit pobrit - spodaj .. drugače keri razn kakih kolesarov al pa tisti ki plavanje trenirajo si noge brijejo.. to mi je SICK rahlo .. Shocked am.. **** špura.. je nekaj najbolj sexi na moškem Embarassed pa niti če ma bradico me nea moti.. samo spodaj pa naj bo lepo pobrit ; D
Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: intimna frizurca... 23.8.2010 22:45
spodaj... more bit obrit Razz ni dileme... ok no sej če so male dlakice že (če mu res ni kdaj da bi se pobriu Razz ) še gre ampak tista šuma vlka Shocked ...

ostalo me pa ne moti Razz razn če še je res ful kosmat po hrbtu pa prsih Shocked

da pa ma noge pa roke pobrite to mi je pa že pedrsko Very Happy
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: intimna frizurca... 24.8.2010 0:31
bacje pravi:
ee mene pa zanima a mate zenske raj da ma vs tip obritga al ne? al da ma obritga v kksno obliko pa to.... izpiste se.....

vem da je butast uprasanje ampk nwm kaj vm je bol... hh

men je bols da ni pobrit razen ce je res nenormalno porascen, pa tut po vseh drugih delih telesa razen na hrbtu pa prsih pa nemorm vidt dlak..hmm
sarcc • Od: 29.4.2010 • Prispevkov: 32
Re: intimna frizurca... 16.10.2010 20:13
vatrena19 pravi:
bacje pravi:
ee mene pa zanima a mate zenske raj da ma vs tip obritga al ne? al da ma obritga v kksno obliko pa to.... izpiste se.....

vem da je butast uprasanje ampk nwm kaj vm je bol... hh

men je bols da ni pobrit razen ce je res nenormalno porascen, pa tut po vseh drugih delih telesa razen na hrbtu pa prsih pa nemorm vidt dlak..hmm

enakooo Smile))) sam da moj fant je spodaj pobrit Smile)
guppy • Od: 25.7.2010 • Prispevkov: 85
Re: intimna frizurca... 16.10.2010 23:04
mi je useen kazga majo, seveda če je njim useeeno kakšno mamo me.
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: intimna frizurca... 9.12.2010 18:46
am ja zdej odvisno kok je poraščen an:D sicr mi že nasploh ni kul, da se tip brije, ker pač če je moški, nej bo MOŠKI an haha, pač če ma res ful poraščen, naj se, drgač pa me ne mot tistih par dlakc....mau more bit, Razz za punco (kt sm tut sama xD) mi je pa ušeč pobrit, mislm pač, jz nemorm it rped tipa poraščena:D črtica, al pa vse pobrit..
Re: intimna frizurca... 14.5.2011 18:22
005 pravi:
PorceLan pravi:
Ja to je tak odvisno od vsake posebaj. Meni je lepo da je tip povsod obrit, razen po nogah. Pa tui po nogah, če ma neke pune črne dlake, Nevem, samo meni je to vgabno. Torej za mene velja, da JE obrit spodaj, to pa ne pomeni, da je vsem isto všeč, tak kot je ona povedla da je njej lepo, če ni. (: Vprašaj jo, pa boš najboljše vedo =P

enakoo.

Enako Smile
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: intimna frizurca... 16.5.2011 0:02
pr men osebno je tko da sm pobrita u nulo kar se tiče muce, pod pazduhe, noge pto , ubistwu je use podepiliran . lase, roke itak ostajajo pač "poraščene" sej nism robot Very Happy

za tipa pa tko no mene ful mot tist špikanje ob lizanju pto , pod pazduho se brije sam ful bedn zglea pol če mau zraste mogoče bi blo bol seksi če bi pustu, tm dol pa pač itak da tut njega mot in to zrihta Razz ampak tista **** potka [:$ ]* , noge, roke pa walda ni za prčakwat da bo to briu sej je dec ne ćka Wink moje mišljenje*
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: intimna frizurca... 16.5.2011 0:07
pr ženski je ful sexy na črtico alpa tak mini trikotniček.. XD sam črtica bl drgačpa je skor karkol uredu
Re: intimna frizurca... 23.9.2011 23:15
pr men je pa tk od popoka dol more met tisto poraščeno črto pol čist dol naj bo pobrit po nogah pa en kr to mi je tk pedrsko.. za prse pa ni mus zdj neka hosta drgač pa tut ni narobe če je mal poraščen.. full mi je sexi če ma pod ustnco dol tut črto

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.