kateri zvezdniki ti grejo najbolj na živce?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >>• jamalxx
• Od: 16.7.2010
Re: kateri zvezdniki ti grejo najbolj na živce?
26.10.2010 16:02
bober pa ovi c ronaldo • Elena
• Od: 11.9.2010
2.5.2011 18:54
Men grejo tud na žiuce tokio hotel pa oksana gregorijeva sult!
• Sannie
• Od: 7.4.2011
5.5.2011 21:03
C. Ronaldo, Rebecca Black, večina teh novih ''kvalitetnih'' glasbenikov, k majo en komad in so neki najbnolši-.-
od slovenskih- Murko!. • therainbow
• Od: 28.6.2011
29.6.2011 11:40
Meni gre najbol na živce Justin Bieber!
• quarsy1999
• Od: 29.6.2011
29.6.2011 12:19
jst pa od domacih ne prenesem: La toje, Damjana Murka, Helene Blagne, Jasne Kuljaj ...
na tuji sceni pa na prenesem: RBD--ja, justina bieberja(njega kar swe glede samousecnosti tice drgac je vred muska pa to mislm), green day, paris hilton • Timo3113
• Od: 22.2.2011
29.6.2011 12:57
Doma:Domali bendi,Murko ipd.
Tuje:Tokio hotel (kiri bedni),RBD (Faaaaaaaaak totalno bwz so),Bieber,pa CR (gej)... • mata
• Od: 7.11.2010
29.6.2011 17:32
BIBEEEER!!!
pa tokio hotel pr ns pa MURKOO • hanix55
• Od: 6.1.2012
6.1.2012 19:07
domači:damjan murko,helena balgne
tuji:rbd,tokio hotel • pk4life
• Od: 20.7.2010
7.1.2012 0:42
murko =D
[link] _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
22.2.2012 0:31
olly murs, bieber, one direction, kanye west
SOPHIA GRACE & ROSIE !!!! njiju pa tak ne morem videt da eeeh.... • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
22.2.2012 7:58
Nihče mi ne gre na živce.. Vsem svaka čast, da so uspeli.. Eni so mi ql, drugi niso.. Mi pa ne gre nihče na jetra.. Tisti, ki mi niso ql ignoriram pa tudi ne berem kaj veliko teh trač novic, ker me ne zanimajo privat življenja zvezdnikov.. Imam svojega, da ga živim..
• theoneblondie
• Od: 8.2.2012
22.2.2012 11:19
hhehe prava tema zame preveč jih je takih, ki nimajo pojma o igralstvu, petju in tako dalje tralalalal... slovenski: Damjan Murko (čeprou vsaka mu čast, mu še kr dobr gre), Tina Maze (ok, vem da je športnica ampak mi je zelo antipatična grrr), Urška Čepin (ah ja...), ............... tuji: Justin Bieber (mah, škoda besed zanj), Selena Gomez (hahah), Miley Cyrus, (no ja), STEVEN SEGAL (omg nmaram ga, zame je naslednji chuck norris) ................... nočem bit predolga. • mussy
• Od: 3.9.2011
22.2.2012 11:46
hahaha men so pa usi neki posebnga usak po svoje tko da pr ush se dobr nasmejim ampak una k igra v glee rachel una smotana mi je pa antipatična in nwm pač zdj ta film silvestrovo mi je biu bedn sam zarad nje... pač antipatična faca xD • meandhe
• Od: 5.2.2012
22.2.2012 17:06
na k###c mi gre naša preljuba samovšečna,debilna babica suzana jakšič ;D
