seks pri 14ih letih?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6• d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
Re: seks pri 14ih letih?
22.11.2009 22:23
kak se eni razpičkajo za bzw vsak ma swoje mnenje in ga ma prawico delit s drugimi kar se pa tiče teme,pa je malo hitro pr 14,to je splošno mišljenje,moje mnenje,itak lahko fsak dela kar želi to taq al taq. samo folk danes ne zna cenit sexa ja,eno je sex za zabawo,da taq rečem,one night stand,ipd..., drugo pa je tisto ko si s nekom skup pa pol maš rad tisto osebo in je pol sexy kao naslednja stopnja zveze,no ni pa nujno,lahko je tudi prvi korak je pa res smešno da se eni delajo frajere da so kao že saxali,pa kaj? mislim bedno mi je da se hvališ s tem neke,samo prawijo da pes ki weliko laja,malo grize ajde folk mejte se radi,pa po pameti • babika
• Od: 9.7.2009
25.11.2009 16:40
hm....pomoie.si je Too .kr lepo Zmiislaa.! haLoo .. kdo ji bo vrjeeu 14 letnici... mogoč že da staa. [mogooč 0.%] ****** ..ampaak da bi tkoLee. z lisicamii.. pphh. • Coreliee
• Od: 24.10.2009
25.11.2009 21:48
Jst pa čist vrjamm. V čem je razlika z lisicami al brez. Men je frendica za bday prnesla cufaste lisice pa mogoče jih bom pa še kdaj uporabla. Šit no, to se ne spodob al ka U našm klasu (9.klas OŠ pač večinoma 14 letniki) jih je že 6 od 19 sexal pa ka pol. Če jim paše... Pa brez zamere • justAgirl
• Od: 5.12.2009
5.12.2009 20:38
imet spolne odnose pr 14 zame ni nc tazga...
sj sm sama pred kratkim spala s fantom ...stara sm pa 14 ampak moram priznat da sploh ni blo tko kot sm si predstavljala.. veretn si vsaka punca misli da ko bo prvic imela spolne odnose fuul lepo.. pr men je blo lepo...ampak zelo mi je zal da sm to storila..sej sm bla na pol pijana...in blo je pr enmu prjatlu doma.. zdaj razumem starse ..zakaj pravijo da rajsi pocakaj..no sej ´ljubim mojega fanta in hodva ze pol leta ampak no vseen.. • Pedobear
• Od: 10.12.2009
10.12.2009 23:46
Lep pozdrav. Ravno sem se registriral.
Pri nas fantih je to malo drugače, glede sexa. Mislim da je itak vseeno če tvoja sošolka laže ali karkoli. Ne razumem kako so lahko ljudje uperjeni proti sexu. Imam sošolko, ki je spolno aktivna (ni nobena **** al pa kaj. normalna punca). Prvič je sexala pri 14 in njen sex je bil super. Vem, da mi ni lagala. In punce ne se zadrževat če to želite. Najprej se vprašajte če to res hočete, ali bi to naredile samo zaradi fanta (ki je horny beast. Če fant in punca, ki sta par in sta odločena in trezna (in pohotna Vseh objav nisem bral, ampak nekje sem zasledil, da kao laže ker ni mogla dobit lisic in tega. To ni res. Sam sem star 15 let in sem za prijateljico za bday kupil lisice in kondome (z okusom čokolade. Vidim, da vas je kr nekaj aktivnih. btw: naj vas ne zavede moj nickname. Nimam nič z pedofilijo! hehe.. samo neka smešna scena, ki jo mamo s frendi mi je dala motiv za to ime. lahko noč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.