Kdo posluša narodno zabavno muziko?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
• princess
• Od: 27.9.2008
Re: Kdo posluša narodno zabavno muziko?
10.8.2009 16:12
okej, a lahko nehate nakladat, d je treba vse od začetka poslušat, pa da je NZ muzika ista kt vse druge... ker ne more bit res. ne morš rečt, da je NZ muzika primerna za inteligentnega, modernega mladega človeka. NZ muzika je debilna, čist simpl, tak kot uspavanke za male otroke... besedila pa so itak čista katastrofa... če te že besedila ne zvijejo, pa ziher dobiš drisko, ko vidiš one poblajhane face, k se smejijo ceu cajt ko pojejo... dajte feni NZ muzike, pejte malo na kak drug kanal pogledat, ne sam gledat Na zdravje... bolano!!!! • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
10.8.2009 16:13
To je fajn samo na gasilskih veselicah. =P
• suljobesirovic
10.8.2009 20:21
pa jas nevem kaj imaš porcelan in una princesa proti narodni...ne mi tle zj ....mi to skos pošlušamo s kolegi u avtu na poun ror pa mamo najače žurke ko ofne kolega prtlažnik pa ga zašopa...mislim narodna je qul zelo... vi 2 pa tk ko sta še mlada pa se z mamili šopata pa poslušite one razbijanja sam ne okol nas ko pol bomo mi razbijali kaj a veš?
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.8.2009 20:27
suljobesirovic pravi:pa jas nevem kaj imaš porcelan in una princesa proti narodni...ne mi tle zj ....mi to skos pošlušamo s kolegi u avtu na poun ror pa mamo najače žurke ko ofne kolega prtlažnik pa ga zašopa...mislim narodna je qul zelo... vi 2 pa tk ko sta še mlada pa se z mamili šopata pa poslušite one razbijanja sam ne okol nas ko pol bomo mi razbijali kaj a veš?
Ja pa kaj še ni konec tote **** jeote...NIČ niam proti. sao sem zagovarjala svoje prvo mnenje, da je za v grabn. Pa poslušajte jo biloki zarai mene, to me pa res najmanj zanima. Ti se maš pač s toto muziko fajn, jas pa z drugačno. In, kaj zaj? Pa nič kaj se jas nea z mamili bašen ne.. Nea vem zakaj si zaj mamila omeno? Če nea totega sranja poslušaš, še nea pomeni da mamila jemleš.. maah..pa ja, razbijaj po svoji buči. • suljobesirovic
10.8.2009 20:34
PorceLan pravi:
suljobesirovic pravi:
pa jas nevem kaj imaš porcelan in una princesa proti narodni...ne mi tle zj ....mi to skos pošlušamo s kolegi u avtu na poun ror pa mamo najače žurke ko ofne kolega prtlažnik pa ga zašopa...mislim narodna je qul zelo... vi 2 pa tk ko sta še mlada pa se z mamili šopata pa poslušite one razbijanja sam ne okol nas ko pol bomo mi razbijali kaj a veš?
Ja pa kaj še ni konec tote **** jeote...NIČ niam proti. sao sem zagovarjala svoje prvo mnenje, da je za v grabn. Pa poslušajte jo biloki zarai mene, to me pa res najmanj zanima. Ti se maš pač s toto muziko fajn, jas pa z drugačno. In, kaj zaj? Pa nič kaj se jas nea z mamili bašen ne.. Nea vem zakaj si zaj mamila omeno? Če nea totega sranja poslušaš, še nea pomeni da mamila jemleš.. maah..pa ja, razbijaj po svoji buči. alo ti smrkolin ne men ti tule... ka nimaš proti če prej popisala 3 strani kk ti gre na kozlaje pa bok isus ka še... jas sem roko na srce priseljenec pa mi je useen lapa slovenska muzika postala pa fešte z njo so najače...nwm kk to vi ne znate cenit al pa ste še presmrkavi... pa rebelde je blo konc tk da pojt leč • PorceLan
10.8.2009 20:38
suljobesirovic pravi:
PorceLan pravi:
suljobesirovic pravi:
