Novo življenje - zgodbica<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• lovejb
• Od: 14.6.2011
Re: Novo življenje - zgodbica
17.7.2011 13:29
ja. :$'' a wm ni neža powedala.?'' em.. Oja sej res.! sam pozabla sm'' aja. heh.'' u kermu mesu si.?'' em 6.'' oh še mau pa bo. (: '' ja.'' '' No mami dej naju pust mal zj.'' n uredu.'' me objame ter poboža trebuh in odide v hišo.Nekaj časa se iz nežo še pogovarjawe ampak kmalu sem mogla it. pred mano je čakala wožnja in pakiranje doma.In res. Poslovila sem se od Neže. Jo objeeeeelaa in poljubila. Ko sem odpaljala z dworišča mi je po obrazu stekla sovza.>_< Kmalu je pott minila in že sem bil apred hišo. Odklenila sem wrata in stekla v sobo. Ker je mali začeu brcat sem raje hodila. Prišla sem w sobo in čakalo me je presenečenje.! Wse je bilo zloženo in zapakirono v škatlje. V sobo iz kopalnice je stopil Matic ter me poljubil.! Objela sem ga okoli pasu se mu izvalila i poljuba ter mu na uho zašepetala '' lubi počak do zvečer tkt bova sama u NAJNI hiši.'' In res. Že smo bili na poti do nowega mesta. Kmalu se je avto ustavil in iztopila sva na prekrasno hworišče še prekrasnejše hiše. Mami mi je v roke wrgla ključ in že swa iz maticom stekla do vrat. Odklenila swa in že swa zagledala waaw.* Hiša je bla prfektna.Usa oprema. Povspela sva se v zornje nadstropje v spalnico. Ko sem ob najni postelji zagledala posteljico za dojenčka mi je spolila solza od sreče.! Cela hiša je bila kot ulita za nas 3.!
next.? + komentirajte 2 zgodbico melino žiwljenje. Če wm mal powem u naprej se bojo kopičile ljubezenske težawe na wrsto bo prišla smrt in tko.... ampak to w zgodbi MELINO ŽIWLJENEJE. ne u te. ^^ • izaa16staar
• Od: 13.7.2011
17.7.2011 13:34
Neext! nujno. pa tut una zgodbica mi je ful ušeeč.. • lovejb
17.7.2011 20:03
W hišo sta vstopila še mami in oči in ogledali smo si jo skupaj. Bla je res prfektna.! Vnjej so bile še 3 pomočnice k so nama iz maticom razpakerala stvari. Malo sva se razgledala po hiši in nato swa odšla plavt v bazen. Starši so odšli. Od matica starši pa na obik pridejo jutri. Vbazenu swa bila do 10ih.Nato swa odšla notri se preoblekla in odšla v center. Odšla sva v kino. Gledala sva komdijo Teden brez pravil. Blo je supr. Ko je bilo filma konec swa se odpeljala domov. Ko swa prišla je bila ura pol 12. Odšla sva spat. Zbudila swa ase v sončno jutro. Kmalu so v novi hiši minevali dnevi in mesci in na vrsto pe prišel tisti dan.! Z Maticom sva bila v šopingu. Ravno na blagajni mi je oddekla voda. Prodajalka je poklicala rešilca ki naju je z maticom odpeljal v Porodnišnico. V porodniški sobi sem bila kar nekaj časa. Kmalu sem zaslišala jok in......
a nadaljujem.? Komentiraj. ^^ hwala. :* • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
17.7.2011 20:14
NEXT men je toook ušeč *.* • izaa16staar
17.7.2011 20:49
Neext! Ful mi je ušeč tta zgodbica, pa ona ta2. tut • rubin28
17.7.2011 21:20
Neext! • mojcha14
• Od: 10.7.2011
17.7.2011 21:44
next =))))
• lovejb
18.7.2011 3:09
rubin28 pravi:Neext!
lj tk je. zgodbica je bla napisana p je mela okol 30 delow al neki weč nwm. sam zrt takega odziwa. sm se p odločla da bom tole še zapletla in pol bo še kr nek delou. kolk pa newem. bojo pa še.^^ • lovejb
18.7.2011 14:15
''PUNČKA JE.!''
?matic : Tina.! MAMICA SI.!? te besede bojo zavdedno v mojem srčku. Položili so mi jo v roke. Jokala je ko zmešana. ?Ti lubica moja. Ime ti bo. Eem* ? ?ela? vesolo reče matic. ?ela ja.! Lubica moja ime ti je ela.? Minevalo so dnevi v porodnišnici in kmalu sva iz Elo lahko odšle domov. Kar stisne te pri srcu ko te vsako jutro zbudi otrokov jok in ti hoče povedati da je lačna. Tako je bilo vsako jutro. Mineli so že 3 meseci in ela je bila že večja. Iz dneva v dan je bolj jokala ker je imela trebušne krče. Ni morala spati tako kot jaz in matic. Hodila sva po spalnici gor in dol da bile le zaspala.A zaman. next.? xD piši. ^^ • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
19.7.2011 19:25
next obvezno!_________________ I LOVE YOU <3. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
20.7.2011 19:59
in potem so srečno živeli do konca svojih dni _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • drejchiii
• Od: 19.7.2011
20.7.2011 21:27
next • metoyou
• Od: 12.7.2011
20.7.2011 23:09
underberg pravi:in potem so srečno živeli do konca svojih dni
ahahahahah |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.