My life #1 -zgodba (neresnicna.!)<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5• MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: My life #1 -zgodba (neresnicna.!)
1.12.2011 22:26
Full dobr • kajca123
• Od: 5.5.2011
1.12.2011 22:41
Nadaljuj.... • nuxas
• Od: 2.11.2011
2.12.2011 18:05
še še šeee plis
• evek13
• Od: 30.5.2011
3.12.2011 18:47
še!!!
• lovejb
• Od: 14.6.2011
3.12.2011 23:10
Umiram, počasi
umiram. Potem se pa kar naenkrat zavem, da nočem umreti. Stara sem komaj 15 let, celo življenje imam pred sabo. Hočem uživati, neglede na to, da sem noseča. Primem seza zapestje, čisto omotična ustanem in v omarici poiščem povoj. Z brisačo pobrišem kri na tleh in povsod drugje. Uredim kopalnico, kot da ni bilo nič. Kaj naj naredim z brisačo? S prazno stekleničko za tablete? Nosečniškim testom? Počasi odklenem vrata, pogledam če sem kaj pozabila ter stečem v sobo. Poiščem vrečko, dam brisačo, test ter stekleničko noter in jo zavežem. Pogledam skozi okno, kje je najbližji smetnjak. Takoj za vogalom hiše. Počasi se odplazim iz hiše do smetnjaka. Vržem vrečko in stečem nazaj v hišo. Še vedno se počutim slabo. Razlog za to so tablete. Naj bruham ali ne? Ne bom bruhala. Kar bo bo. Pobrskam po kovčku. Najdem majico z dolgimi rokavi. Upam da teta ne opazi povoja. ''Hej teta. Lahko prižgem računalnik?'' jo uprašam. ''Lahko, ampak samo za 2 uri.'' reče. ''Važi'' rečem in stečem v dnevno sobo po računalnik. Še vedno omotična, se skoraj zaletim v steno. ''Damn.'' si rečem, in zagledam računalnik. Ga primem in odidem v sobo. Ko ga prižgem, se vpišem v facebook, pregledam obvestila. ''Jan me je dodal za prijatelja..'' si mislim. Odidem na njegov profil in ga blokiram. ''Nočem te več videti.'' se zaderem v ekran. Odidem na profil Tima. Gledam njegove slike, in začnem jokati. Kako bo reagiral, ko bo zvedel da sem noseča. Da sem noseča z enim drugim in ne z njim. Razočaranje. Žalost. Jeza. Odjavim se od facebooka, in prižgem svojo najljubšo pesem. [link] Uležem se na posteljo, vzamem zvezek in začnem risati. Že od nekdaj sem rada risala, gledala naravo, slikala, ličila, se oblačila, vse kar je povezano z umetnostjo. Zamislim se, želim si, da ne bi spoznala Jana, ne bi zanosila; vse bi bilo uredu, s Timom bi se poročila, imela veliko otrok, jaz bi bila fotografinja. Živeli bi nekje v naravi, imeli veliko hišo, lepo urejen vrt.. Lahko bi še naštevala, a trenutno ne morem, ker sem žalostna a hkrati jezna. Vem da se to ne bo uresničilo.. Obrišem si solze z roko, in si razmažem maskaro. Ustanem in se pogledam v ogledalo. Pred mano stoji deklica, prestrašena je in ima bledo polt. Predel okoli oči je črn zaradi maskare. Njene ustnice so razpokane zaradi mraza. Oči so rdeče od jokanja. Ampak.. to sem jaz. ''Hanaaa.'' me kliče teta. Hitro si obrišem maskaro, a jo še nekaj ostane. Pridem do kuhinje. ''Ja?'' ''Naslednji teden začneš delati. Če si opazila trgovino nekaj ulic stran.. no tam boš delala. V šolo ne boš hodila eno leto, ker moram še nekaj urediti o skrbništvu. No, začneš delati ob 9:00 in končaš ob 16:00. Tako bo usak dan. Ne rabiš ničesar imeti s sabo. Tam boš delala na blagajni, zlagala hrano in pijačo na police..Za eno uro bom zaslužila 4?.. To pomeni, da boš zaslužila 28? na dan.'' mi use razloži. ''Vredu, bom. Mi maš še kaj za povedati?'' jo uprašam. ''Ne, nič.'' se mi nasmehne. Odidem nazaj v sobo. koment?:* • teich1596
• Od: 1.2.2010
4.12.2011 18:25
napreej!
