Kdo posluša narodno zabavno muziko?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
• BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
Re: Kdo posluša narodno zabavno muziko?
16.7.2009 22:18
underberg pravi:
justmee pravi:
underberg pravi:
justmee pravi:
ej folk!!!!vm je ta muzka mogoče ušeč,jez je mam pa čez glavo...moj fotr poje u enmu od teh ansamblov...in jez mam te muzke čez glavo.. pa ni mi lih ušeč
ki pa špila fater? štajerskih 7...nwm če poznaš legenda dobr poznam js to, sj so pa ja eni izmed bolših u slo, majo fajn muzko, tk da ja, zažigajo. In to so eni izmet tisih ko so glede petja zlo visok, prej še pa tok bol ko je Šantl tam peu. Ka pa špila on tam? on poje...nč ne igra...tko al pa tko pa use k s tm notr poznam • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
16.7.2009 22:28
BlondiePrinces pravi:
underberg pravi:
justmee pravi:
underberg pravi:
justmee pravi:
ej folk!!!!vm je ta muzka mogoče ušeč,jez je mam pa čez glavo...moj fotr poje u enmu od teh ansamblov...in jez mam te muzke čez glavo.. pa ni mi lih ušeč
ki pa špila fater? štajerskih 7...nwm če poznaš legenda dobr poznam js to, sj so pa ja eni izmed bolših u slo, majo fajn muzko, tk da ja, zažigajo. In to so eni izmet tisih ko so glede petja zlo visok, prej še pa tok bol ko je Šantl tam peu. Ka pa špila on tam? on poje...nč ne igra...tko al pa tko pa use k s tm notr poznam bod vesela da maš takiga fatra, ko je kr majster, itak so usi • BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
16.7.2009 22:30
underberg pravi:
BlondiePrinces pravi:
underberg pravi:
justmee pravi:
underberg pravi:
justmee pravi:
ki pa špila fater? štajerskih 7...nwm če poznaš legenda dobr poznam js to, sj so pa ja eni izmed bolših u slo, majo fajn muzko, tk da ja, zažigajo. In to so eni izmet tisih ko so glede petja zlo visok, prej še pa tok bol ko je Šantl tam peu. Ka pa špila on tam? on poje...nč ne igra...tko al pa tko pa use k s tm notr poznam bod vesela da maš takiga fatra, ko je kr majster, itak so usi sej je še kr oki sam kšni glupi koncerti mi grejo na jetra • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
16.7.2009 22:32
BlondiePrinces pravi:sej je še kr oki sam kšni glupi koncerti mi grejo na jetra koncerti so tk neki drugiga, če se ne nardijo na nek posebn način z dobrimi muzkati je dc. Sam na veselica pa prbijajo u nulo • maLLLa
• Od: 12.7.2009
16.7.2009 23:45
Takle vam bom rekla: BREZ DOMAČE MUSKE SE NA FEŠTI NE MOREŠ MET FAAJN.!
jst niam nič proti domači muski. paač par komadou mi je lepih. besedilo pa to. drugač pa itaq goLica razTura. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.7.2009 0:58
maLLLa pravi:Takle vam bom rekla: BREZ DOMAČE MUSKE SE NA FEŠTI NE MOREŠ MET FAAJN.!
jst niam nič proti domači muski. paač par komadou mi je lepih. besedilo pa to. drugač pa itaq goLica razTura. Jas se znam met še kak fajn brez goveje muzike. Nič mi ne manjka, tak da ne govorit da ni fešte! Še večja je, če nea raiš bruhat. Na pravih žurkah je boljši folk in vse. • neejcdafreak
• Od: 17.7.2009
17.7.2009 11:23
princess pravi:OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? v kerem stoletju smo? halo...to je slovenska muzika XD ne pa ono tum tum tum tum neko... ko sploh ni smisla v muziki...samo ponavla se vse... • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
g
23.7.2009 21:39
neejcdafreak pravi:
princess pravi:
OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? v kerem stoletju smo? halo...to je slovenska muzika XD ne pa ono tum tum tum tum neko... ko sploh ni smisla v muziki...samo ponavla se vse... se čist strinjam z njoo.. ma prav..in js isto ne morem vrjet ko mate vsi neki jo radi. groza... • Claudia292
• Od: 24.7.2009
25.7.2009 16:50
jsT ponavad ne posLušam NZ gLasbo,če pa že pa kakšen rmx od teh..
