tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (:<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>• brego
• Od: 2.8.2010
Re: tu lahko (tipi) vprašate punce kar hočte (:
2.8.2010 23:31
Eh fucking king povej mi koliko si star, da vem kako se meniti za naprej.
• pk4life
• Od: 20.7.2010
3.8.2010 3:30
thefuckingking pravi:Ne skrbi za mene, jaz bom veliko bolje skozi življenje prišel že zaradi dejstva, da ne jamram za vsako stvar.
od ke si ti zj pršu z jamranjem?.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ucauca
• Od: 16.9.2009
3.8.2010 10:39
Če je punca stara 15let in ima fanta....kaj vm je ponavad omejitev....vrjetn vm je dobr če vs fnt med žvaljenjem zarit...vs med objemm kdaj za prsi mogoče....?če ležita v postelji in se pač "mečkata" vm je ql.....? pol pa mugoče pride du FPja?vm je FP že preveč all kaj vm je že preveč pto....• pumpkin.
• Od: 14.10.2008
3.8.2010 12:58
ucauca pravi:Če je punca stara 15let in ima fanta....kaj vm je ponavad omejitev....vrjetn vm je dobr če vs fnt med žvaljenjem zarit...vs med objemm kdaj za prsi mogoče....?če ležita v postelji in se pač "mečkata" vm je ql.....? pol pa mugoče pride du FPja?vm je FP že preveč all kaj vm je že preveč pto....
em..to je čist odvisno od punce...men osebno ni nč od tega kar si našteu napačno • loXX
• Od: 16.7.2010
3.8.2010 16:28
thefuckingking pravi:Zbiraš moje osebne podatke? 47.
kaj po,delaš na tem forumu?? to je forum za najstnike,sej piše NEPRIMERNO ZA ODRASLE.... • pk4life
3.8.2010 17:01
loXX pravi:
thefuckingking pravi:
Zbiraš moje osebne podatke? 47.
kaj po,delaš na tem forumu?? to je forum za najstnike,sej piše NEPRIMERNO ZA ODRASLE.... točn tko.. če nimaš bolšga dela k **** najstnike n našmu forumu si pejt ženo poiskat al pa ga drkat.. kar ti je lubš.. get a fuckin life u douchebag _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Boris
• Od: 17.4.2010
4.8.2010 14:17
thefuckingking pravi:Kaj, a bi res moral reči 80, da bi zvenelo nemogoče? A ste res tako naivni? Se vam vidi, kako so vas doma vzgajali (beri: s pogovori namesto batin) in da ste mentalno na stopnji povprečne opice.
Hvala za kompliment • brego
4.8.2010 14:29
thefuckingking pravi:Kaj, a bi res moral reči 80, da bi zvenelo nemogoče? A ste res tako naivni? Se vam vidi, kako so vas doma vzgajali (beri: s pogovori namesto batin) in da ste mentalno na stopnji povprečne opice.
Ahaha ti si pa res car, majkemi. • TunaaBeiib
• Od: 4.8.2010
4.8.2010 14:43
zka so usi tipi reve?!? >.< zdej pa , odgovorte tud tipii • pk4life
4.8.2010 14:57
zj to sprašujš tipe al punce?.. ker kle nj bi tipi sprašwal punce.. no sj mi je sen..
mgoče p pč nwe.. tipi ne rzumemo dobr namigow .. uau lajkaš album.. zj zihr misl d ga maš nwm kok rada.. reč mu.. postaw ga pred dejstvo.. pol boš tut ti wedla.. be a fool 4 a second or be a fool 4 life.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
4.8.2010 14:59
mhm.. torej si tok mjhn d še nisi odkriu slenga pa si ne upaš napisat prawe starosti še clo na forumu?.. dwomm d si str kej mn.. aja edin če je bla cifra 47 u mescih ne letih.. ja.. to pa bi blo bl primern _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • brego
4.8.2010 20:04
TunaaBeiib pravi: zka so usi tipi reve?!? >.< zdej pa , odgovorte tud tipii
nevem kok si stara predvidevam pa da okoli 14, kar pomeni da je on 13 and less, iz česar sledi, da razmišlja nekako takole : Sej je una res huda, pa še všeč sm ji mogoče, sam je pa dve let starejša, kaj bojo drugi rekl, mogoče si pa res samo domišljam, da sm ji všeč, kera punca pa hoče dve let mlajšega tipa... ipd. malo razmisli o tem. • zvezdica
• Od: 10.1.2010
jao
4.8.2010 20:48
thefuckingking pravi:
pk4life pravi:
thefuckingking pravi:
Kaj, a bi res moral reči 80, da bi zvenelo nemogoče? A ste res tako naivni? Se vam vidi, kako so vas doma vzgajali (beri: s pogovori namesto batin) in da ste mentalno na stopnji povprečne opice.