Ja pa kaj še ni konec tote **** jeote...NIČ niam proti. sao sem zagovarjala svoje prvo mnenje, da je za v grabn. Pa poslušajte jo biloki zarai mene, to me pa res najmanj zanima. Ti se maš pač s toto muziko fajn, jas pa z drugačno. In, kaj zaj? Pa nič kaj se jas nea z mamili bašen ne.. Nea vem zakaj si zaj mamila omeno? Če nea totega sranja poslušaš, še nea pomeni da mamila jemleš.. maah..pa ja, razbijaj po svoji buči. alo ti smrkolin ne men ti tule... ka nimaš proti če prej popisala 3 strani kk ti gre na kozlaje pa bok isus ka še... jas sem roko na srce priseljenec pa mi je useen lapa slovenska muzika postala pa fešte z njo so najače...nwm kk to vi ne znate cenit al pa ste še presmrkavi... pa rebelde je blo konc tk da pojt leč Smrkolin ja.. haha ja ka te misliš da bom tiho bla,če si me že omeno? aah, napaka dragicA. ja lepo to, da ti je lepa. nekaj ti že more bit lepo. če ne baba, pa muzika. hja, kaj morš.. zadni stavek jas nea vem ka bi naj pomeno.. samo če namiguješ da rebelde poslušam.. se zopet motiš dragicA. pa tak kot sem že poveala, sem lahko ponosna na sebe če kaj dosežem, ne pa na govejo muziko. se že ponavlam jeote. • princess
10.8.2009 20:47
suljo, vse si povedal o sebi... glavo daj v prtljažnik od jugeca pa ful našponaj... jugecu bojo odpadle tablce, tebi pa itak nima kaj odpast...
drugače pa zate in za vse tebi podobne farjerčke, ki kruzate s pošraufanimi kantami z glasnimi zvočniki: če bi si znali kakšno pametno bejbo najt, vam ne bi blo treba šponat basov... ker pa ne znate, se vozite okoli in si mislite kšni frajerji ste, ta brihtne bejbe pa itak vemo, da ste GNILI NAJSTNIKI... pravi dec ne rabi 100000 W feršterkerije, ko slišim tist tuctuctuc mi kr slabo rata, ker vem, da se bo glih en gnili žgoljo poblajhani prpelau mimo v eni kanti, pa komaj gledal prek volana... • princess
10.8.2009 20:50
suljobesirovic pravi: vi 2 pa tk ko sta še mlada pa se z mamili šopata pa poslušite one razbijanja sam ne okol nas ko pol bomo mi razbijali kaj a veš?
miško, tebi mamila sploh ne bi prijela... morš met možgane za to, teb so pa odmrli od šopanja iz prtljažnika • Mayth
• Od: 3.8.2009
10.8.2009 21:18
princess • neejcdafreak
• Od: 17.7.2009
10.8.2009 21:48
princess pravi:okej, a lahko nehate nakladat, d je treba vse od začetka poslušat, pa da je NZ muzika ista kt vse druge...
ker ne more bit res. ne morš rečt, da je NZ muzika primerna za inteligentnega, modernega mladega človeka. NZ muzika je debilna, čist simpl, tak kot uspavanke za male otroke... besedila pa so itak čista katastrofa... če te že besedila ne zvijejo, pa ziher dobiš drisko, ko vidiš one poblajhane face, k se smejijo ceu cajt ko pojejo... dajte feni NZ muzike, pejte malo na kak drug kanal pogledat, ne sam gledat Na zdravje... bolano!!!! Ti si čisto **** Aja... izjave maš tui bedne... se vidi da si še otrok • princess
10.8.2009 22:19
neejcdafreak pravi:Aja... izjave maš tui bedne... se vidi da si še otrok
ehm, froc si ti, nejči... če bi bil malo večji, bi opazil, da je na svetu še kaj drugega kot techno in house... nekateri normalni ljudje znamo poslušat tut kaj, kar je starejše od 1 meseca in ni več na lestvicah... aja, veš moje izjave so sarkastične... če ne razumeš pojma sarkastičen, pa počakaj do 6 razreda OŠ... al pa poglej na wikipedijo... hopsasa, drajsasa, bruhsasa... • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
10.8.2009 23:07
viš, take ko so princes pa porcelan to bi js na avtocesto dau delat pa fertik. Ko tk tumast človk ne more druga delat, ko pa s krampom kopat pa z lopato kaj premetat. Pa tam vam ne bo treba naše muske poslušat ko so sami šiptarji, tak da vam bo še tok lažje • Mayth
• Od: 3.8.2009
11.8.2009 7:22
mislm nevem zkaj tk napadate pupe k normaln odgovorijo na tist kar jih uprašate..kaj pa uni k to tok hvalijo kt da brez tega cviljenja neb mogli živet??? sj js sm td k sm biu mejhn to poslušu en let sam zdj mi pa kr slabo dela, še posebi od teh novih..in kdr začneš pa še mal besedila poslušat bol natančno vidš da jih je pou od vina in mamice..mislm čist out no..