k men se zdi d so ti ansambLi k niso popuLarni,d majo boLše muzike od onih k so že dLje časa na sceni.. drugače pa poslušam te: ans. Pogum-Tovornjakar ans. Tulipan-Fina dama ans. Golte-Če je ljubezen greh.. • la-joie
• Od: 26.4.2009
28.7.2009 10:27
Jz jemlem narodno zabauno glazbo kot del slovenske torej svoje dediščine, glasbo mojih prednikov in jo spoštujem. Nisem ravno neka fenica, si pa zavrtim tudi kdaj sama Čebelarja, Rudeči cvet, Zvon želja al pa kaj podobnega. Če česa nemaram so pa to turbo folk skupine in ti neki novi ansabli kajesvem, Skater pa to. Na kmečke veselice tut grem, ne sicer zarad glasbe sama ampak pustimo podrobnosti. ;P
Če mene uprašaš bi mogli vsi mladi met vsaj malo spoštovanja do svoje dediščine, ne pa da se vsi zgražajo po dolgem in počes fuj goveja muska. ;D • nejika
• Od: 12.7.2009
28.7.2009 10:40
katkatkat pravi:Jz jemlem narodno zabauno glazbo kot del slovenske torej svoje dediščine, glasbo mojih prednikov in jo spoštujem. Nisem ravno neka fenica, si pa zavrtim tudi kdaj sama Čebelarja, Rudeči cvet, Zvon želja al pa kaj podobnega. Če česa nemaram so pa to turbo folk skupine in ti neki novi ansabli kajesvem, Skater pa to. Na kmečke veselice tut grem, ne sicer zarad glasbe sama ampak pustimo podrobnosti. ;P
Če mene uprašaš bi mogli vsi mladi met vsaj malo spoštovanja do svoje dediščine, ne pa da se vsi zgražajo po dolgem in počes fuj goveja muska. ;D jes tut tko mislm...no...drugač pa tu pa tam tut kkšno od skatera dam gor al pa kej podobnga • aSiKle
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 10:41
Govedna je dbest!
• darjaaa
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 10:44
meni je domača zaaaakooooon!!
ni lepše ko se na veselici raznoriš ob zvoku harmonike:D harmonko igram in mi ni žal da sm začela! sicer pa: NAJ BO ROCK POLKA VALČEK ALI JAZZ GLASBA V MOJEM SRCU JE DOMA NAJLEPŠE PA JE KO SE RAZIGRA MOJA FRAJTONARCA!!! • ursheekaa
• Od: 11.4.2009
28.7.2009 14:48
Mislm ej da se vam da glede tega kregat pa kr nek u eno nabijat pa ok.
Js sm doma u vasi poslušam domače in use drugo. pa tud moja frendica k je iu Lublane pozna dost domačih. Ne posluša jih tist nevem kaj ampk ji je uredu. nima nč proti njej. Pač če mi bo pesm ured pol ni važn al je domača,rock,pop, jazz, bosanske al pa kakršnakoli glavnm in ni važn al si z mesta al pa z vasi.Važn da ti je komad uredu.. Pred ene dvemi leti za 1.maj smo mel eno fešto in je bla večinoma domača muska. in od takrat naprej sm jo začela poslušat in mi je dbest in mislm da ni taprave fešte brez domače muske. Harmonika raztuura. drgač pa nimam proti nobenmu nč.poslušte kar hočte,pač ma usak svoje mnenje..ga pove, ne rabte se pa kregat kdo bo kej poslušu. • ursheekaa
• Od: 11.4.2009
28.7.2009 14:49
darjaaa pravi:meni je domača zaaaakooooon!!
