Fantje vprašajte punce!

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>
Sashhax3
Re: Fantje vprašajte punce! 27.2.2011 0:20
pk4life pravi:
lhribljan pravi:
sam ena pripomba.. ena je prej napisala. da ma model t.i sixpacka.. ej zenska.. še nisi slišala da gre u bojler več k u six peka?

??

Mislu je tko:
Bojler npr. pira
sixpack pira

v bojlerju ga je velik več an xD
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Fantje vprašajte punce! 27.2.2011 2:06
Sashhax3 pravi:
pk4life pravi:
lhribljan pravi:
sam ena pripomba.. ena je prej napisala. da ma model t.i sixpacka.. ej zenska.. še nisi slišala da gre u bojler več k u six peka?

??

Mislu je tko:
Bojler npr. pira
sixpack pira

v bojlerju ga je velik več an xD

hahahaha jao uredu XD.. sicr pomembna razlika ja..
Re: Fantje vprašajte punce! 27.2.2011 23:15
kazekage pravi:
mene pa zanima kako si jo punce rajcate s čem in kako ?

in kaj bi naredile ce vas nekdo od štaršev zaloti med mastriutacijo
Embarassed Twisted Evil

I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow?

A ni lazji rect bejbi da si jo zrajca pred tabo kukr pa da tuki po forumih to sprasujes 14,15 letnice?..=) Dvomim da bi se kera od njih tuki razpisala o tem..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Fantje vprašajte punce! 27.2.2011 23:32
Pinkberry pravi:
kazekage pravi:

Embarassed Twisted Evil

A ni lazji rect bejbi da si jo zrajca pred tabo kukr pa da tuki po forumih to sprasujes 14,15 letnice?..=) Dvomim da bi se kera od njih tuki razpisala o tem..

bl nekak dvomm da bo to kera u žiwo pokazala.. dost laži se je razpisat kle k te noben ne pozna.. lahk si tut suprman če hočš bit..
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 28.2.2011 0:37
triple x pravi:
rsyka pravi:
triple x pravi:
živjo
mene pa zanima kako pisat dekletu ( se ne poznava) ki mi je zelo všeč

oii kako si kaj?
maš msn

to mi je že brezveze

ja, za začetk je pč najbolš tko začet... živjo kko si... vem da je bedno, ampak poj probi pogovor spelat na kšno skupno točko... če veš kej o njej se začni o tistmu pogovarjat, če ni drusga ti preostane šola, muska, filmi, itd... neke morš začet, poj pa pč spel temo na to da hočš msn, cifro oz. da bi se z njo dobil, če bi se rt z njo dobil...
sam morš pč poskrbet, da nebo zmankal za pogovarjat, pa ženska mora dobit občutk, da se sam z njo pogovarjate in da ti je zanimiv, ne pa tko, kukr da delaš še 100 stvari zravn..

in če se je men uspel tkole začet pogovarjat s simpatijo, res nvm zakaj teb nebi uspel Wink

z eno punco si že full caita piševa in ne vem kako bi jo povabu na pjačko al kaj bi ji reku ku mi je res ušeč in bi rad z njo imel kaj več kot le prijateljstvo

heii
in kak je šou test k si uciri pisala?
bla bla bla...
no super...maš jutr po pouku cajt?
ja mogoč pa res...zakaj?
za čakat mam uro pa pou in lah grema nekam na pijačo tacajt
aha.. Very Happy ti pošlem sms ko bom vidla kak bo z cajtom
itd.

na izi, sproščeno Smile
Pinkberry • Od: 21.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Fantje vprašajte punce! 28.2.2011 18:28
pk4life pravi:
Pinkberry pravi:
kazekage pravi:

Embarassed Twisted Evil

bl nekak dvomm da bo to kera u žiwo pokazala.. dost laži se je razpisat kle k te noben ne pozna.. lahk si tut suprman če hočš bit..

