tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
• fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 23:13
thefuckingking pravi:
pk4life: Daj raje svojo sliko na failblog. Mislim, da bo večim ljudem to prineslo nasmeh na obraz.

loXX: Odnehala si zato, ker si pač inferior.

Boris: Odgovarjam le na vaše debilne komentarje. Sem veliko boljši, lepši, uspešnejši in imam boljšo mentaliteto kot vi. Skratka brezveze, da se me trudite premagati. Si pa predstavnik pathetic-guy type, ki išče resno zvezo pri 14ih (sem približno 80%, da sem tiste bedne stvar in pesmi bral od tebe, ko mi je šlo na bruhanje)

fallenangel: Kot sem že rekel. Punco je zelo lahko dobiti, še najlažje kakšno afno, ki ima zelo visoko mnenje o sebi. Še lažje jo je položiti. Še najlažje pa pustiti. Sigurno pa ne bi bil nikoli s tako kot si ti, saj imaš pri sebi porihtano v glavi, kot že prej omenjeno, povprečna opica. Dobro, da še svojega dreka ne mečeš naokoli A NE (samo zate zvezdica)? Aja, saj ti itak leti iz ust.

zvezdica: Če bi brala moj post-e, bi odgovor na vprašanje z msn-jom že vedela.

Naučite se brati in razumeti. Večina vas je pač takih debilov, ki bi lahko še vsaj 3 leta sesalo mleka pri mami iz joška. When you grow big and especially when you grow some balls, you might as well try it on normal hot women after.

oh ljubica. A sm ti že omenla, da se nekateri držijo najboljša obramba je napad? Se počutš napadnga? Ti lahko kako pomagam.
hahahaha. najbol sm pa smejala ob tej izjavi: Sem lepši, boljši, uspešnejši...
najprej nalimej svojo slikco, pol povej kakšno izobrazbo maš in kaj use si dosegu u življenju, ker menm da je tuki mogoče (ampak čist mogoče) kšn boljši od tebe. (:

Ti pa najbrž še nikol nisi bil zaljubljen, al pa si bil in to zlo nesrečno (ker tvoja draga ni hotla najlepšega, najpametnejšega in najbolj uspešnega fanta). Če si zaljubljen si za resno zvezo, če nisi si omislš "fuckbuddyja" al pa nekej na to sceno. Simple as that.

In povem mi ti, ki nas prebereš iz naših objav. Kdo sem? oz. to je nekak preveč filozofsko vprašanje. Opiš me s čim drugim kokr z opico Very Happy A še lažje položiti Very Happy
haha. en moj prjatu je reku: Nekatere ženske imajo zelo nizko samospoštovanje, na žalost ni veliko takih. Wink

pa a si ti zmeri tak? Al so te sam narobe vzgojil? Deluješ mi tak kokr sm bla jst pr 14ih letih Very Happy Ko sm se delala pametno in mislla da vse vem Very Happy
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 23:13
nwm .. TI mi powej boš že wedu
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 2:03
ej resno ne ukwarji se z nim.. škoda cajta.. če on rd zaprawla lajf nj ga..
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 2:30
ker retard ej .. resno če se ukvarjaš še z nami p pol izjavlaš še take neumne pa hkrat ns žalš.. kaj pol pomen d si ti šele?.. če smo mi neumni in se ti ukwarjaš z nami.. lej pol morš bit ti dost bl..
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 2:34
ewome.. mi ni blem sam se sploh ne matram ob takih komentih.. če zj od mene še kej slišš .. ajde.. ubi se pa nred swetu uslugo
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 2:48
naj te popravim, pravilno knjižno slovensko je ''cuzaš'' ---> sesaš Smile.

cuza pri ''majki'' mleko, jesmo malo sa balkana, jeste kinge moj, a? Very Happy

Še starodavni pregovor na tvoj drug odstauk u tazadnem postu: ''Misliti se pravi nič vedeti.'' Wink

in kaj sledi po mojem postu? another post from the ''ultra-smart, ultra-beautifull and ultra-better'' person than me Very Happy. (P.S.: če uzameš tole kar je u navednicah resno, si pa zlo... nebom tak k ti Very Happy xD. kakšn? ostali so že use povedal Very HappyVery Happy)

Nazadnje urejal/a Boris 7.8.2010 2:54; skupaj popravljeno 3 krat
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 2:57
prej srbohrvaščina kokr skupk pomotoma napisanih črk zaradi zmedenosti Smile

hvala hvala, sem zelo (sarcasm on) počaščen. Smile

in ja, hm, stari grki in ostali pa ja niso bli tko neumni kokr jst vem Smile.
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 14:41
torej punce drage, kakšni poljubi so vam ušeč, francoski, nežni, po vratu, kje drugje Cool Twisted Evil , al kašni k se jih kr tko spomnte Very Happy?

pač firbc jst Very Happy
• soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 15:05
men so ušeč douugi, nežni, francoski ((: mmmm.. kjerkoli Wink
• ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 7.8.2010 23:29
am če babo pač prašaš an....in ti pol reče dbo premislla....in pol ti čez 3 dni reče pač usa žiučna že "jecla" ne glih jecla pač pa reče da sji full ušeč pa use sma da zj noče met tipa a je to res a se vm zdi to kao izgovor....

pa a se vm čudn zdi če vs pol še enkrat upraša čez 14dni-1mesc.....no mal puvejte Razz
• anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 8.8.2010 19:47
ucauca pravi:
am če babo pač prašaš an....in ti pol reče dbo premislla....in pol ti čez 3 dni reče pač usa žiučna že "jecla" ne glih jecla pač pa reče da sji full ušeč pa use sma da zj noče met tipa a je to res a se vm zdi to kao izgovor....

pa a se vm čudn zdi če vs pol še enkrat upraša čez 14dni-1mesc.....no mal puvejte Razz

hjaa. punca neve kva bi rada. po eni strani bi lahk mislu da te noče sploh, po drugi pa če te upraša pol še enkrat si je mogoč spremisla. lahk je pa še tretja stran da noče bit s tabo iz ljubezni, ampk zrd tega da pač ne zgleda nesposobna, bolš kt da je samska.

naibolš bi blo če bi se odkrit pogovrou z njo. in če ti bo direktno rekla da te ma rada [ne da si ji ušeč] te ma resno rada. če se bo pa izogibala pogovoru pol pa veš kko je. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.