pa še neki, če je ta muzka pojm narodne zavesti je slovenija res u ku... in še neki, če neb blo šiptarjeu bi te smeti založile in po cesti bi lohk edin peš hodu.. • PorceLan
11.8.2009 11:09
underberg pravi:viš, take ko so princes pa porcelan to bi js na avtocesto dau delat pa fertik. Ko tk tumast človk ne more druga delat, ko pa s krampom kopat pa z lopato kaj premetat. Pa tam vam ne bo treba naše muske poslušat ko so sami šiptarji, tak da vam bo še tok lažje. Al pa šus med roge, to je še ena rešiteu
Pa cesto si v glavi naredi, da bojo lahko slavčki pa slavčice po njej prostovolno hodli. • MeAwwessome
• Od: 25.7.2009
11.8.2009 14:35
neejcdafreak pravi:
MeAwwessome pravi:
princess pravi:
dugi pravi:
nori ste tisti ki si omejujete kaj boste poslušali !
ko je fajn čaga prnesm kitaro pa kolega harmonko pa je še bolj lušno, ko mamo kak rojstn dan u uti pa ponavadi kak techno (pol ti je tak vseeno na koncu kej poslušaš drugače pa poslušam kar slišim, sicer res da mam najraje R'nR pa tud metal ne škodi Folk metal kot HammerFall pa Korpiklaani. Ne vem odločte se za seb, jaz vam ne morm povedat ----------------------------------------------------------------------- A je ktera punca za mau čage ? stari, kaj misliš s tem, če je ktera punca za mau čage??? misliš da je tuki kakšna braindead??? bi šla prej na čago z underbergom, ki ma vsaj hrbtenico (če že nima okusa za glasbo) taki kot si ti, mi pa grejo še bolj na živce, ki poslušajo kr use! dugi, teb zihr manjka ful samozavesti, ker si pripraulen glih vse poslušat, sam da bi vedno frajer izpadu. prau dec udar po mizi, pa reče: jaz sem za narodno muziko, pa če se usi na glavo postavjo. ne pa mau hevi, pa mau tehno, pa mau goveje. zihr poslušaš tut dalmatinske (kar je pa še dost dost hujš kot slovenska NZ saj pa morš met neko hrbtenico, pa za nečim stat. mislim, nekaj se morš odločit, a si fantek al punčka al kuža al muca, ne morš bit kr use. so mi pa že bolj simpatični tisti, ki priznajo, da poslušajo narodno muziko, pa stojijo za tem. ok js mam tudi 15 let..pa tko mi je nz prou fajn...še posebno vzdušje res nardi na vaških veselicah in zkaj človk nebi smel poslušat vsega po mal ???!!! kr neki..js tudi poslušam vse..od techno do rock, pop, nz, metal, rap, ostalo ..tud balkan kk komad.. sam ne razumm zkaj pa ne?? pač če ti/nam tko paše...pač ne vem zkaj bi se mogla neki odločt pa prou rečt: "js pa zdj metal poslušam" (to je sam primer)..js bi pol usako sekundo izjaula to..sam pač z drugo zvrstjo..pač preprosto rečš poslušam use pa konc... sej vs zastopm ko praute da vam nz ni ušeč..sam puste tud druge da poslušajo kr pač oni hočjo..vam tudi ni noben reku da ne poslušat tistga kr pač poslušate... sam dejte se mal zamislt nad tm kr govorite...dejansko "ukazujete" kaj mormo oz. ne smemo poslušat..spotoma pa še žalte tiste k poslušamo nz muziko...in to je zelo otročje in nezrelo...tko da nehejte... pač usak je drugačn usak ma svoj okus...sam zrad tega se človeka še ne bi smelo obsojat al pa krkoli no...:S:S:S:S pač mni je tudi slovenska domača muzika ql...sam zrad tega se pa še ne znašam nad vami ki je ne poslušate...pač usak nej dela kr mu paše....pa bo usm prou... ... HF* ... vsaj neke pametniga xD (y) amm ja hvala sam pač....moje mnenje no:D msf** • underberg
11.8.2009 15:26
PorceLan pravi:Pa cesto si v glavi naredi, da bojo lahko slavčki pa slavčice po njej prostovolno hodli. pa to sm ži js zdauni nardiu • PorceLan
11.8.2009 15:27
underberg pravi:
PorceLan pravi:
Pa cesto si v glavi naredi, da bojo lahko slavčki pa slavčice po njej prostovolno hodli. pa to sm ži js zdauni nardiu Te pa tak vrei. pa nea se mi da več • underberg
11.8.2009 15:37
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
Pa cesto si v glavi naredi, da bojo lahko slavčki pa slavčice po njej prostovolno hodli. pa to sm ži js zdauni nardiu Te pa tak vrei. pa nea se mi da več no vidiš, a se kaj zamudiš? • neejcdafreak
14.8.2009 22:52
princess pravi:
neejcdafreak pravi:
Aja... izjave maš tui bedne... se vidi da si še otrok
ehm, froc si ti, nejči... če bi bil malo večji, bi opazil, da je na svetu še kaj drugega kot techno in house... nekateri normalni ljudje znamo poslušat tut kaj, kar je starejše od 1 meseca in ni več na lestvicah... aja, veš moje izjave so sarkastične... če ne razumeš pojma sarkastičen, pa počakaj do 6 razreda OŠ... al pa poglej na wikipedijo... hopsasa, drajsasa, bruhsasa... 6. razreda? pol si se ti že v drugem naučla to da veš ? • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
14.8.2009 23:01
JasnaTheCrazy pravi:men je narodnu-zabauna muska the best
najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar probi najdet na youtube, pol pa pejt na mediaconverter, pa si downloadaš link. čist izi. drgač pa tko, narodno zabavna ... poslušajo doma ko nori, men pa preseda in mam rajš svoje ''staromodne'' like gunsNroses, bon jovi, nirvana, metallica, status quo, foo fighters... u glavnem use, razn nz, techno in pop=) • Tinnie
• Od: 14.8.2009
Tinnie
15.8.2009 0:06
heej. no jz ful nemaram domače glasme najbolši so mi narodnjaki • princess
15.8.2009 1:01
neejcdafreak pravi:6. razreda? pol si se ti že v drugem naučla to da veš ?
no, s svojimi izjavami pač kažeš svojo primitivnost... ko ti zmanjka besed in agrumentov pač začneš zmerjat in žalit... menda res nisi več otrok po telesu, ziher pa si froc v svoji glavi primitivni... mi je popolnoma jasno, da pogovor s tabo ni mogoč, ker je lahk sam your way or highway... eh, pa saj tega ne boš štekal... kr pejd lepo svoje vesele slavčke poslušat, tam se boš ziher kaj pametnega naučil • neejcdafreak
20.8.2009 17:34
princess pravi:
neejcdafreak pravi:
6. razreda? pol si se ti že v drugem naučla to da veš ?
no, s svojimi izjavami pač kažeš svojo primitivnost... ko ti zmanjka besed in agrumentov pač začneš zmerjat in žalit... menda res nisi več otrok po telesu, ziher pa si froc v svoji glavi primitivni... mi je popolnoma jasno, da pogovor s tabo ni mogoč, ker je lahk sam your way or highway... eh, pa saj tega ne boš štekal... kr pejd lepo svoje vesele slavčke poslušat, tam se boš ziher kaj pametnega naučil otrok v glavi ja • malina1
• Od: 7.2.2009
he
24.8.2009 18:17
hei! Ja, js tut poslušam narodnozabavno musko. Sej poslušam tut drugo, recimo rock pa reagge, sam tta pa mi je najbolj ušeč. Sploh nektere pesmi:
- Zlati muzikanti :pepelka - L. Slak: Padalec - Svetlin: Ne odhajaj več, Bela obleka - Avsenik: Otoček sredi jezera - Slapovi: Ne reci nikdar Js že od otroštva žvim s tto musko in pač mi je kul. Pač razumem, da nekteri te muske ne marajo, ampak se ne sekiram. Opažam pa, da čedali več mladih posluša tto musko, predvsem zrad veselic in tega. • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
24.8.2009 21:34
no, js nism glih neki, je pa pač navada, da gremo na vaško gasilsko veselico, kr je tak običaj. no, gre mi dokaj na živce, kr so doma na to mahnjeni, po mojem too much. ko hočem gledat vh1 classic, hočejo oni golico tv.
najboljša pesem je pa preveč je belih rož, ans. vrisk, čula sm jo dans in sm si zapomenla...lepo besedilo. žalostno. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.