3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.11.2010 17:04
1. cigareti !
2. kontracepcijske !
3. cigareti !!!
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.11.2010 20:41
1. čiki
2. čiki
3. zastava z svastiko Very Happy
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 25.11.2010 19:47
1. Računalnik pa kakih dokumentov
2. Listekov
3. Ni tretje stvari. Edino mogoč moj zvezek s pesmicami.

Bolj v mojo glavo ne sme vstopit. XD To ne bi blo dobro. Smile
Pipie • Od: 19.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 25.11.2010 20:07
1. uporabljenega kondoma
2. Boksarc od njega
3. Cigaretov
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 26.11.2010 0:46
1.kondomi
2.dnevnik
3.pogovori iz msn-ja & fejsa..+ fon in definitvno sms-ji ;$$
dredwerkz • Od: 26.11.2010 • Prispevkov: 1
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 26.11.2010 9:47
1: Petarde in ostali eksplozivi
2: kopije ključov za avte
3: Kopja mamine bančne kartice

Laughing
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 10.12.2010 17:14
*vin pa jegr k ga skrivam med igračam xD
*kondom hah
*shujševalni dnevnik (ne čizt navadn ..xD)
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 26.6.2012 15:33
1* Pogovori na mobiju oz. kompu.
2* Kopalne hlače od frenda, k mi jih je posodu. xD
3* Moje osebne (!) zapiske o usem možnem.

HF people. Wink
katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 26.6.2012 15:59
1. Moj dneevniiik.... če ga vidjo bo jooj joooj -notr je marsi kej rar ni za niih...
2. Moje slike pa sms-ji na fonu.... ooo-oou
3. Na moj gmail če grejooo... spet o-oou.... (geslo mam shranjeno ker si mi ga ne da usak dan 10000...x pista... Very Happy

Uff...
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 26.6.2012 21:41
1. trave ( pa so jo na žalost že)
2.čikou
3.alkohola Very Happy
1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 27.6.2012 9:52
1. dnevnik
2. denar
3. slik z mojo frenico ki so odstekane Laughing
Alinska • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 40
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 27.6.2012 15:12
- cigareti
- fotke iz žurk
- kondomi in kak lubrikant
Bobblehead • Od: 7.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 27.6.2012 21:59
Sej je usen če najde moj dnevnik sam če ga pa prebere bi biu pa drek,ker mi res ni do tega da bi mami vedla kdo mi je ušeč pa kdo ne, drgač nimam nč tazga, ne kondomov, ne mamil, ne testov nosečnosti, ne cigaret tko da... Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 29.6.2012 11:32
ma pri men lahk najdejo vse k mi čist dol visi ka bojo rekl... ko pa že ve za vse... tko da glede čikov in podobnih stvari ni problema...kondomov mi tud ne more najdit ker jem tabletke in jih ne rabim... tko pa tastari nikol ne hodjo v sobo....
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 1.7.2012 19:07
Uff dnevnik, to pa nebi bilo dobro, da bi ga našla, potem kakšno sexy perilo, ker bi ji oči ven padle in pa štikle, ker to bi popenila. So skriti za puloverji v omari Smile
saraDD • Od: 13.12.2011 • Prispevkov: 48
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 2.7.2012 12:45
nosečniški test
kake slike take bol al pa videi (od naju z fantom)
pogovore iz frenddi pa tak Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 2.7.2012 18:47
1.brivnik,britvice,depilacijske trakove (-.-).. dnevnik (nepišem ga redno,sam tedi pa tedi..ampak pišem tedi,k je res hudo..pa take de kr adijo), sms-je na foni, sporočila na pošti,na fejsu.. mojih tem,na nekaterih forumih..kr se velik gre o njej..zgodovino računalnika,listke k smo si jih pisale s sošolko med poukom,zvezek u katirga smo pisale stvari u šol med poukom,nekatere ocene..tampone,umetn fru-fru,. slike na računalniku,razna besedila.. opis od moje ene prjatlce k mi ga je enkrat naredla, zgodbe k jih pišem (občasno).. moje pesmi, kake posnetke s prjatlcami.. knjige k jih berem.. slike.. zapiske glede ljubezni,kr pol mi neki začne bit pametna pa kao de mi bo dala ona neke nasvete.. (-.-)

haha.. vem moja mama je prizadeta.. Smile Very Happy
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 22.8.2012 23:16
sj če zapakiran kondom najde to ni nč.če je pa uporabljen.... Laughing
1)torej......... že uporabljen kondom
2)slike z mojga rojstnga dne (bli smo pr ns v zidanc-tri besede ti padejo na pamet pr teh slikah-alkohol,golota,čiki) Very Happy
3)ene moje pesmi....hočte vedet naslov:Noč po litrih cvička,ma pa povezavo z tistmu rojstnmu dnevom
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 23.8.2012 0:34
Je že use najdla oz. nč takega ne skrivam... :D

Nazadnje urejal/a anabanana 26.8.2012 23:05; skupaj popravljeno 1 krat
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 23.8.2012 12:16
eli2 pravi:
Zadnjič mi je matka posparvlala sobo in mislim, da je našla dnevnik. Ne vem sicer če ga je brala, ampak sem ga vseeno spravla na drugo mesto.

