kaj najprej opazite na nasprotnem spolu<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >>• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu
16.6.2010 14:49
bencin pa take fore_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.7.2010 0:11
jz pa prvo opazm višino oz. nasploh zunanjost pol pa bul obrz..
ustnce,oči,poteze obraza,lasje....oblačenje,karakter. • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
5.7.2010 10:04
najprej starost !!!
ja drugače pa lase • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
5.7.2010 10:38
1.frizurca...(sam da mu paše,pa da jo zna nost.xD...drgač pa: ono mal dalš.(ne ono do pou hrbta..2.VIŠINA.(itak.usaj 190...180 je še lahka.majn ne,ker je pol že majnši od mene.xD) 3.osebnost...(če se sploh meni z mano.. ...nebi kakiga čefur styla... -čeprou...sm ugotovila,da po tem,ko se zatrapaš,da usa tta merila nekak zginejo... in so ti okej sam une stvari,k jih ma tista oseba.(tule pišem,da nebi čefur styla...pa sm bla noro zatrapana u enga pedrskiga čefurčka,k je biu še ZELO samoušečn...svede nism bla dost dobra za njega,ker ma raj 5 let starejšo babo 600km ustran!) • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2010 21:56
oči (najraj modre) pa lase (dalši barwa usen..).. pol p še ostale poteze u obrazu.. sam si usen komi zapomnm nowe obraze heh_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Lalala3
• Od: 21.7.2010
3.8.2010 21:14
Naiprei postava pa lasje, pol pa usta, učke,...
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
3.8.2010 21:31
Prvo opaziš na puncah Obraz, čupo, stil oblačenja, postavo (rit pa prsi, pa nasploh postavcoxD -ne zamerit punce) pa to pol pa se karakter xD
Samo tak btw: kakšne barve očke so vam všeč xD? (kaj pravite na rjave za malo zelenega xD) ? • BuBu
• Od: 25.3.2009
3.8.2010 21:33
Pačupa pravi:Prvo opaziš na puncah Obraz, čupo, stil oblačenja, postavo (rit pa prsi, pa nasploh postavcoxD -ne zamerit punce) pa to pol pa se karakter xD
Samo tak btw: kakšne barve očke so vam všeč xD? (kaj pravite na rjave za malo zelenega xD) ? zeleeenee ? naajleepše ;$ še lepše če so mau z modro mešane oz. rjavo u twojmu primeru • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
3.8.2010 21:49
očkeee • Tassa22
• Od: 4.4.2010
3.8.2010 22:22
metalfreak pravi:višino. brez zajbancije, js mam 177 cm:)
fant al punca? • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
3.8.2010 22:31
jst pa taprvo opazm.....USE. ? • brego
• Od: 2.8.2010
3.8.2010 23:50
fLomaster pravi:js pa najprej opazm višino pa postavo.
pol pa obraz pa čupo. čiizt tazadnje pa najbl pomembno pa karakter. no. zgledat mora prbližn tku: mau daljši lajse..[pač že veste kko mislm...rasta.xD], pa ustnce ne smejo bit čizt tanke, pa tut preueč polne ne..ampk liih nekej umes. karakter: mora bit pošten pa iskren. [okej, sj se usi kej zlažemo. sam ne preueč, pa prehudo.], pa mora met smisel za humor, al pa usaj d ga razume pa, da ni zamerljiv. pa mora bit zvest. pa ob pravem cajtu mora bit resen, ob 'drugem' pravem cajtu pa mora bit vesel pa mora se zabavat pa to. pa mora met rad ples [tut č ne zna plesat.xD] pa ne sme bit kkšn mamin sinčk, sam jo pa mora met rad. okj, zdj sm se pa čiizt razpisala. usaka čast č bo to kdo prebrou. xD Ojoj Fantje smo pravi računalniki, opazimo skoraj vse v 10sekundah. Kaj najprej? Jaz osebno rit in sise (to je odvisno tudi od obleke) potem faco, je pa res da so vseeno blond lasje na prvem mestu • BuBu
3.8.2010 23:54
brego pravi:Fantje smo pravi računalniki, opazimo skoraj vse v 10sekundah. Kaj najprej? Jaz osebno rit in sise (to je odvisno tudi od obleke) potem faco, je pa res da so vseeno blond lasje na prvem mestu hmm...blond ? ja okey, takšno boš kmau najdu pa wlke sise & dobro rit tut, sam to nebo zvveza, oz. nebo dolgotrajna ;] • brego
• Od: 2.8.2010
4.8.2010 0:27
Eh bubu moj/a veš nisem od včeraj, ampak ko hodiš po svetu nimaš ravno priložnosti se z vsako pogovoriti. Takšne kot sem napisal, pač prej opazim. Drugače pa moje niso bile blond, bopj jih izbiram po karakterju, tako da, četudi sem rojen fužinc ne padam na take pleh...
