kakšni fantje so ušeč puncam?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: kakšni fantje so ušeč puncam?
27.9.2010 21:07
sej ne mislmo no.. kk šeč ti je.. sam resno.. a je sploh kšna mišica n hrbtu k se jo da razwit?.. plavalci majo prsni koš pa roke razvite.. hrbta oz mišic n hrbtu ne uporablaš kej pogost .. nwm no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
27.9.2010 22:00
pk4life pravi:sej ne mislmo no.. kk šeč ti je.. sam resno.. a je sploh kšna mišica n hrbtu k se jo da razwit?.. plavalci majo prsni koš pa roke razvite.. hrbta oz mišic n hrbtu ne uporablaš kej pogost .. nwm no..
pahahaha no sej mogoče p sm mal freak na hrbte... .. no pač maš mišičast hrbt zarad drugih vaj (a veš so tud une za hrbet,... zihr veš kere, sj če ne drgje jih mormo delat pr usaki uri športne), p tud široke rame p pol ozk pas... ah ne vem no, pač lepo je to za pogledat • pk4life
27.9.2010 22:34
mhm.. hrbt torej.. najbl koristna mišica.. hahaha jz se p ukwarjam lih z bicepsi p radiatorjem.. mja bolš k nč no hah drgač ne poznam waj.. ne hodm u fitnes pa pr športni gremo bl redko.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 28.9.2010 18:13; skupaj popravljeno 1 krat • Arya09
28.9.2010 16:21
pk4life pravi:mhm.. hrbt torej.. najbl koritna mišica.. hahaha jz se p ukwarjam lih z bicepsi p radiatorjem.. mja bolš k nč no hah drgač ne poznam waj.. ne hodm u fitnes pa pr športni gremo bl redko..
ne ne ti se kr ukvarji z radiatorčki, so bl pomembni kt hrbt (sj sm rekla d ni hrbt najbl pomembna stvar noooo • pk4life
28.9.2010 18:16
hahahaha kera zlobna XD sam odločt se p tut nmote a?.. kukrkol.. a je že en tedn mim??.. uau that was fast.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
28.9.2010 18:54
sj ti pravim...bol si busancu podobn, bol se jim dopadeš...najbolš je pa tk da si kr busanc... sam to je dejansko res...ne vem ne vem kam gre ta svet pa ta današna mladina :S_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pk4life
28.9.2010 19:22
mah ja.. no ewo wm prašanje: kaj p pol widte n bosancih?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • underberg
28.9.2010 19:27
sm to sestrično uprašu pa je rekla 6pack...je*o ga če se mu vidi tist 6pack, če ga pa noter ne more spravit... _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pk4life
28.9.2010 19:33
dobr jz se res ne mislm delat bosanca .. sm ponosn slowenc .. pa hkrat tut nism rasist d nau pomote.. sam 6 pack mam p jz že krtko mal.. nwm po nesreč XD kukrkol nikol se nism mislu delat bosanca z le tem.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • snoopi
• Od: 14.8.2010
28.9.2010 19:43
BOSANCI smo kullllll • underberg
28.9.2010 19:45
mah sj ja... sam pol so busanski 6peki neki posebnga...to je zdej mnda bol moderno _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • snoopi
• Od: 14.8.2010
28.9.2010 19:50
hehe sj jih poznam par k so 100% BIH pa so kr konkretni tko.......