Naštejte 3 stvari, ki jih starši pod nobenim pogojem ne bi smeli najti v vaši sobi!

Kar se mene tiče so to:
moj dnevnik,
kondomi,
nosečniški test.

1.pozitiven nosečniški test :@
2.droge (koka,trava..itd..)
3.pogovori iz skypa ali pa fb (čeprav sem si zdaj fb izbrisala Smile
glede čikov pa tega : moja starša obaa kadita ,in če bom že začelaa kaditi ,si bom sama zaje*ala lajf ,,,,, ker mi je že ati reko ,da je reko da boljše da NE kadim ,ker si bom uničla lajf ,če pa že bom je reko ,da se ne bom mogla 1,2,3 odvaadit ,,,,tko da mi tega tut nebi mogo preprećit :p
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.8.2012 13:44
1.čiki
2.klingice
ostalo bo pa se še dalo razložit xD
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.8.2012 14:28
pikapoka1997 pravi:
eli2 pravi:
Zadnjič mi je matka posparvlala sobo in mislim, da je našla dnevnik. Ne vem sicer če ga je brala, ampak sem ga vseeno spravla na drugo mesto.

Naštejte 3 stvari, ki jih starši pod nobenim pogojem ne bi smeli najti v vaši sobi!

Kar se mene tiče so to:
moj dnevnik,
kondomi,
nosečniški test.

1.pozitiven nosečniški test :@
2.droge (koka,trava..itd..)
3.pogovori iz skypa ali pa fb (čeprav sem si zdaj fb izbrisala Smile
glede čikov pa tega : moja starša obaa kadita ,in če bom že začelaa kaditi ,si bom sama zaje*ala lajf ,,,,, ker mi je že ati reko ,da je reko da boljše da NE kadim ,ker si bom uničla lajf ,če pa že bom je reko ,da se ne bom mogla 1,2,3 odvaadit ,,,,tko da mi tega tut nebi mogo preprećit :p

pa ful boš frajer če boš kadila zdej ko si dobrih 10let stara... itak si pa taglavna ko maš koko... dej ljo zamisl se mal, pa se sama udar, ko pa te kej druga prej Wink
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.8.2012 19:50
Pisana marelica ejj! Sej pa ne jemlem jaz drog ,buudalo ejj ,pa nism nobena frajerka al kak si ti to predstavljaš **** ,,,,,, če bi že prišlo do take situcaije da bi mi kdo podtaknu drogo u nahrbtnik in bi jz pol nahrbtnik prnesla domu iz šole al pa kej ,pa bi mtka vidla ,halooo?! razmisli predn kej pišeš!!!!!!!!!!!!
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.8.2012 19:51
pikapoka1997 pravi:
Pisana marelica ejj! Sej pa ne jemlem jaz drog ,buudalo ejj ,pa nism nobena frajerka al kak si ti to predstavljaš **** ,,,,,, če bi že prišlo do take situcaije da bi mi kdo podtaknu drogo u nahrbtnik in bi jz pol nahrbtnik prnesla domu iz šole al pa kej ,pa bi mtka vidla ,halooo?! razmisli predn kej pišeš!!!!!!!!!!!!
+ tega nism stara 10 let halo ,ne piši nekih bedarij da sm froc al neki g..,
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: 3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi 24.8.2012 22:55
pikapoka1997 pravi:
pikapoka1997 pravi:
+ tega nism stara 10 let halo ,ne piši nekih bedarij da sm froc al neki g..,

stara si 14, sklepam od tvojga nicka (in obnašanja, pisanja). pozitiven nosečniški test? si ti resna, al ns maš za norce?
koka,trava? kuk's ti stara? (retorično up. )... oz. kuk so stari tvoji sošolčki, da bi ti kr koko podtaknil u torbo.. o bed no..drgač pa nimaš ji pravice rečt budalo, ker si res čudn napisala. napisat bi mogla, kua nočš da tvoja mama najde (torej da maš u sobi za stalno oz.zdj).. ker si napisala koka, je sklepala da maš u sobi.. ne pa da bi podtaknil al kua za vraga nakladaš..tko da ti razmisel preden kej pišeš, potem pa še razmisel o tem kar si razmislna o tem kar si napisala xD

drgač pa pr men nebi nč najdla, kr nimam takih stvari u sob kot skor usi k so tle pisal (droge, nosečniški testi, pohvalno ja sploh pr 13+ frocovju).. sploh pa mi mama ne udera u sobo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.