Kako se vam je zgodil vaš prvi poljub?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5• tiasq
• Od: 9.7.2012
Re: Kako se vam je zgodil vaš prvi poljub?
22.7.2012 0:49
--
Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:52; skupaj popravljeno 1 krat • 13tamala
• Od: 20.8.2011
22.7.2012 19:11
*kje? v šoli v naravi
*kdaj pr 12ih *s kom? s prjatlom *a se j kr zgodu al je biu načrtovan? kr tak.. nenačrtovano *vaši občutki v tistm trenutki so bli...? mislila sm da sanjam:$ *a bi kaj spremenili glede vašga pruga kissa? ne • vintagekisses
• Od: 10.8.2012
10.8.2012 11:36
kje - Na igrišču v njegovem rojstnem kraju.
kdaj - 13 let s kom - Z fantom ki mi je bil takrat zeloo všeč.. Takrat me je tut vprašal kako - Sedela sem na gugalnici za dva in se skoraj prevrgla. V tistem trenutku pa je prijel gugalnico, se vsedel nanjo (na drugo stran) me gledal pet minut in.. :p občutki - Mislila sem da me bo kap :p Resno.. Pa štorasta sem najverjetneje tudi bla haha bi kaj spremenila? - Ne... • zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
10.8.2012 11:52
pr 15 na žuru, z ker enim tko da je blo nenačrtovano. Ne nebi neč spremenila • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
28.8.2012 0:26
Kje? pr njem v bloku.
Kdaj? za starost nimam pojma. S kom? vnukom od moje babičine prjatlce? does that make sense? :D A se je kr zgodu al je biu načrtovan? ni blo načrtovan. kr naenkrat. pa še pod koutr sva šla hahah Vaši občutki v tistm trenutku so bili? ne spomnm se A bi kej spremenil glede vašga prugo kissa? da naju ne bi dobil. pa da ne bi biu tok starejši od mene |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.