• kajca123
5.12.2011 21:54
Neext.....
• ElaaaBoom
• Od: 21.11.2011
7.12.2011 19:20
JAČE pišeeš *naprejnaprejnaprej* • lovejb
8.12.2011 8:59
Odidem nazaj v sobo.
Čutim kako me rane pečejo pod povoji. Za trenutek pomislim na količino tablet, ki se zdaj nahaja v mojem želodcu. Kar pošteno me zvija v trebuhu.. Ugasnem računalnik, ga postavim na omarico, se uležem in zvijem v klobčič. Primem se za trebuh in opazujem naravo skozi okno. Listi so začeli odpadati. Na tleh se mešajo tople barve, oranžna in rumena, tudi rjava. Razmišljam, zakaj ne bi šla na kratek sprehod,.. ampak trenutno nimam volje za to. Negdo potrka na vrata.. ________________________________________________________________________ Se opravičujem. ful ful, rada bi napisala dolg del, ampak se mi mudi. • kajca123
8.12.2011 16:50
Naprej čimprej...• lovejb
22.12.2011 7:59
Dvignila sem glavo i zagledala Tima.
''Tim! Kaj pa ti tukaj?'' Vsa presenečena sem hitro ustala, on me je pa objel. ''Moral sem priti do tebe, preveč sem te pogrešal. Izvoli rože.'' Približal se mi je in mi poljubil. Obliznila sem si ustnice, ter zaprla oči. Vzela sem rože. Tako lepo so dišale, spominjale so me na poletje. Spet me je objel, tokrat močneje. Poljubil me je na čelo. ''Najrajš te imam.'' je rekel. ''Greva v park?'' sem rekla in se nadela fejk nasmeh. ''Ok.'' me prime za roko. 'Mjav mjav' slišim za seboj. ''O lej ga Pufek..'' rečem. ''Pufek?'' me Tim radovedno upraša. ''Moj maček, Pufek..'' se mu nasmehnem. Tim ga poboža, nato pa odideva v park. Z bolečinami v trebuhu komaj hodim, a rane na roki me pečejo kot nikoli prej. ''Nekam bleda si, si uredu?'' me je uprašal medtem ko sva hodila. ''Sem.. Samo presenetil si me. '' se zlažem. Usedeva se na klopco v parku. ''Aja, oprosti.'' mi reče in me preseneti s poljubom na lička. Samo pogledam ga, in zamislim se, kako bi mu bilo hudo, če bi ugotovil da sem noseča. Čutim kako se mi oči polnijo s solzami. Ko solze zapolnijo vse kotičke v očesih, se nasmehnem, da ne bi kakšna solzica padla. To Tim opazi. ''Hana, vem da je nekaj narobe. Povej, prosim.'' reče in položi svojo roko na mojo. Čutim njegovo toplino roke. Solza pade. ''Tim, če ti to povem, vem da boš šel stran od mene, zavedno. Zapustil me boš, sama bom..'' ''Povej, kaj je! '' ''Tim, najrajš te mam, samo strah me je.. Če ti povem, kaj se bo zgodilo?'' ''Ja povej, drugače nevem kaj naj ti odgovorim'' Premišljam, mu povem za spolni odnos, za Jana..'' ''Tim.. Jaz sem.. ______________________________________________________________________ • barbi3131
• Od: 3.10.2011
22.12.2011 21:33
šeeeeeeeeeeee še naprej ful dobr pišš ubjau še kj
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.