Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5• Moncaa
• Od: 28.3.2010
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati?
4.12.2010 19:17
pr men je blo pa tko... prjatlca se je hecala pa rekla da zna napovedat prihodnjost iz rooke.. pa sm ji dala roko in rekla je '' jutri boš dobila menstro'' jz sm se ji pa sam smejala.!! nasledn dan pa ustanem grem na wc in res sm jo dobla in ker ne prenašam dobr krvi sm padla skupej in tko je zvedla cela družina... dobila sm jo pa pri 14.
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
4.12.2010 19:51
binna pravi:no jst sm jo dobla ko sm bla 11 pa pou.. pa pocitnice so ble na sreco
enakoo .. use.. med počitncami pr 11 letih.. ure se ne spomnm lih haha.. prou creepy je blo.. js sm tm (niam pojma zkwa.vrjetn zrd šoka) jokala in mt me tm čist hepi objame in lih ena od sek uleti not in tko mt pove in čist nwm kwa.. usi neki jupi jupi XD hahaha drgač govort o tem mi pa ni lih neki bed k mam 3 seke pa čist tko..če na to nanese se pač puguvarjam o tem..nimam takih problemou s tem • mojcka
• Od: 27.4.2009
5.12.2010 14:46
Heej ^^ js sm jo pa dubla .. pr 11 letih .. na SILVESTROVO !! -.-'' in ja sm se fuul začela jokat pa use pa fuul sm bla panična ... sam zdej mi je tko že čizt navadn .. kuj se pač ustrašiš .. js sm se še tok bolj k sm jo šele 2 u classu dubla čaau** • Sashhax3
4.3.2011 19:09
Dobila sm jo septembra xD sstara sm bla pa lih 14 let .
Vrjem poznej jo dobiš bol je:) Men je blo pa navadn, kr smo se tut tko s sošolkm pa frnedicam pa to pogovarjal o temu in sm zvedla da jo majo use razn mene, tkt mij blo mal gadn ampak jbg xD. Mtki sm pa povedala tko da sm pršla do nje pa ji rekla : mami, menstro sm dobila. po vložke morva. xD Drgač pa jz vem kdaj jo dobim o.o na vsake 31 dni točn. Ponavad takrt k morm na wc... • masaerror
• Od: 1.6.2010
4.3.2011 19:13
11 v 7 razredu.
zvečer 1x in k sm se zbudila je blo vse krvav haha : D. drla sm se in pol smo mele z mami temo o menstri XD • January
• Od: 11.2.2011
4.3.2011 21:18
LOL kok mi je smešen, ker ste mele take probleme povedat pa to. no jst mam 3 starejše sestre in zame spolnost in to ni bila nikoli tabu tema, vse me je vedno zanimalo, ker sem hotla vedet vse kar so vedle moje sestre, da bi bila enakopravna z njimi. pa moja mami tut ni bila nikoli nevem kako zategnjena ženska.
pvič sem se tko uno res ful srečala z menstro, ko jo je dobila moja sestra, bla sm nevem 4. klas in sm vedla kaj je to vse in sve šle lepo domov in poklicale mami pa povedale, da jo je ona (moja sestra) dubla in je blo vse normaln. k sm jo jst dubla, mal pred 14 rd. dnevom sm lepo mami povedala in ona je rekla OK in to je blo to. edinkrat, k sm paničarla je blo k sm jo 3 dubla, ker sm jo dubla po 12 dnevih in ful močno. zdje mi edin mami najeda, da me bo pelala h ginekologinji, ker mam ful močno, da je groza in ker jo mam na 12-18 dni razmika. tko da se šele zdej nočem več z njo o tem pogovarjat, ker nočm h ginekologinji. • Me.To.You
• Od: 28.12.2010
4.3.2011 22:17
No jz sm dubla pr 12ih letih in krneki >.<
am... Ja v šoli in me je tist dan fuuul trebuh boleu pol pa tko prvič sm mela mal pol pa tko umes 80 dni nism mela in pol s5... zdej pa normalno O.o ja jz sm doma tud težko povedala in sm mami poklicala k sm domou pršla in ji sam rekla da sm uno dubila in to je blo to pa ja bod srečna dokler še nimaš ker jz mam zdej 1 leto in sm bla že naveličana tega prvič xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.