Drgac sm bl misnla bejbo kot punco s kero si v zvezi oz **** zvezi oz karkol podobnga....ce pa pac te nimas mas pa tud velik videov/filmčkov na netu k vam vrjetn dost bl pomagajo da vm pride kukr pa ene par stavkov kle na forumu.....ker res dvomm da to sprasujete iz nevednosti.....ali pac...sej nevem kok ste stari..=)
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: Fantje vprašajte punce! 7.3.2011 16:40
Pinkberry pravi:
pk4life pravi:
Pinkberry pravi:
kazekage pravi:

Embarassed Twisted Evil

Drgac sm bl misnla bejbo kot punco s kero si v zvezi oz **** zvezi oz karkol podobnga....ce pa pac te nimas mas pa tud velik videov/filmčkov na netu k vam vrjetn dost bl pomagajo da vm pride kukr pa ene par stavkov kle na forumu.....ker res dvomm da to sprasujete iz nevednosti.....ali pac...sej nevem kok ste stari..=)

Ti si IDIOT preber še enkrat ka je on uprašu
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Fantje vprašajte punce! 20.3.2011 18:40
punce mene zanima kje mate najraj da vas tip polubla? sj vrjetno poznate tist občutk k dobiš mraulince po ceumu telesu ptoo..
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: Fantje vprašajte punce! 27.3.2011 14:46
pikec88 pravi:
punce mene zanima kje mate najraj da vas tip polubla? sj vrjetno poznate tist občutk k dobiš mraulince po ceumu telesu ptoo..

po vratu :$ to je neki najlepša, sploh pa če ti pol nrdi metulčka *.*
Sashhax3
Re: Fantje vprašajte punce! 28.3.2011 18:56
OrdinaryWeirdo pravi:
pikec88 pravi:

po vratu :$ to je neki najlepša, sploh pa če ti pol nrdi metulčka *.*

Oja! Agree Smile
abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
Re: Fantje vprašajte punce! 28.3.2011 21:14
Pačupa pravi:
no te pa bom še jaz nekaj vprašo xD

em naštejte 10 stvari ki vas od fanta odvračajo in 10 ki vas privlačijo. pa plz čim več naj vas odgovori xD (pa ne mi začet da ma vsaka drugi okus -.- xD ) samo napište =P

čist vseen dokler me ma rad <3
klarciiiii • Od: 1.8.2010 • Prispevkov: 32
Re: Fantje vprašajte punce! 29.3.2011 21:18
pk4life pravi:
tut dobro uprašanje.. wm je wc resno kot družabn dogodek.. haha

na wc gremo skup zato da ko si popravlamo čupo npr. uprašamo drugo kak se ji zdi...
drugč pč dostkrat gremo na wc sm čvekat Smile
klarciiiii • Od: 1.8.2010 • Prispevkov: 32
Re: Fantje vprašajte punce! 29.3.2011 21:28
Pačupa pravi:

em naštejte 10 stvari ki vas od fanta odvračajo in 10 ki vas privlačijo. pa plz čim več naj vas odgovori xD (pa ne mi začet da ma vsaka drugi okus -.- xD ) samo napište =P

odvrača:

-mozolji
-mastni lasje
-umazana oblačila
-da si ne obriše nosa takrat ko bi blo treba
-ne skrbi za osnovno higieno
-se ma za neki več ker je fant
-misli da ma smisu za humor pa ga nima
-govori eno dela drugo
-da mormo če je npr. pr malci kej umazano in mormo čiist zmerm punce pospravlat ker fanti nočjo
-samovšečnost

privlači:

-da ma stil za oblačenje
-da ni samovšeečen
-da skrbi za higieno (se redno tušira,ne smrdi..)
-ne žali punc
-ma smisu za humor
-se normalno pogovarja s punceh
-da ne osvaja vseh naenkrat
-če mu je ena punce ušeč da gre k njej pa ji to tut puve ne pa da se neki laže da ni v njo
-da je prijazen
-da pomaga
...
Sashhax3
Re: Fantje vprašajte punce! 30.3.2011 16:24
[quote="abLeeexD"] Pačupa pravi:

Odvrača:
- smrad
-prhljaj
- neurejenost
- da je oblečen ko klošar alpa da je skos isto oblečen
- da mu smrdi iz ust
- da misl kaj je in je neki high society
- da je kao neki hud
- skos opraula / hinauc
- druge kritizira sebe pa pogleda ne
-nikol ne pove svojega mnenja samo : aha, mhm, ja

Privlači:
- vonj ( more nost deodorant!)
- ima svež zadah
- ima hudo čupco
- tud če ma hud body je velk + Razz
- da se rd pogovarja, ne daj skos tih
- ima stil za oblačenje
- je tak sladk
-da je večji od mene usaj 5 cm Mad)
-je starejši al pa isti letnik kot jaz
- da pokaže/ pove da je horny xD
- da me nasmeje, da nikoli ni dougčas v njegovi družbi
Smile
tinaaaaah • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 26
Re: Fantje vprašajte punce! 5.9.2012 20:27
jazsem pravi:

po vratu definitiuno ;$$
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fantje vprašajte punce! 9.9.2012 0:24
klarciiiii pravi:

