Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja---<< | 1 | 2• caj
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja---
29.8.2009 11:42
andy15 pravi:
nejchula pravi:
jst tut ful komej čakam..kr v osnouni ne zdržim več..že zarad prfoksu
drgač pa..a gre kdo na oblikovno smer fotografija?? sva na istem. in ja tut js grem na foto. tej punci se zahvalite da me je do eetaqa pripeljala MWAHAHAHA • nejchula
• Od: 30.6.2009
29.8.2009 15:35
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:
hmm nvem..mene idin firbec matra kok bo pa kaj bo..upam da čimbolš..
je pa problemu tem da me je mal strah idin prvega dneva:P... k grem glih sšof [jst se po tistih hodnikih kumi znajdm]..pa nvem niti u kerm razredu bom niti nč (grem tehnično oblikovanje-->modna smer]..no ja sej to itq pomojm da še noben neve...sam useen pač bed filing...pa še nikjer ne najdm nobenga k bi šo u to smer :S ceu net sm že preiskala pa usi grejo čist nekam tretje.. no ja pač mau preveč nakladam ampak take misli men rojijo po glavi glede šole zdj pa to:P FSM ja js grem tut na SŠOF in seveda isto smer kt ti- moda.. in js sm tut že ceu net prebrskala p nobenga k bi šou na to smer xD aja ful dobr iaa.. itaq jst grem tut tja..hehe..ampak drugo leto • izaa16staar
• Od: 13.7.2011
1.8.2011 23:16
DeViLgIrL pravi:hmm nvem..mene idin firbec matra kok bo pa kaj bo..upam da čimbolš..
je pa problemu tem da me je mal strah idin prvega dneva:P... k grem glih sšof [jst se po tistih hodnikih kumi znajdm]..pa nvem niti u kerm razredu bom niti nč (grem tehnično oblikovanje-->modna smer]..no ja sej to itq pomojm da še noben neve...sam useen pač bed filing...pa še nikjer ne najdm nobenga k bi šo u to smer :S ceu net sm že preiskala pa usi grejo čist nekam tretje.. no ja pač mau preveč nakladam ampak take misli men rojijo po glavi glede šole zdj pa to:P FSM Heej. Ka ttota šola je u mariboru? • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
2.8.2011 7:35
mene je ful strah gimnazije ker nwm kuko bo 1.dan pa vs ta fazaniranje, pa še pomožnosti kaj če se zgubim u lublanii, pa nou folk nbenga nom poznala, pa zarad prfoksov kok bojo zateženi, pa še zarad mojih čudnih sanj k jih parkrat na teden duživljam
jap kaj morš ;P |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.