Vzdeuki za Netlog-->Nika1 | 2 | >>• Nikea
• Od: 2.7.2009
Vzdeuki za Netlog-->Nika
8.7.2009 10:55
HejLa
Js bi vas prosla če ma gdo cajt pač.. če mi lohk powe za kak fain uzeuk za Netlog Ime mi je Nika ideje? Hvala za unaprej! PaPa<3* • LabelloLips
• Od: 21.3.2009
Hmm
8.7.2009 13:49
Lahkk bii melaa....°°Nix_MadaFaka_Nix°°
Čee tii jee ušeeč noo??!! • Nikea
Re: Hmm
8.7.2009 15:01
....°°Nix_MadaFaka_Nix°°
Zanimivo... Maybe se da pa uporabt HVALA • smoki
• Od: 17.10.2008
Re: Vzdeuki za Netlog-->Nika
16.7.2009 0:01
.. js sm tud nika XD pa fuł ustvarjam imena tko - nikss - Nikio - niksDIAMOND or something .. • Smutzy
• Od: 12.4.2009
16.7.2009 0:16
*.Neiyah.*
Jap. Domišljija na vrhu...NOT. Sorry. To use kar mi uspe xD Če se kej spomnm ti napišem (: Papa <33 • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
gh
16.7.2009 14:06
a ma ima kdo idejo za ime TANJA..??
• smoki
• Od: 17.10.2008
Re: gh
16.7.2009 15:41
tanjatanja2 pravi:a ma ima kdo idejo za ime TANJA..??
- tannie - tanč - tanx ??? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.7.2009 17:06
Zakaj pa nebi mele neki nik, ko je kr nekaj? Recimo posoda, al pa scream.zvočnik, al pa purple, pa kr nekaj?.. Jas, pa pač vsi ko jih mam na msn-ju majo take tumaste nikee.đd..
Pa bilokaj ti prie pač na misel, si daj. • Nikea
16.7.2009 17:45
PorceLan pravi:Zakaj pa nebi mele neki nik, ko je kr nekaj? Recimo posoda, al pa scream.zvočnik, al pa purple, pa kr nekaj?.. Jas, pa pač vsi ko jih mam na msn-ju majo take tumaste nikee.đd..
Pa bilokaj ti prie pač na misel, si daj. Ja sej to sm tut že razmišlala... sej maš prou ja. Hvala Ja-Ja. ĐizzS • Insane
• Od: 12.7.2009
17.7.2009 14:49
Jaz sem tudi Nika.
xD Sem pa vse kar hočeš. Od Nixi do Nikaču...xD Sam mene sošolci pa kolegi kličejo X- izpeljanka iz Nixi. • nixx
• Od: 16.3.2009
17.7.2009 21:09
nixxTHE pol pa sama napišeš npr. nixxTHEbuba
nixxLOVES o5 sam napišeš npr. nixxLOVESyou nixxLIKES .... nixxHATES .... nixxNEEDS ... men so tti še vedno najbolj fajni ..ko vidiš da so klišejski uzdeuki (: ali: nixxieTHE nixxieLIKES ...itd... nixx ; niix ; nix ; nixy ; • Beeibi
• Od: 17.3.2009
gggggg
18.7.2009 0:28
a ma gdoo kak preedloog za ime sandra • Insane
Re: gggggg
18.7.2009 20:22
SMotiiii pravi:a ma gdoo kak preedloog za ime sandra
Sany, Sanie, Sanii, Sandla, Saan, Sandrie.. Eh.. Nimam pojma..ddd I♥Pink buTTerfLy* Mariposa.* Fairy.TaLe. I'm a CindereLLa. WouLd u heLp me find my shoe? sTrawbeRRy*shorTcake. HeLLo°KiTTy^^ Pucca.Loves.You.^^ FasHiion Freak Noiise Poiison giirL wiTh broKen smiile relax..take it easy..enjoy the life ^^Dee.Dee^^ LowBattery Your.Nghtmare.† FreaKing.FreaKy.FreaK .×.FakE.×.Smile.×. aLmost aLive .EviL. .unperFect.girL. pLasTic HearT* MoreThanEviL sorrow A chance of Love normaL..? virus.exe .qTish. iceCreaaam!. ßeißek.<3 Deleted.† u.donT.care^ iceiceBaby LoobieBoobie sLeeping_beauTy chocolate °° SunShine Your.Poison.† MissCandy. The riddle DeathStriker. 100% FakeBitch brokenSMILE. LiquidFantasy_ .DeadlyWhisper^ Bloody-Freak Bloody.Desire_xX _TwistedTemptation. Dreamin'Dead. ^rawwrr.^ -LiquidDoll- ×_DontNeedEyes_× iFuckin'LoveYou. Nevermind NoName HeartOfDarkness originaLFake Satisfaction. anorexicSLUT! ●...milkshake*●tasty jaz take uporabljam.xD • bethy