• pk4life
28.9.2010 20:23
eh mja stereotipi.. pa tut ženske gledate preweč n zunanjost .. pol p nm gwrite kakšni smo k gledamo sam n joške p rit.. (kar tut ni res)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • AnCHiiKa
• Od: 13.7.2010
28.9.2010 21:56
sam tok niso usm puncam ušeč bosanci-.-men sploh niso(pač po videzu..mislm stilu) še bl mi grejo pa na žiuce uni k se delajo bosance in kao eni čefurji..mislm beed..mam rajš slovence
drgač so pa men ušeč tipi z mal dalšimi lasmi tak skejtarski stil..arr:$ drgač je pa notranjost itak najpomembnejša..sam pač najprej zunanjost opazš • Arya09
28.9.2010 22:20
hahah kere mate... zdj bom kr usm odgovorla =)
em nvm od kje vm to d use ženske padamo na bosance!!! tko d pk4life na tvoje uprašanje ne morm odgovort ker kva d fak ženske vidjo na njih??? to tud mene zanima... ampk sej nanje padajo bl take čefurke pa wannabe čefurke =) (tko d ne se delat bosanca...pliss p tist z vrečko je biu hec =)=) pa ja, na žalost ne morm rečt d ns briga kko zgledate... ker itak d najprej opazš ta ''hude''!!! a ni logično... pridš nekam in najprj ti pade v oči nekdo ki te pač tko po videzu privlač! sam to pa sploh ne pomen d hočš kej met z njim! mislm usaj pr men je tko... na žalost so itak te ta ''hudi'' velikrat ful vase zagledani p kao neki ****ći pto.. nn frajerčki niso zame... tko d pol nakonc je bl pomembno men kakšn je tko po osebnosti kokr po zunanjosti... u osnovki sm mela frenda k ni biu najlepši ampk sva se zmeri skup ful narežala p pač sva se ful štekala... nism bla vanga, sam če bi me pa uprašu vn bi rekla ja. in pol bi se pa zlahkoto kej zgodil tko d nismo use tko plehke... p zdj sm tud jst spremenila mnenje tko o tipih na splošno (ja predusm zrd vs kle na forumu... ja pojejte se zdej • Arya09
28.9.2010 22:21
AnCHiiKa pravi:sam tok niso usm puncam ušeč bosanci-.-men sploh niso(pač po videzu..mislm stilu) še bl mi grejo pa na žiuce uni k se delajo bosance in kao eni čefurji..mislm beed..mam rajš slovence
drgač so pa men ušeč tipi z mal dalšimi lasmi tak skejtarski stil..arr:$ drgač je pa notranjost itak najpomembnejša..sam pač najprej zunanjost opazš podpis • pk4life
28.9.2010 22:36
ja walda d ws ne briga kko zgledamo.. sam ne govort da pol ns briga sam widez če ws tut.. wem d je bla wrečka hec hehep pol kto z info.. kko se p lahk delaš bosanca?.. ehh no lepo widš.. nismo usi tipi isti.. ena k si je spremenila mnenje.. zej ih ostane sam še 3 .. 4.. .. use ostale.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
28.9.2010 22:52
pk4life pravi:ja walda d ws ne briga kko zgledamo.. sam ne govort da pol ns briga sam widez če ws tut.. wem d je bla wrečka hec hehep pol kto z info.. kko se p lahk delaš bosanca?.. ehh no lepo widš.. nismo usi tipi isti.. ena k si je spremenila mnenje.. zej ih ostane sam še 3 .. 4.. .. use ostale..
ej ej nism rekla d ns birga SAM videz!! p tega tud ne govorim z tipe rekla sm d so nm bl ušeč lepi tipčki kokr grdi! če kšna ženska temu oporeka se pa ful laže... sam ti pa pravm d sploh NI NUJNO d če je pa lep pol je pa to to!!! mislm phah more bit še kej več kot sam pretty face =) sam k greš u mest p gledaš mal za tipi nimaš pč šanse se kej zlo pogovarjat tko d majo lepši prednost... jbg na žalost je to tko... in ej nvm kko se pobosaniš... sam ne mi tega delat phah • pk4life
28.9.2010 22:58
mja prou mislu sm si d boš preweč dala na besedo sam.. pol nsledna stwar če te znima notranjost se najprej pogovarji p pol glej.. no sam sicr to tut ni.. mja.. eh lej nwm no... wrjetn je pr tipih res tko d morš met srečo (sej ne d bi kej wedu o tem ne..) ampk s5.. nobody is perfect.. not ewen close.. se ne mislm pobosnjewt sam me p usen znima kko to zgleda če nism slučajn na poti do le tega.. sej .. no mislm d nism bosanc.. usaj nimam se z enga.. eh ampk usi wi ste en bosanc ej.. tko k lado p jurij.. hehe faq ker offtheme sm šu delat.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
28.9.2010 23:24
pk4life pravi:mja prou mislu sm si d boš preweč dala na besedo sam.. pol nsledna stwar če te znima notranjost se najprej pogovarji p pol glej.. no sam sicr to tut ni.. mja.. eh lej nwm no... wrjetn je pr tipih res tko d morš met srečo (sej ne d bi kej wedu o tem ne..) ampk s5.. nobody is perfect.. not ewen close.. se ne mislm pobosnjewt sam me p usen znima kko to zgleda če nism slučajn na poti do le tega.. sej .. no mislm d nism bosanc.. usaj nimam se z enga.. eh ampk usi wi ste en bosanc ej.. tko k lado p jurij.. hehe faq ker offtheme sm šu delat..
