tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
• zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 5.8.2010 23:24
thefuckingking pravi:
Jaz se ne kregam, le dejstva navajam. Ne da se mi prebrati tvojega posta do konca, ker so bili vsi tvoji prejšnji totalno neumni in si upam stavit, da ni ta nič drugačen. Nisi dovolj zanimiv. Bom pa z veseljem odpisal bregu.

Ok lahko samo vprašam koliko si star? .. da si tako zelo pameten? XD sm se potrudla da sem tole prei književno napisala .. drugač pa sei se pogovorno tle menmo in ne pišemo nekega pisma nwm npr. .. btw sam povem pač
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 5.8.2010 23:34
thefuckingking pravi:
Zakaj te je skoraj strah napisati mnenje, feel free.

Sem star dovolj za ta forum, naj te ne skrbi Smile

strah pa že ne xd.. aha okey sam je pa težko izdat starost a .. x)
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 5.8.2010 23:52
thefuckingking pravi:
Zakaj te je skoraj strah napisati mnenje, feel free.

Sem star dovolj za ta forum, naj te ne skrbi Smile

ja str dovol.. prestr če mene prašaš
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 0:18
uau stari kok si dohuwit..
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 0:21
Nisem ravno razumel, kaj bi moral pri sebi počistiti...

Glede tvoje starosti; seveda, da ni nujno da si toliko star, ob branju tvojih postov, pa sem dobil vtis, da je tvoja starost morebiti res okoli 47let kot si navedel sam. Prav tako so tisti moški, ki jih poznam in razmišljajo podobno kot ti, vsi nad 45 let. Od tukaj moje mišljenje o verostojnosti starosti, ki si jo navedel.
Seveda, sam najbolje veš kako voditi svoje življenje in kakšni dogodki so ga zaznamovali, jaz lahko samo predvidevam.
Pa ni nujno, da se te to tiče direktno, ne bi se čudil, če bi se takšnega odnosa do žensk naučil iz družine, ne zameri, nočem žaliti ne tebe ne tvojih staršev. Res bi si bil rad na jasnem s kom imam opravka.
Če moja teorija ne zdrži, razmisli kaj bi lahko bil razlog, ne silim te, da se razkriješ pred vsemi, če želiš lahko debato nadaljujeva tudi kje drugje.
Citat:
Ti pa garantiram, da bi sam bolje vedel za kakršnekoli 'nepridiprav' dogodke in bi že sam počistil z njimi.

Tudi sam bi najraje pometel neke dogodke iz mojega otroštva, ki jih ne bi navajal, a bom žal moral živeti z njimi...

Lp Brego
• brego • Od: 2.8.2010 • Prispevkov: 34
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 1:37
v svojem življenju sem videl že marsikaj, zato se mi ne zdi nič čudnega poznati ljudi iz različnih starostnih skupin.

Preberi poštni predal.
Lp
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 1:43
uau.. ratal ti je dbit en normaln ne žaliw odgovor..
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 10:17
Ce si kolikor toliko vljuden in znaš razpravljati na nivoju.. Smile
• loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:20
thefuckingking pravi:
Zato te pa nihče ne vpraša.

zato pa imamo pravico govora in razmišljanja!
in če še nisi pogruntal ti pametnjakovič vsem na tm forumu grš na živce tko da spokej dol
hf* Very Happy
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:26
loXX pravi:
thefuckingking pravi:

in če še nisi pogruntal ti pametnjakovič vsem na tm forumu grš na živce tko da spokej dol
hf* Very Happy

Meni ne gre, čeprav imava dokaj različna stališča.

F...king piši mi na bregar.brego121@gmail.com
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:45
Ce imas skype mi napiši svoj nick, da te dodam...

Sicer mi je malo mar za tukajśnji forum, se pa cudim, kako nobeden ne brise komentarjev...

Lp
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:51
thefuckingking: lej tebe tut ni nben prosu da greš najedat folku pa si usen šou ne?..
brego: sm se potrudu sam pol ni šlo.. po tem k je zčeu **** usm kle mu tut jz nism mogu weč normalno odpisat.. pa če bi biu res kej pametnejši od mene bi to lahk ON končou .. pa ni.. torej ni nč bolši k kerkol od ns.. (odgvor n un koment o vljudnosti)
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:52
thefuckingking pravi:

''...če mene prašaš...''
Le odgovoril sem mu, da ga ni nihče nič vprašal, zavoljo njegove neumnosti. Ker pa si tudi ti neumna, saj misliš, da me zanima tvoje mnenje ali pa da se bom sekiral, ker 'grem vsem na živce', kar mi je prav malo mar, saj vas je itak večina debilov, ne bova prav dolgo razpravljala, ane? Lepo, da se tako dobro razumeva. Prosim, ne odgovarjaj, ker boš iz sebe naredila še večjo budalo.