mhm.. torej si tok mjhn d še nisi odkriu slenga pa si ne upaš napisat prawe starosti še clo na forumu?.. dwomm d si str kej mn.. aja edin če je bla cifra 47 u mescih ne letih.. ja.. to pa bi blo bl primern Če bi pisal v takem 'slengu' kot ti, bi izpadel tepec, spet, tako kot ti. Spet si dokazal svojo mentalno stopnjo. Oprosti, res sem se zmotil, užalil sem povprečno opico... Bom pomanjšal na zabitega cucka, ki laja kot bi imel v riti 3 Duracell baterije in sedi samo, če mu daš nagrado. Idiot. Fak no keri pugovori. Dj u izi si uzemta al pa se pejta drgm kregat k sta res utročja..tle pa sam spemata!! • pk4life
4.8.2010 21:15
prow prow.. bom lpo nehu.. ti si p misl kar si čš thefuckinking.. pa poišč si en lajf_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
4.8.2010 22:31
thefuckingking. ej a ti kdo plača da listaš najstniške forume in žališ vse po vrsti xD?
Po drugi strani: a maš ti sploh kako delo (šolo, mogoče vrtec xD) pa to al celi cajt za računalnikom sediš in nimaš življenja. BTW če si tak kot na forumu tudi v realLifu bi ti priporaočal da obiščeš kako mentalno ustanovo al kaj takega da se z kom pogovoriš. Zdaj pričakujem da boš takoj branil svoj veliki ego in me začel žalit. Samo to ti povem. to me ne prizadene ampak se polek tvojih izjav režis, kajti da moreš žalit druge da tvoj ego preživi. to je bolano XD. Moram priznat da se mi smiliš zaradi svojega idiotizma... Ludi če ga bomo ignoriral bo tud neho pisat pa to lol (i guess) xD • twix13
• Od: 6.10.2009
4.8.2010 23:45
tud ti si biu enkrat 14 in si biu neumen (ce ze mislis da smo) in hodmo v solo zato, da nebomo neumni. Drgac pa tastare "mozemo" za dnar, ker pac lahko. Ker so neumni(in nam dajo dnar alpa karkoli pac...) in ti ze sodis med tastare.....glupac en
• pk4life
4.8.2010 23:54
pačupa.. se čiz strinjam ignorirat treba .. sam se nism mogu upret.. torej si pru člowk k misl d najstniki z smajliji nakazujemo inteligenco.. kok zabit morš bit ej?.. pol prow lej.. mi pišemo izjawe primerne najstnikom k se bomo ubil ti pa pišš k en dedi brez žiwlenja.. prosm te za twoje dobro poišč si ženo nred otroke počak d se postarajo pa postanejo najstniki in pol ns boš mgoče bl rzumu in tkrt lahk pridš nzj pa poweš kej o ns ker drgač ns sploh ne rzumš so fuck off.. naprej.. napisu si d te nben ne wod.. kaj pa mi zle k te z po tvojem mnenju smešnimi komentarji wodmo.. ceu lajf ti kle wodmo zle.. grem stavt da čakaš pred kompom pa gledaš to eno temo pa čakaš d bo nekdo odpisu.. kle bom ponowu željo da si poiščeš žensko.. torej nismo pomembni za tvojo realiteto?.. no prosm pol mi tko dokaž pa ne odpiš .. pa če se ti zdi da če nm rečš d smo neumni to ni žaljiwka si ti kle neumn mi je zlo žou.. in hkrat si zravn žaljiwke napisu da ti ni treba žalt da si povečaš ego.. kle si falu člowk took zlo falu.. sam sebe si zaj.ebu in hkrat še zanikaš to..
zdej pa pejt si poiskat žiwlenje men se ne da weč ukwarjat s tabo in se tut nam _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
5.8.2010 0:13
člowk tole z contradiction si opisu nč druzga kot svoj prejšn komentar pa zej povezuješ XD z odobravanjem prej si pa z inteligenco.. pa tut ti nisi mogu se uzdržat komentiranja klub temu d sm ti clo reku d se ne morš.. zdej si sam dokazow d sm meu prov.. jz se lahko in se bom.. ajde_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • brego
5.8.2010 19:57
thefuckingking pravi:...vam pa bodo jokale, kako jih je nek prasec nategnil in jih pustil. World is fun, if you can turn everything in your favour. ...