• BuBu
4.8.2010 0:36
brego pravi:Eh bubu moj/a veš nisem od včeraj, ampak ko hodiš po svetu nimaš ravno priložnosti se z vsako pogovoriti. Takšne kot sem napisal, pač prej opazim. Drugače pa moje niso bile blond, bopj jih izbiram po karakterju, tako da, četudi sem rojen fužinc ne padam na take pleh...
haha sm kr "Punca" ? ×D uglaunm. twoja tut ne. hahah em ja ..lej pač poznala sm že tipe k so ful na pleh itd. padal pa nwm no..to pač ni to mislm ..tk kaj jz wem.. sicr usak za swoj lajf dobr we. welik sreče ptf. c[: • tjasaklemencicpocajt
• Od: 4.8.2010
• Kraj: Velenje
5.8.2010 20:34
dobra postava, mišice, zagorela polt, ritka, čupa/kratki lasi, brada zna bit sexy, učke, stil oblačenja - sam, da so taki tipi ponavadi ful kmeti_________________ arrrrr; gabriel macht, zac efron, ashton kutcher, ryan reynolds, alex pettyfer :33 ;D • pk4life
5.8.2010 20:41
kaj nj bi to pomenil?.. kmeti?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • annieluxurious
• Od: 5.8.2010
5.8.2010 21:02
učke • tjasaklemencicpocajt
6.8.2010 12:10
pk4life pravi:kaj nj bi to pomenil?.. kmeti?..
ja pač, da so ponavadi dobri tipi ful samoušečni pa u sebe zagledani. itak pa obstajajo izjeme _________________ arrrrr; gabriel macht, zac efron, ashton kutcher, ryan reynolds, alex pettyfer :33 ;D • pk4life
6.8.2010 14:04
aha.. widm kok jz ne poznam po tvoje pouprečnih ludi.. jz ne poznam niti 3 takih folkou.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tjasaklemencicpocajt
6.8.2010 15:45
pk4life pravi:aha.. widm kok jz ne poznam po tvoje pouprečnih ludi.. jz ne poznam niti 3 takih folkou..
fajn za tebe. _________________ arrrrr; gabriel macht, zac efron, ashton kutcher, ryan reynolds, alex pettyfer :33 ;D • DeZelod
• Od: 10.4.2009
7.8.2010 10:48
Par vas je rekl : Mal irokezce,irokeze take in drugačne-čefurski stil .
Lol ? Men se irokeza ne zdi določilo za čefurja Drgač pa : Najprej obraz, potem rit,najpomembnejši je pa tazadn- karakter. • Mushiexoxo
• Od: 26.9.2009
7.8.2010 20:54
Oči. Obraz. Višino. Rit. • Bella
• Od: 23.4.2009
7.8.2010 23:02
oči, čupa, postava .....
• Arya09
• Od: 18.8.2010
21.9.2010 17:08
tjasaklemencicpocajt pravi:dobra postava, mišice, zagorela polt, ritka, čupa/kratki lasi, brada zna bit sexy, učke, stil oblačenja - sam, da so taki tipi ponavadi ful kmeti
ha ne bi se mogla bl strinjat! ponavad so ta ''hudi'' tipi največji kreteni kr so totalno samoušečni kr neki misljo kakšni *****i so!!! sam najhujš je d velik khm avš pada po tipih take sorte! dons mi je ena sošolka rekla d se njej ful dopade če tip misl kok je lep... tko da pha enim so tud take sorte ušeč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.