tatoo & piercing

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: tatoo & piercing 6.12.2009 21:42
jst bi ga mela u jeziku..in sm se spomnla kaj bom nardila Very Happy
bom šla u eno to pirsingarijo..in bom kupila fake pirs za jezik..in bom pršla domou in bom pač to pokazala..in pol bom vidla kuk bojo reagiral..če bojo pač navdušeni si ga bom šla zares dat..če ne jih bom pa še naprej prepričvala Smile
tamalatjasika • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 4
Re: tatoo & piercing 6.12.2009 22:00
...js mam dva piirsa in to v nosu&popku Embarassed (za noben pirs mi doma niso pstiiL ampaak sm vseen šlaa*Very Happy im zej res ni žau...razmišla še za jeziik in kakšen majheen tatoo.. ker mi je vse to taak lepoo mmm Very Happy Wink tak da puncee će vam je res useeć pejte si dat pirce al karkol:PRazz
klepetulja • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 22
Re: tatoo & piercing 8.12.2009 19:05
mam pirsa pod jezikom že ful dougo in sme si ga sama nardila sam mi je že rahlo bedn ratal tak da razmišlam da si ga bom najverjetnje dala ven...drugač mam pa še v eni uhi 3 uhane v drugi pa 2 mela bi še pa pirsa v ustnici ker mi je tak hudoo Embarassed
tattoo bi mela pa na gležnju sam mi ziher nebi dovolili Rolling Eyes
xdestructionx • Od: 24.5.2009 • Prispevkov: 13
Re: tatoo & piercing 8.12.2009 22:55
Pirs desno pod ustnco & u hrustancu u uhu. Razmišljam pa še da bi si ga dala pod jezik al pa u popek Wink

Tattoo pa še pride,tribal star na spodnji deu hrbta.... Wink
malabeba • Od: 12.12.2009 • Prispevkov: 1
Re: tatoo & piercing 14.12.2009 23:46
jst mam pirs u popku, pa mela sm ga u nosu.. oz. u nosu sm si ga sama naredla.ni nek big deal.Razz drugač si pa sprobavam delat take male tatujčke.pa tud ratuje.xD
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: tatoo & piercing 15.12.2009 18:40
js pa si lahk dam tatoo k bom polnoletna, k si je brat tud pr 18 komi lahk dau...
in pol si bom dala verjetno tko med ramo pa med modrček (A) mi nekak ful dobr deluje.. ali pa na nogo.nisem še prepričana.. drgaš pa pirs če bi mela bi mela u jeziku, drugje pa ne Very Happy
uživijte;***
Maajaax3 • Od: 22.9.2009 • Prispevkov: 1
Re: tatoo & piercing 15.12.2009 19:35
rdeca pravi:
js bi pa ful mela tatoo!pa mam že slikco ka bi mela narisan!!sam ko me je najbol strah bolečin!! sam mislim da mene nebi ful bolel ko mam zelo visok prag bolečine! to je kr drag ane? mogoč kdo ve kulk približno stane??

moja sestrična je dala 60€.=D
xdestructionx • Od: 24.5.2009 • Prispevkov: 13
Re: tatoo & piercing 15.12.2009 21:56
Cena tatuja je odvisna od velikosti pa pomoje od tega kok zakompliciran je Wink
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: tatoo & piercing 17.12.2009 21:45
LZyMN pravi:
ti ne omrtvici Wink ti sam namaze z alkoholom da se ne okuzi luknja. pol ti pa itak notr pierce ustavi. ce bi ti hotu/ela omrtvict bi ti morala dat inekcijo al pa onemogoct dotok krvi v ta predel kamor si dajes pierce kar je mal verjetno Smile

Newem zate,tuki wem da omrtvič k drugač bi bolel.tut razkuži ampk oboje.k wem k sm bla pr zobarju mi je pulu zob p me je uprašu če da injekcijo al sprej pa sm rekla da sprej.pa je enak kt ta k ma isti okus in vonj.k tut k ti da v ustnico ti z razkužilom ne sme mazat po ustih ampk grgraš slano vodo pol pa s tem sredstvom pospreja z obeh strani.k pol po 3h minutah ne čutš ust,še po tem težko pljuvaš k nimaš filinga.sj wem sj sm trikrat to delala.
Ch0c0laTe • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 24
Re: tatoo & piercing 17.12.2009 21:57
Maxi pravi:
ezt bi ful mela u jeziku
sam a to buli??

pa tztari mi ne duvulijo -.-''

kko vm rata brez d bi ugutuvil
&
d vm ga nrdijo

am k ezt sm 15 p to ane

nic ne boli..samo pol ksn teden potem prve 4 dni bol ce ful govoris al pa ce jes trdo hrno tko pac k mors z jezikom ful delat..drugace pa ne boli..pa itak si spiras s tanntum verde ki usebuje analgetik tk da jee ql Smile drgac pa ne boli neki ful Smile