Kako te ni sram pisati take bedarije? Zdaj pa še eno vprašanje, za tako zgorovrnega človeka kot si ti? Imaš/Si imel oba starša ob svojem odraščanju od dečka do moškega? Prav malo me brigajo tvoji osebni podatki, ampak si hočem tvoje obnašanje na nek način pojasniti, zato vprašanje o starših. LP • ucauca
• Od: 16.9.2009
5.8.2010 19:58
thefuckingking če bi te jst dobo ti te pr.ef.uk.u....a veš kos ti naješn....
• soonck
• Od: 16.2.2010
5.8.2010 20:07
hahahahhaa. sm najprej prebrala d bi jo P O F U K U.
eej no. nehitee se tuki kr neki pičit k eni 10 letni tamali. (: pač morjo bit na svetu tut mal bl.. tko.. čudni. drgač bi blo prou dougočasn (: no zdj pa KONC. aam. no bom js neki uprašalla TIPE. čeprou nej bi blo ubratn, ampak j.e.b.i.g.a. a vs rajca če vs punca uzun tko mau dol.. glih tok d vs nardi horny (kao ponesreč • MilosR
• Od: 16.6.2009
5.8.2010 20:15
Da bi biu js admin bi ga banu s foruma, k itak same bedarije piše pa se iz folka norca dela.
• brego
5.8.2010 21:32
Soonck, zakaj bi se rabla delat, da je ponesreč, mal ga podrgneš čez kavbojke, pol pa itak gresta nekam na samo. Je pa spet odvisno od fanta, če je odprt do teh stvari je ok, sam so tud taki, k se ful neki hvalijo, pa ni nič od njih. Pa saj verjetno svojega fanta poznaš.
• brego
5.8.2010 22:28
Poglej, iz zornega kota 47letnika sem tudi jaz le sedemnajstletni mulec pa vseeno. Trda roka, hja. Nisem psiholog, pa vendar lahko skorajda trdim, da je tvoje vedenje posledica otroštva ali nekega poznejšega dogodka. Stvar, ki jo težko razumem pri tebia je odnos do razmerij, do žensk. Poznam par podobnih mośkih, a vem, zakaj se tako vedejo. Malo razmisli, pa ti jutri odpišem.
Lp • pk4life
5.8.2010 23:00
MilosR pravi:Da bi biu js admin bi ga banu s foruma, k itak same bedarije piše pa se iz folka norca dela.
to bi mogl nrest že kšn edn nzaj .. nwm tkoj k se je prjawu.. pa ne sam simpl banat.. ip banat d nau kr tko mogu nzj se prjawt.. nasledna stwar.. slikca k si jo postow.. si zihr d ni to tvoja slikca?.. nwm ustrezaš opisu.. en defekt k je pogumn sam za kompom pa ne upa niti pogledat kaj se zuni dgaja.. a so te starši zlorablal k si biu mejhn?.. pardon a te še wdno zlorablajo ker si še wedno mejhn pa u marsikermu pogledu welik manši k kerkol ne najstnik OTROK.. torej če rabš strokovno pomoč oz nekoga nad katerim se boš lahk znašow poklič kšno hlep linijo.. in zej boš odpisu tko d boš izpadu totaln car in zmagovalc u ush primerih in najbolši nasploh.. widš že kle je tvoj blem.. če se en člowk k se ma z tok pamtnga pa tok grozn odrasuga gre kregat pa nikakor ne popusti in **** use po vrsti pol ni odrasu ni neki inteligentn ampk še huj.. še wečji defekt si ker si tok starej tok bl odrasu p se usen kregaš in uzkvarjaš z nami štewilka polja: (rabu jo boš..) 01 5872 100 _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.