ni lepše ko se na veselici raznoriš ob zvoku harmonike:D harmonko igram in mi ni žal da sm začela! sicer pa: NAJ BO ROCK POLKA VALČEK ALI JAZZ GLASBA V MOJEM SRCU JE DOMA NAJLEPŠE PA JE KO SE RAZIGRA MOJA FRAJTONARCA!!! aja pa glede tega se strinjam s tabo. Naj bo rock,polka valček ali jazz... • malavesnika
• Od: 20.7.2009
28.7.2009 15:00
no ja meni ni nevem kk všeč če je treba pa se se tut ne vlečem vstran
• SiddTeiia
• Od: 11.10.2008
• Kraj: Maribor
28.7.2009 17:32
katkatkat pravi:Jz jemlem narodno zabauno glazbo kot del slovenske torej svoje dediščine, glasbo mojih prednikov in jo spoštujem. Nisem ravno neka fenica, si pa zavrtim tudi kdaj sama Čebelarja, Rudeči cvet, Zvon želja al pa kaj podobnega. Če česa nemaram so pa to turbo folk skupine in ti neki novi ansabli kajesvem, Skater pa to. Na kmečke veselice tut grem, ne sicer zarad glasbe sama ampak pustimo podrobnosti. ;P
Če mene uprašaš bi mogli vsi mladi met vsaj malo spoštovanja do svoje dediščine, ne pa da se vsi zgražajo po dolgem in počes fuj goveja muska. ;D Se strinjam. Na živce mi gre folk, ki mu gre naša narodna glasba na živce, tam pa brez sramu hodi po mestu in si nabija srbe -.-' to je pa res ZANIČ muzika. • sandramisa1234
• Od: 4.7.2009
ja pa kaj
30.7.2009 19:01
js sm str 11 let pa mi je narodno zabavna glazba zakon!!! • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
30.7.2009 19:45
Jas sicer ne poslušam tega, samo vseeno pa se nebi vtikala v to tak kot ENI pomoje smo vsi skužli koga mislim.
tvoja stvar je kaj poslušaš pa kaj ne! • manciii
• Od: 12.1.2009
31.7.2009 10:19
Joooj!..Pa js nemorem vrjet kko se eni zrd tega ( kdo ,kaj posluša ) kregate na mrtvo!! Pa še neki....Prosm nehite se tuki prepričevat in drug drugemu usiljevat svoja mnenja .... res k s tem ne boste nč spremenil. Mejte se ! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
1.8.2009 12:31
O faq.
• MeAwwessome
• Od: 25.7.2009
4.8.2009 0:13
princess pravi:
dugi pravi:
nori ste tisti ki si omejujete kaj boste poslušali !
ko je fajn čaga prnesm kitaro pa kolega harmonko pa je še bolj lušno, ko mamo kak rojstn dan u uti pa ponavadi kak techno (pol ti je tak vseeno na koncu kej poslušaš drugače pa poslušam kar slišim, sicer res da mam najraje R'nR pa tud metal ne škodi Folk metal kot HammerFall pa Korpiklaani. Ne vem odločte se za seb, jaz vam ne morm povedat ----------------------------------------------------------------------- A je ktera punca za mau čage ? stari, kaj misliš s tem, če je ktera punca za mau čage??? misliš da je tuki kakšna braindead??? bi šla prej na čago z underbergom, ki ma vsaj hrbtenico (če že nima okusa za glasbo) taki kot si ti, mi pa grejo še bolj na živce, ki poslušajo kr use! dugi, teb zihr manjka ful samozavesti, ker si pripraulen glih vse poslušat, sam da bi vedno frajer izpadu. prau dec udar po mizi, pa reče: jaz sem za narodno muziko, pa če se usi na glavo postavjo. ne pa mau hevi, pa mau tehno, pa mau goveje. zihr poslušaš tut dalmatinske (kar je pa še dost dost hujš kot slovenska NZ saj pa morš met neko hrbtenico, pa za nečim stat. mislim, nekaj se morš odločit, a si fantek al punčka al kuža al muca, ne morš bit kr use. so mi pa že bolj simpatični tisti, ki priznajo, da poslušajo narodno muziko, pa stojijo za tem. ok js mam tudi 15 let..pa tko mi je nz prou fajn...še posebno vzdušje res nardi na vaških veselicah in zkaj človk nebi smel poslušat vsega po mal ???!!! kr neki..js tudi poslušam vse..od techno do rock, pop, nz, metal, rap, ostalo ..tud balkan kk komad.. sam ne razumm zkaj pa ne?? pač če ti/nam tko paše...pač ne vem zkaj bi se mogla neki odločt pa prou rečt: "js pa zdj metal poslušam" (to je sam primer)..js bi pol usako sekundo izjaula to..sam pač z drugo zvrstjo..pač preprosto rečš poslušam use pa konc... sej vs zastopm ko praute da vam nz ni ušeč..sam puste tud druge da poslušajo kr pač oni hočjo..vam tudi ni noben reku da ne poslušat tistga kr pač poslušate... sam dejte se mal zamislt nad tm kr govorite...dejansko "ukazujete" kaj mormo oz. ne smemo poslušat..spotoma pa še žalte tiste k poslušamo nz muziko...in to je zelo otročje in nezrelo...tko da nehejte... pač usak je drugačn usak ma svoj okus...sam zrad tega se človeka še ne bi smelo obsojat al pa krkoli no...:S:S:S:S pač mni je tudi slovenska domača muzika ql...sam zrad tega se pa še ne znašam nad vami ki je ne poslušate...pač usak nej dela kr mu paše....pa bo usm prou... ... HF* ... • neejcdafreak
• Od: 17.7.2009
7.8.2009 21:01
MeAwwessome pravi:
princess pravi:
dugi pravi:
nori ste tisti ki si omejujete kaj boste poslušali !