phaha ja itak so usi po srcu bosanci al kko že hahhaha ja to pa vem, noben ni popoun.. kva čš!!! p sej ne iščm popolnosti... p mislm d vem kva si hotu povedat... in ja, morš met srečo, jst pa (usaj mislm) to vem! phaha offteme so kul XD in jst itak pr takih kul, lep pto nimam šanse zto sploh ne probavam jih pecat... =) Aveš oni si lohka najdejo kšne bl... kajjstvem... izkušene če že ne druzga... tko d semi lep p zakon je blu mojm dosegu... • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
28.9.2010 23:28
kaj vm ni?! hahaha^^ mislim jz osebno mislm da ne poznam nobene tipinje k bi ji bli ušeč bosanci?! haha;D ne vem no. sploh pa kk nj bi bli zdj bosanci u modi če je pa ceu svet mahnjen na somrak?! hahahaha;D a dj fak no! kaki bosanci...men sploh ni jasno kaj je na bosancu hot?? ;D
a nevesta kk se pobosaniš?? a ni to tisto k tipi poleti fuuul se mučjo z usem da dobijo barvo into in pol ful u belo se oblačjo in use da še bl črn zgleda, pa tista čupa bosanska pč pa ugl. taki so k bosanci... ;D to je težko razložt! aja. kdo je reku da use gledamo sam na zunanjost al pa sm na karakter! pomoje nč od tega ni res. itk da če pč mal gledaš tipe k jih pč smo oceniš a so hudi ali ne je to to. zunanjost pč. ampak ktira bi se spustla u zvezo z nekim idijotom?? pa je lohk najlepši u vesolju... nobena ane!z nekim ful grdim pa spet neb bla! tko da pomoje je 50/50 pa tiste hrbtne mišice ste bli tut zabauni hah.;D sej hrbti so tut hudi. pa ne zto k kake posebne vaje delaš še za hrbt...to se sproti ane. drgač so pa itk use mišice hude. sam men ne tist ful da žile izstopajo al pa kj. moj frend ma tko da mu žile prou tko ful vn izstopajo. ah dj cepec en! haha;D k sm mu 1x to povedala mu ni blo nč jasno ;D pol se je pa smejat začeu in ugotoviu da ne bo žens nikol razumu... se strinjam ;D no men osebno pč preuč nabildani niso... pa itk ma usak člouk svoj okus tko da recepta ni kaki so puncam ušeč... ;D jau k sm se razpisala pa zašla tut kr ^^ • Arya09
28.9.2010 23:37
Rosieweasley pravi:kaj vm ni?! hahaha^^ mislim jz osebno mislm da ne poznam nobene tipinje k bi ji bli ušeč bosanci?! haha;D ne vem no. sploh pa kk nj bi bli zdj bosanci u modi če je pa ceu svet mahnjen na somrak?! hahahaha;D a dj fak no! kaki bosanci...men sploh ni jasno kaj je na bosancu hot?? ;D
a nevesta kk se pobosaniš?? a ni to tisto k tipi poleti fuuul se mučjo z usem da dobijo barvo into in pol ful u belo se oblačjo in use da še bl črn zgleda, pa tista čupa bosanska pč pa ugl. taki so k bosanci... ;D to je težko razložt! aja. kdo je reku da use gledamo sam na zunanjost al pa sm na karakter! pomoje nč od tega ni res. itk da če pč mal gledaš tipe k jih pč smo oceniš a so hudi ali ne je to to. zunanjost pč. ampak ktira bi se spustla u zvezo z nekim idijotom?? pa je lohk najlepši u vesolju... nobena ane!z nekim ful grdim pa spet neb bla! tko da pomoje je 50/50 pa tiste hrbtne mišice ste bli tut zabauni hah.;D sej hrbti so tut hudi. pa ne zto k kake posebne vaje delaš še za hrbt...to se sproti ane. drgač so pa itk