-se ma za neki več ker je fant

-ne žali punc

a pol so punce neki več al kva? Razz
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Fantje vprašajte punce! 9.9.2012 14:55
ma js tko ne bom naštevala kaj mi je ušeč pa kaj ne.. bom sam nahitr.. najbolj mi je ušeč to, da ma fant smisu za humor pa pač me zmer nasmeje pa to. k use moje prejšne ljubezni so ble ful tko zabauno smešne.. lah je tut štor pa take xD
am potem pač da ma tut dobr karaktr pa to, pa da me pred svojo družbo ne skriva oz. da si upa dt lupčka tut pred njimi.. potem dobr bi blu tut da bi se umivu, haha, pa da bi skrbeu za svojo kožo pa to.. da ne bi biu lih gobauc xD.. mislm sej mazoli so čis neki normalnu, sam zej uno na usak kvadratni milimetr en mazol, to pa ni več privlačno.. vizualnost drgač men čis neki najmn pomembnega, kr se lah zunanjost kadarkoli spremeni. bol mi je notranjost Razz

kar mi pa ni ušeč, da je fant ****č. pa naprimer da nebi nikol k men domu hodu.. moja sestra je mela tazga.. ona mogla skus k njemu hodt, on k nam ni pa nikol skor pršu.. pa ne bi mela enga ko ma več dnarja kot js oz. je bol premožnega statusa.. ta od sestre je biu isti, pa se je mu ful neki za več, okol je govoru da majo jadrnico pa to.. pa kr neki no. pa kul bi blu tud, da bi me samo pustu z družbo na veselico, ne pa da bi sam on lahku okul hodu, js bi ga mogla pa doma čakat.

na kratko povedano; rada bi mela KMETA oz. fanta iz vasi Razz RazzRazz ker so to najbol normalni ljudje še, prjazni, niso ****či, K ZNAJO HARMONIKO IGRAT, smešni, kul ljudje uglavnem.
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: Fantje vprašajte punce! 9.9.2012 17:34
bubaFreak pravi:
na kratko povedano; rada bi mela KMETA oz. fanta iz vasi Razz RazzRazz ker so to najbol normalni ljudje še, prjazni, niso ****či, K ZNAJO HARMONIKO IGRAT, smešni, kul ljudje uglavnem.

ja, se strinjam... ! Very Happy
Petraa :3 • Od: 23.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Fantje vprašajte punce! 9.9.2012 20:08
[quote="tinaaaaah"] jazsem pravi:

Vraaaaat ;$$$
deejay • Od: 17.9.2012 • Prispevkov: 17
Re: Fantje vprašajte punce! 21.1.2013 0:20
glede avta kar si napisala pa morem komentirat..... da sem jaz tvoj tip pa da maš kako pripombo glede mojega avta ko sem ga sm kupil ti tud sam nebi pustu da se usedeš v njega in grem stavit da bi me poklicala ko bi rabla prevoz neglede na avto Wink za mene ste take pune ''pleh ****'' in se bi vas na daleč izognu isto kot one ko prčakujejo zej mam tipa bom pa na vlki nogi žvela bo on muj support oz denarnco odpiru... pr en ne doug tm so vrate in adijo... Smile pa se strinjate z mano al pa ne.. sm dost star da mam par stvari pošlihtanih po glavi vem kak zgleda resna zveza, izkoriščanje, ipd... pa še bi lahko pisu pa tud volje nimam....... skratka tud usem fantim k mislte da mate resno punco in ste gih 2-3 tedne skupi ne se po zobih metat in zanjo zapravlat nevem kake denarje... če je prava te nima rada zarad denarja in izgleda ampak zato ker je srečna z tabo in se ma fajn... če zastopte kaj čem povedat.... Wink Arya09 pravi:
mislm to je pr usaki čist drgač tko d meybe mam kšne čudne fetiše, ne mislt d so use tok čudne XD
mi ni ušeč:

-če je ful egoist/samoušečn/je.bač p te fore
-če je čist vase zagledan p misl kok je lep in use to, p pol misl d lohka use dobi sam tko d jim pomežikne (jap poznamo take)
-je dougočasn
-če je... (se ne zna oblačt pa te fore)
-če ga sploh ne zanimajo iste stvari kt mene
-če je lih suhec ni fajn... p tud prou močn ne
-brrrrrr če posluša pop musko nima šans
-če kadi (nvm pol bi smrdeu... p njegou zadah.. fuj!)