pk4life: Midva sva že opravila. Svojo nadnaravno debilnost si že pokazal.

brego: Morda pa ti napišem ljubezensko sporočilce Razz

Hm, torej če ti povemo da greš vsem na živce - ti ni mar?
Če povemo da gre lahko pritožba administraciji - ti ni mar?
Če te samo skupinica t.i. ''debilov s foruma'' zaje_bava in se samo sladko nasmeje vsakem tvojem ''važiškim'' in ''visoko-IQ'' postom - ti ni mar?
Če mislimo da si ''gay'' zaradi ljubezenskega sporočilca ki ga boš napisal bregotu - ti tudi ni mar?
Če mislimo oz. smo kar po dobri večini vsi prepričani da si starejši človek brez realističnega človeka (torej samo z virtualnim življenjem, da ne bo zopet pomote s smrtjo in kakšnim čudnim primerjanjem s smrtjo ali čem drugim) in z preveč časa katerega izkoristi za smetenje po forumu in tečnarjenju običajnim najstnikom ki ti niso nič naredili - ti ni mar?
Če se skupinica t.i. ''debilov s foruma'' samo smeji tvojemu navideznemu ''sarkazmu'' in ''dokazovanju'' pameti na forumu - ti tudi ni mar?

So, what's left to be said ---> Congrats for being an internet idiot Wink =)
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:53
pk4life pravi:
thefuckingking: lej tebe tut ni nben prosu da greš najedat folku pa si usen šou ne?..
brego: sm se potrudu sam pol ni šlo.. po tem k je zčeu **** usm kle mu tut jz nism mogu weč normalno odpisat.. pa če bi biu res kej pametnejši od mene bi to lahk ON končou .. pa ni.. torej ni nč bolši k kerkol od ns.. (odgvor n un koment o vljudnosti)

pk4life: pametnejši odneha Wink. prou s naredu Smile
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 13:55
hahahaha js se podpišem ^^

(So, what's left to be said ---> Congrats for being an internet idiot =)) namreč
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 14:08
to bi lahk dal na failblog.si pa označl pod ego fail
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 14:12
thefuckingking pravi:
loXX pravi:
thefuckingking pravi:

hf* Very Happy

''...če mene prašaš...''
Le odgovoril sem mu, da ga ni nihče nič vprašal, zavoljo njegove neumnosti. Ker pa si tudi ti neumna, saj misliš, da me zanima tvoje mnenje ali pa da se bom sekiral, ker 'grem vsem na živce', kar mi je prav malo mar, saj vas je itak večina debilov, ne bova prav dolgo razpravljala, ane? Lepo, da se tako dobro razumeva. Prosim, ne odgovarjaj, ker boš iz sebe naredila še večjo budalo.

pk4life: Midva sva že opravila. Svojo nadnaravno debilnost si že pokazal.

brego: Morda pa ti napišem ljubezensko sporočilce Razz

odnehala bom sam zato kr si beden in se mi ne da ukvarjat s tabo....
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 14:14
thefuckingking pravi:
Boris, preberi si še enkrat svoj prvi post in mi zaupaj...Res rabiš moj odgovor ali boš sam prišel do zaključka, da si si v svojem postu vsaj 3-krat zabil avtogol?
Tvoj drugi post pa je še bolj neumen. Je res on odnehal? Ne bi rekel. Nauči se oceniti stvari.

Edit: Mislim, da sem jaz tisti, ki se bolj smeji kot pa vi, s katerimi itak nimamo za razpravljati, ane? Nisem jaz tisti, vendar vi več kot očitno želite razpravljati, da se dokazujete, vendar vedno izgubite. Hja, pač sem boljši.

zakaj pol sploh še uztrajaš če nemamo nč pamtnga za razpraulat? Very Happy
pa pokaž, dokaž + razlož zak s bolš kt mi Wink. kr mislš d si tko neverjetno einstein-style pamtn in par let starejši in mislš d si bog i batina kr tk pišš? 1 vs 5k+ folka? not possible Very Happy
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 14:17
thefuckingking pravi:
Boris, preberi si še enkrat svoj prvi post in mi zaupaj...Res rabiš moj odgovor ali boš sam prišel do zaključka, da si si v svojem postu vsaj 3-krat zabil avtogol?
Tvoj drugi post pa je še bolj neumen. Je res on odnehal? Ne bi rekel. Nauči se oceniti stvari.