Niti malenkost mi ni všeč, nič, nič, nič. * Suzana jakšič mi je najbolj anti in je nemaram * Murko mi je smešen, živi na račun drugih in hja mormo priznat dobro mu gre, njegove novice so najbolj plačane in seveda smešne * Urška čepin zaradi tega, ker je tak ošabna, bljak, mogoče ima karakter okej ampak mi je ful afnasta in anti. In njene ustnice mi niso niti malo všeč * Tina gorenjak .. enostavno anti mi je ona in vse na njen *La Toya.. če bi jas bila na njenem mestu bi se malo zamislila nad obnašanje into.. --> So mi pa zanimivi in smešni članki, ki jih o njih objavljajo. --> Proti nobenemu nimam nič • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
22.2.2012 19:39
Jason derulo kr čist pr usaki pesmi zapoje svoj bedn ime :@
• koxica22
• Od: 30.7.2010
22.2.2012 21:34
Mario Galunič in Domen Kumer sta mi antipatična že od nekdaj. Drgač pa kar se tiče Bieberja, Miley, Selene Gomez, Twilight osebkov in drugega t.i. crapa, sem se naučila da jih ignoriram in uživam v kvalitetnih filmih in glasbi. • anncx3
• Od: 22.1.2011
23.2.2012 0:05
evo pa se moje mnenje od slovenskih mi grejo najbolj na ziuce Atomik Harmonik (vcasih sem jih mela najrajse, zaj mi grejo pa tak na ziuce da jih vidett ne morem..) pa mogoce kaka Rebeka Dremelj... Od tujih mi gre pa najbolj naa ziuce Miley Cyrus (ker se je tak spremenila) • bumbar
• Od: 23.2.2012
• Kraj: ŽELEZNIKI
23.2.2012 0:18
men pa gre fuuuuul na živce Justin biebr • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
23.2.2012 21:13
od tujih : 1D... Tk mi najeda k usi govrijo o njih... rčeš zdravo pa začne: aš on liam iz on direkšon je pa to pa to pa to... -.- Justin :SS pa tte dizney punce ( ne use xD )
od naših; full velik, najbou pa damjan murko, mario galunič, latoya pa on štern • ElaaaBoom
• Od: 21.11.2011
31.5.2012 15:27
Od slovenskih mi grejo skor usi nažiuce, od tujih pa nemorn videt BRITNEY SPEARS kr mi je bedna in sploh nevem kak jo lahka kdo po tem da je bla že neštetokrat priprta podpira • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
31.5.2012 19:00
scar tissue pravi:TuJe: Tokio HoTeL.. Grrr !!! Za ZnoReT SamO UšeČnii TiPii.. grr
RBD..OMG K Bi uSaii Keii DruZGaa BLo v ReviJaH ZvezKii.PuŠčiCee.MajCee.Cd-Ji.PosTrji.ToRBe.ZnaČke.ParFumi.SvinČniKii.MaPee... Pa Kuaa se BoJo Še sPomNL ??!! Ko mi Gree To Na ŽiuCee !!! DoMaČe: DoMen KumaR.. grr hahaha i call that art • zmaychika
• Od: 11.8.2010
31.5.2012 19:43
domači: damjan murko, urška čepin, atomik harmonik...blabla
tuji: justin bieber • 1poncy1
• Od: 26.3.2012
1.6.2012 18:12
domači: damjan murko, tuji: justin biber, selena gomez,... in podobni • thezombie05
• Od: 4.6.2012
4.6.2012 13:46
Men pa glih ni ušeeč CRISTIANO RONALDO ! • manncalove
• Od: 7.5.2012
4.6.2012 14:09
js pa drgač tok damjana murko nepoznam. naživce mi gredo pa vsi ti slo. bendi, nasploh vsi slavni s slovenije: urška čepin, rebeka dremelj, tanja žagar, nuša direnda, .......
najbolj pa jadranka, jo gledaš na x factorju, pa se zmeram uprašam; a še ni pusta konc pa še smeje se ko čarovanca. od tujih pa nicki manaj, lady gaga, eminem, beyonce, rihanna pa dobr poje, sam mi je pa tko grozna.ajja od tujih ta naj bolj JUSTIN BIEBER, fak je samoušečen, pa misl kvaj dobr, uresnic po moje pa sploh ne zna pet. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.