use mišice hude. sam men ne tist ful da žile izstopajo al pa kj. moj frend ma tko da mu žile prou tko ful vn izstopajo. ah dj cepec en! haha;D k sm mu 1x to povedala mu ni blo nč jasno ;D pol se je pa smejat začeu in ugotoviu da ne bo žens nikol razumu... se strinjam ;D no men osebno pč preuč nabildani niso... pa itk ma usak člouk svoj okus tko da recepta ni kaki so puncam ušeč... ;D jau k sm se razpisala pa zašla tut kr ^^ haha nima veze.. taki dougi so mi ušeč.. p itak si napisala pametn, čist se strinjam s tabo!!! KONČN EN K ŠTEKA HRBTE!!! phahaha sej sm se trudla razložt tipom kle kva je sexi glede tega... sam še vedno nism čiiiist sure če so poštekal in ja 50/50 je to vidz zunanjost... mislm če je kreten... pol bi sam neumna ženska una na fuul kur.ba z nim hodla! am pa ja... ženske smo komplicirane.. p še bl kt to me same kr neki kompliciramo!!! men se useen zdi d so tipi bl simple! ampk to je dobr, d me ne bi kdo narobe razumeu!! • pk4life
28.9.2010 23:38
lej sej z žile p prou nismo kriwi.. men tut iztopajo p mi je nekdo že reku d ni ql.. sicr druge pa d je tkoda.. mja lej nobody is perfect pride kle s5 u uporabo hah p če ne z druge delamo to zase.. ker je pč lpo widt kko samga sebe prestrašš u ugledalu k widš kok si nabit XD no sej ne zres no ampk.. lej to je tko k wi p mejkap.. wlikrat wm goworimo d ni treba p d ste lepš brez sam date ga gor pa tut zrd sebe..
arya09: tzadnga stawka nism rzumeu.. pa mgoče pa pč nočejo.. sj nwš tipi smo drgačni.. en bo že zate tak k ti bo šeč.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
28.9.2010 23:40
hahahaha končn en k šteka hrbte XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
29.9.2010 0:00
arya09: sem prebrala to frko z hrbti ja ;D nobenmu nč jasn.;D mislm da so narobe že v osnovi tole razumel...niso neke mišice pa nevem kaj... sam ono da ma lepo široka ramena pa mal ožji pas pa da so lopatice tko lepo poudarjene... sej je hudo, sploh poleti...mmm ;D
pa ubistvo je to da so tipi mn komplicirani itak ena vlka prednost, usaj mal jih štekaš kaj bi! ; ) pk4life: sej nisem rekla da ste krivi zard žil! haha;D men osebno je pč bolše da ni neki ful nabildan tip! to je use... žile pa itk iztopajo smo če tip napne mišice tko da ni panike ; ) zdj te žile me nebi tok motle da neb bla s tipom k se mu vidjo žile k pokaže mišice al pa kj... hahaha;D lej. men je čizt jasno da zrd sebe ne pa zrd mene al pa kogarkoli drugga ;D jz sam povem! ;D je pa fajn da si omenu da se pol u ogledalu gledaš ane. usaj vem da tega ne delamo sam tipinje...;D aja. jz sem istga mnenja glede make-up.a... pa tut ne uporablam neki ful usak dan k se mi preprost ne da k ti ful časa uzame pa pol si ceu dan žiučn če se je kj razmazal. ah dj ne no ^^ pa tut pretiravat ni lih dobr k morš vedet kaj je uredu na tvojem obrazu, ne paše lih usaki neki ful črno al pa nwm... more bit okusno, in s tem morš poudarit svoje prednosti ne pa sm zato da je...moje mnenje... jau. že spet sem napisala ceu roman^^ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.