Edit: Mislim, da sem jaz tisti, ki se bolj smeji kot pa vi, s katerimi itak nimamo za razpravljati, ane? Nisem jaz tisti, vendar vi več kot očitno želite razpravljati, da se dokazujete, vendar vedno izgubite. Hja, pač sem boljši.

ane se piše narazen -> a ne * btw če si že glih glede slounice tako pameten.. pa brez zamire sam zgleda da si res neki starejši od nas pa za tvoje pojme bol pametn od useh pol ti ne pašeš sm ker to je najstniški portal kjer si pač pomagamo in svetujemo med sabo.. to povem, ker sm že prei vidla da si biu tko nekak pameten, da pač neke glupe sprašujemo in pišemo itd.. brez zamire sam tak je in pomoje da bolš da greš pisat na kiro stran kjer si starejši oz. bol odrasli neki pišejo itd.
• fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 15:41
thefuckingking pravi:
Nikoli nisem trdil, da pišem poplno slovnično. To je nemogoče. Če bi jaz vas **** za vsako slovnično napako, bi se lahko razpisal čez 200 strani. Seveda, da zvenim bolj odraslo kot vi, če pa se vi sprašujete stvari, kakršne so se v letu 1900 npr. spraševali 5 letni otroci. To je dejstvo.

a si ti sploh kdaj mel punco? :O
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 16:44
pomoje da ne.. nima dost keša d bi ji plaču d ostane z nim..
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 16:47
izrekam sožalje vsem njegovim. Very Happy
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 18:02
thefuckingking pravi:
Nikoli nisem trdil, da pišem poplno slovnično. To je nemogoče. Če bi jaz vas **** za vsako slovnično napako, bi se lahko razpisal čez 200 strani. Seveda, da zvenim bolj odraslo kot vi, če pa se vi sprašujete stvari, kakršne so se v letu 1900 npr. spraševali 5 letni otroci. To je dejstvo.

sam tko če se mogoč ne spouneš heheh .. sm ti jst že prei enkrat napisana nekje, da se menmo pogovorno in zato tut tako pišemo, ker nam ni potrebno pisat slovnično..sei ne pišemo pisma npr. predsedniku itd. da bi mogl slounično pisat. A prek msn-ja pišeš slovnično? ( če ga sploh maš? ) ..ker pomoje da nihče ne piše slovnično prek msn-ja razn kire izjeme.. pa še neki, če se maš tak odraslega sem ti že preile napisala da pei pamet solit oz. oprosti ..da se peit menit na kiro stran kjer so sami starejši pa odrasli gor. brez zamire sam jst pač povem to k mislim nekomu k mu kei ni jasn XD
Lp
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 18:24
newrjetn kok se lahk člowk ponavla pa še wedn misl d je hud..
če ti gremo na živce **** .. aja nauš ne .. ker nimaš lajfa pa nč druzga z počet.. pa glede n to d nimaš lajfa pa ga zabijaš skos za kompom wrjetn tut nbene punce nisi nikol meu .. že sam če sodm po temu zanimiwmu nčinu pogovarjanja lahk widm d nisi NIKOL meu šanse pr kerikol..
uau ustrezaš enmu mojmu sošolcu ej.. govori skos n isti nčin pa skos **** al od ns alpa od čitlow k ga majo tut poun kurac
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (: 6.8.2010 18:57
thefuckingking pravi:
pk4life: Daj raje svojo sliko na failblog. Mislim, da bo večim ljudem to prineslo nasmeh na obraz.

loXX: Odnehala si zato, ker si pač inferior.

Boris: Odgovarjam le na vaše debilne komentarje. Sem veliko boljši, lepši, uspešnejši in imam boljšo mentaliteto kot vi. Skratka brezveze, da se me trudite premagati. Si pa predstavnik pathetic-guy type, ki išče resno zvezo pri 14ih (sem približno 80%, da sem tiste bedne stvar in pesmi bral od tebe, ko mi je šlo na bruhanje)

fallenangel: Kot sem že rekel. Punco je zelo lahko dobiti, še najlažje kakšno afno, ki ima zelo visoko mnenje o sebi. Še lažje jo je položiti. Še najlažje pa pustiti. Sigurno pa ne bi bil nikoli s tako kot si ti, saj imaš pri sebi porihtano v glavi, kot že prej omenjeno, povprečna opica. Dobro, da še svojega dreka ne mečeš naokoli A NE (samo zate zvezdica)? Aja, saj ti itak leti iz ust.

zvezdica: Če bi brala moj post-e, bi odgovor na vprašanje z msn-jom že vedela.

Naučite se brati in razumeti. Večina vas je pač takih debilov, ki bi lahko še vsaj 3 leta sesalo mleka pri mami iz joška. When you grow big and especially when you grow some balls, you might as well try it on normal hot women after.

aja uf sorry sam use tvoje pošte se mi pa res ni dal brat XD hahahah zdei pa lohk nehaš druge žalit pa si peit pisat z odraslimi osebami na drugo spletno stran. HVALA!!!
Zdei pa nehimo ker tuki lohk tipi uprašajo punce kar jih zanima.. in ne bo tule razpraulal o tvojem obnašanju.
Hvala za razumevanje ..zdei pa nč več ne piš pa peit drugam pisat k ti na tei strani nč ne paše.!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp!!!!!!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.