meni ej mama ugotovila ker sm zakricala pred njo in pac je vidla ko sm usta odprla..cne sploh ni opazla pa sm govorila kot kreten pred njo XD tk da sploh ne opazijo Wink
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: tatoo & piercing 17.12.2009 21:58
nevem no. meni niso niti enkrat omrtvicli pa me ni cist nc bolelo Smile
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: tatoo & piercing 17.12.2009 22:13
Men pa najprj razkuž,pol nrdi pikco z alkoholcem pol pa z unim našprica.sj tut kri ne teče nč pol tk da wrjetn ne dela dotok krvi u tistem času.nwem mene bi,če bi mi na živo delu.
Re: tatoo & piercing 17.12.2009 22:36
ja za jezik ti loh sigurno povem da mi ga ni omrtvicla prov tko za ustnco ne Very Happy sam k ze sprej omenjas bi melo smisla za jezik to. za ustnco pa ne. sploh pa ti v ustnci nima kej kri tect zto k ni nobene zile xD razn kapilar Smile v jeziku pa so tko da tja se nekako. ce pa misls da k ti da tisto vodo neko za zvrklat tisto je ustna vodica zto da ti razkuzi usta Smile sam ok. mord ma vsak svoj sistem mene se zmer ni nc bolelo tko da tud druge pomoje nebi Wink
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: tatoo & piercing 20.12.2009 2:05
mene pa zanima približno koliko ste dali za vaše tatuje in piercinge Smile
Re: tatoo & piercing 20.12.2009 3:51
pierce v ustnci 37 v jeziku 40 Smile
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: tatoo & piercing 9.1.2010 13:50
oilaa
jst sm si ga nardila učer v nosu Very Happy am me zanima kok dni ga morem met not predn ga lahko zamenjam?
aja..pa rada bi ga mela u jeziku Smile mogoče u prihodnje Smile
aide.*
Re: tatoo & piercing 9.1.2010 16:39
Dokler ti limfa ne neha tect. to je pa od osebe cist odvisno Smile sam priporocljivo je tam 2 mesca Wink
ahaa • Od: 10.1.2010 • Prispevkov: 1
Re: tatoo & piercing 10.1.2010 0:44
anjja pravi:
mene pa zanima približno koliko ste dali za vaše tatuje in piercinge Smile

amm jz mam en piercing nad zg.ustnco pa sm dala 40e (sam pol morš računat se krajšava in zamenjava bunkice 7 eurou) pa mam ga se u popku =)isto 40 e:p delat sm si jih dala pa u cultu u lj hff* Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Citat:
Coco • Od: 11.1.2010 • Prispevkov: 5
Re: tatoo & piercing 11.1.2010 17:22
piercingi so okol 40 €. tattoo te pa loh pride ful različno. sam pomoje da hud tattoo pocen ne dobiš...odvisn tud kok je velk pa a je barvn al ni. pejt u piercing/tattoo studio pa praši...
hipienaya • Od: 15.5.2009 • Prispevkov: 1
Re: tatoo & piercing 12.1.2010 11:54
ne se bat tattoojev! xD brezveze ker nena nič boli..samo lari fari.. jas mam tatto napis od vrata do pol hrbta zadaj (kot ga ima victoria beckham zadaj v arabščini al whatever Razz ) .. čez 3 dni pa si grem tetovirat pikice čist majhne nad obrvjo.. and nič nebo bolelo! Very Happy vem..! Very Happy
imela sem pirs v obrvi in nič ni bolelo, vendar je nadležen in morš ful pazit na njega.. res pa je da nazačetku ko ti ga naredi dobiš oteklino oziroma si kot da te je nekdo v obrv Razz vendar ni hudo.. (p.s bojim se igel in krvi.. tako da res ni hudo Very Happy )
mam pa še pirs pod jezikom ki tud nič neboli Very Happy
trixxsalomon • Od: 3.12.2009 • Prispevkov: 10
Re: tatoo & piercing 12.1.2010 16:42
Jst si grem pa letos na morju delat pirs u jezik, k mi tastari nikol nebi pstil. in pač ne hodim zram njih na morje in ne bo problema. mal kasnej si bom šla pa še dva delat. na boku ( tko ko ma kiki kannibal )k mi je to ful lepo. tatoo bi mela pa na nogi
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: tatoo & piercing 16.2.2010 23:58
edit: sem že ugotovila Very Happy Razz
Kathiie • Od: 25.11.2009 • Prispevkov: 6
Re: tatoo & piercing 2.7.2010 13:41
No js bi pa ful imela na tilniku kitajsko pismenko LOVE... Kakšna je pa cena približno za 5 centimetrov velik tattoo če kdo ve???

[link]
No tale tattoo mi je res kul Smile [/url]
valentix • Od: 21.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: tatoo & piercing 2.7.2010 17:18
cjooo men pa ta stara ne dovolta,da si bi dala kak pirs al pa tattoo
nardit-no matka bi mogoč dovolila sam fotr pa ne...drgač pa bi
mela pirs u popki pa u ustnici...
sam neki...ka kej boli ko ti nardijo lukno u popki???
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: tatoo & piercing 5.7.2010 1:25
jz nimam nobenga tattoo ja in piercinga al pa uhana ne .. na uhane v ušesih sm pač alergična in jih nesmem met..

tattoo je mam pa že naštuderane kje bom mela Very Happy

http://www.spiritvisionhenna.com/images/henna_albums/legs/slides/15floral_wrap1.jpg

http://www.getbetterlife.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/sexy-tattoo.jpg

http://www.webspin.org/wp-content/uploads/wrist-tattoos-for-girls-225x300.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_jQy9dFVbxHw/Swo2wIWY4FI/AAAAAAAAC2I/jmTLFFRhy_E/s1600/rihanna-new-tattoo.jpg

no nebi mela glih takšnih uzorceu..bi pa mela na teh mestih (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.