ko je fajn čaga prnesm kitaro pa kolega harmonko pa je še bolj lušno, ko mamo kak rojstn dan u uti pa ponavadi kak techno (pol ti je tak vseeno na koncu kej poslušaš drugače pa poslušam kar slišim, sicer res da mam najraje R'nR pa tud metal ne škodi Folk metal kot HammerFall pa Korpiklaani. Ne vem odločte se za seb, jaz vam ne morm povedat ----------------------------------------------------------------------- A je ktera punca za mau čage ? stari, kaj misliš s tem, če je ktera punca za mau čage??? misliš da je tuki kakšna braindead??? bi šla prej na čago z underbergom, ki ma vsaj hrbtenico (če že nima okusa za glasbo) taki kot si ti, mi pa grejo še bolj na živce, ki poslušajo kr use! dugi, teb zihr manjka ful samozavesti, ker si pripraulen glih vse poslušat, sam da bi vedno frajer izpadu. prau dec udar po mizi, pa reče: jaz sem za narodno muziko, pa če se usi na glavo postavjo. ne pa mau hevi, pa mau tehno, pa mau goveje. zihr poslušaš tut dalmatinske (kar je pa še dost dost hujš kot slovenska NZ saj pa morš met neko hrbtenico, pa za nečim stat. mislim, nekaj se morš odločit, a si fantek al punčka al kuža al muca, ne morš bit kr use. so mi pa že bolj simpatični tisti, ki priznajo, da poslušajo narodno muziko, pa stojijo za tem. ok js mam tudi 15 let..pa tko mi je nz prou fajn...še posebno vzdušje res nardi na vaških veselicah in zkaj človk nebi smel poslušat vsega po mal ???!!! kr neki..js tudi poslušam vse..od techno do rock, pop, nz, metal, rap, ostalo ..tud balkan kk komad.. sam ne razumm zkaj pa ne?? pač če ti/nam tko paše...pač ne vem zkaj bi se mogla neki odločt pa prou rečt: "js pa zdj metal poslušam" (to je sam primer)..js bi pol usako sekundo izjaula to..sam pač z drugo zvrstjo..pač preprosto rečš poslušam use pa konc... sej vs zastopm ko praute da vam nz ni ušeč..sam puste tud druge da poslušajo kr pač oni hočjo..vam tudi ni noben reku da ne poslušat tistga kr pač poslušate... sam dejte se mal zamislt nad tm kr govorite...dejansko "ukazujete" kaj mormo oz. ne smemo poslušat..spotoma pa še žalte tiste k poslušamo nz muziko...in to je zelo otročje in nezrelo...tko da nehejte... pač usak je drugačn usak ma svoj okus...sam zrad tega se človeka še ne bi smelo obsojat al pa krkoli no...:S:S:S:S pač mni je tudi slovenska domača muzika ql...sam zrad tega se pa še ne znašam nad vami ki je ne poslušate...pač usak nej dela kr mu paše....pa bo usm prou... ... HF* ... vsaj neke pametniga xD (y) • Mayth
• Od: 3.8.2009
7.8.2009 21:13
js sm tud učasih to poslušou k sm biu mejhn..tm okol 9 let, sj veste mladi in nori heee zdj pa so mi že mal tečni ratali ti slovenski ansambli k itak sam tekmujejo kera peuka ma večje in bol odkrito oprsje hehehe pa sory če sm komu žlahto užalu, sam moje mnenje |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.