okj ful se jih ne spomnm dost več... večinoma so na te fore

ušečno:

-d me zna nasmejat
-ma dobr okus za avte (em to je pomembno... jst sm nora na prevozna sredstva... če bo meu šu.pak auto se že nom vozla z nim...heh)
-okj usaka ženska pada na športnike
-uuuuf če igra kitaro
-mal more bit romantik.. al pa naj se usaj zame kdaj potrud nardit kej romantičnga
-mah ne mrom rečt d mi je ušeč sam ta pa ta barva las al p oči... če mu paše mu paše (čeprou blondjoti so ponavad bl za ku.rbiš ženske Confused )
-fajn je če posluša isto musko..
-pč da je car (če je tko uredu pol je zihr tud lep Smile )

ma nevem važn je d se mam ful dobr k sm z nim... p mal more bit une kemije med mano p njim... drgač ni nč! hahaha pa met more hud auto.. al p motor... mmmm
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Fantje vprašajte punce! 21.1.2013 9:40
Deejay ma se popolnoma strinjam s tabo. Smile Take pič*ke sploh ne vedo kaj pomen ljubezen. Jst sm tud nora na telefone in kaj zdej ne bom s tipom, k nima tanovga iphona? Hahha kera bolana. (pa drugače nisem nora na telefone, to je samo primer) ..In kaj ku*rac si ti, da bi obsojala, če tip nima dobrga avta. K ga boš pa tud sama mela, takrat se pa oglaši. Pa ne da ti ga bo oči kupu, ampak da si ga boš sama. Ni to tok lahko. Si navadna keš pič*ka in nč druzga. K boš hotla pa resnga tipa te pa nuben ne bo je*bu ker maš taka bolana merila, razn če boš našla enga tazga sebi enakega.
Re: Fantje vprašajte punce! 21.1.2013 12:03
NEIMENOVANO'' glede na to kako je napisala al ma 13 let da i avto use pomeni al pa je starejša in nezna razmišljati oz. neve kaj je pomembno v živlenju.... Smile kaj torej če mam audi-ja A8 bo torej kr moja? Very Happy sam je razlika da sem si avto sam kupu in ga sam uzdržujem... in ne da mi dajo starši petrolovo kartico pa da konec meseca oni bencin plačaj.... Smile malo si bo mogla merila v živlenju spremenit in pomislat kaj hoče... oz bo lahko z svojim avtom živela in nvem se družla z njem in jo bo podpiru namesto fanta... Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Fantje vprašajte punce! 21.1.2013 16:46
Ja pomoje je kr ena navadna smrklja še. Smile Tudi po njenih drugih merilih vidm, da je še čist nezrela like njenja izjava, da so blond fantje za kur*ve? haha Very Happy pa da če je car oz. vredu tip pol je sigurno tud lep. A VEŠ ker samo lepi tipi so lahko uredu! Ojoj, bolane fore. Very Happy
Jst nisem nikol tako razmišljala.. kam gre ta svet. Very Happy
Re: Fantje vprašajte punce! 21.1.2013 17:28
''neimenovana'' me se seli da drugač razmišljaš Smile privatnega sporočila pa nisi upazla? Razz
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Fantje vprašajte punce! 22.1.2013 0:59
Pačupa pravi:

odvračajo:
1.) da me žali, je nesramen do mene, bližnjih ali bilokoga v bistvu
2.) da ne mara/muči živali
3.) da ne spoštuje ljudi, predvsem starejših
4.) da je finančno popolnoma odvisen od staršev in povrhu zahteva še drage stvari
5.) da je nehigieničen in se je čist zapustil :S
6.) da grdo govori o mojih kolegicah/kolegih
7.) da je len in ga nič ne zanima
8.) da se hvali za brezveze in na vsak način poskuša biti boljši od drugih (tu ne govorim o športnih aktivnostih ali karieri, ampak npr. da si kupi najnovejši fon, da bo kul ipd.)

privlačijo:
1.) da mu lahko zaupam, ker vem da me ne bo izdal
2.) da me sprejme takšno kot sem
3.) da rad pomaga ljudem in živalim
4.) da ma spoštovanje
5.) da je zgovoren
6.) da skrbi za svoje telo in zdravje
7.) da se tu pa tam ponudi da kaj plača ali pa mi prinese kakšno pozornost :3 (ampak to res.. lahko recimo 3x na leto, tak da glih roj.dan, božič pa valentinovo haha)

to je vse kar se trenutno spomnim Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.