• Od: 17.1.2009
19.7.2009 2:08
a ma kdo kako idejo za ime elizabeta?? • Nikea
19.7.2009 11:19
Insane pravi:
SMotiiii pravi:
a ma gdoo kak preedloog za ime sandra
Sany, Sanie, Sanii, Sandla, Saan, Sandrie.. Eh.. Nimam pojma..ddd I♥Pink buTTerfLy* Mariposa.* Fairy.TaLe. I'm a CindereLLa. WouLd u heLp me find my shoe? sTrawbeRRy*shorTcake. HeLLo°KiTTy^^ Pucca.Loves.You.^^ FasHiion Freak Noiise Poiison giirL wiTh broKen smiile relax..take it easy..enjoy the life ^^Dee.Dee^^ LowBattery Your.Nghtmare.† FreaKing.FreaKy.FreaK .×.FakE.×.Smile.×. aLmost aLive .EviL. .unperFect.girL. pLasTic HearT* MoreThanEviL sorrow A chance of Love normaL..? virus.exe .qTish. iceCreaaam!. ßeißek.<3 Deleted.† u.donT.care^ iceiceBaby LoobieBoobie sLeeping_beauTy chocolate °° SunShine Your.Poison.† MissCandy. The riddle DeathStriker. 100% FakeBitch brokenSMILE. LiquidFantasy_ .DeadlyWhisper^ Bloody-Freak Bloody.Desire_xX _TwistedTemptation. Dreamin'Dead. ^rawwrr.^ -LiquidDoll- ×_DontNeedEyes_× iFuckin'LoveYou. Nevermind NoName HeartOfDarkness originaLFake Satisfaction. anorexicSLUT! ●...milkshake*●tasty jaz take uporabljam.xD Carskoo A lohk kakšnega uporabm? al pa podobnga? k so mi norooo ušeeč! Pa ne tko uzet kt d fejkaam. =) • mancii
• Od: 19.7.2009
19.7.2009 18:12
Nikea pravi:HejLa
Js bi vas prosla če ma gdo cajt pač.. če mi lohk powe za kak fain uzeuk za Netlog Ime mi je Nika ideje? Hvala za unaprej! PaPa<3* lahK bi melaa-(seei sam predLaagam) nika_tvoj priimek** nikC* nikii* nikA.a al pa keei taZgaa. saam predLagaam.. • Insane
2.8.2009 21:40
Nikea pravi:
Insane pravi:
SMotiiii pravi:
a ma gdoo kak preedloog za ime sandra
Sany, Sanie, Sanii, Sandla, Saan, Sandrie.. Eh.. Nimam pojma..ddd I♥Pink buTTerfLy* Mariposa.* Fairy.TaLe. I'm a CindereLLa. WouLd u heLp me find my shoe? sTrawbeRRy*shorTcake. HeLLo°KiTTy^^ Pucca.Loves.You.^^ FasHiion Freak Noiise Poiison giirL wiTh broKen smiile relax..take it easy..enjoy the life ^^Dee.Dee^^ LowBattery Your.Nghtmare.† FreaKing.FreaKy.FreaK .×.FakE.×.Smile.×. aLmost aLive .EviL. .unperFect.girL. pLasTic HearT* MoreThanEviL sorrow A chance of Love normaL..? virus.exe .qTish. iceCreaaam!. ßeißek.<3 Deleted.† u.donT.care^ iceiceBaby LoobieBoobie sLeeping_beauTy chocolate °° SunShine Your.Poison.† MissCandy. The riddle DeathStriker. 100% FakeBitch brokenSMILE. LiquidFantasy_ .DeadlyWhisper^ Bloody-Freak Bloody.Desire_xX _TwistedTemptation. Dreamin'Dead. ^rawwrr.^ -LiquidDoll- ×_DontNeedEyes_× iFuckin'LoveYou. Nevermind NoName HeartOfDarkness originaLFake Satisfaction. anorexicSLUT! ●...milkshake*●tasty jaz take uporabljam.xD Carskoo A lohk kakšnega uporabm? al pa podobnga? k so mi norooo ušeeč! Pa ne tko uzet kt d fejkaam. =) ja zato pa sem jih napisala.xD • Little Billy
• Od: 24.6.2009
...
4.8.2009 15:28
Ohh.Nikeaa.ka pa NikičFrikič??
Hhhh.okk.sj vm.NI VREDUU! Aloo Nika.Jaz te pozdrauljam.namest ninjee. HaHaa.something Like That... MSF.FSM.! HaveFun.^^. • Nikea
Re: ...
5.8.2009 12:41
LittlePrincesss pravi:Ohh.Nikeaa.ka pa NikičFrikič??
Hhhh.okk.sj vm.NI VREDUU! Aloo Nika.Jaz te pozdrauljam.namest ninjee. HaHaa.something Like That... MSF.FSM.! HaveFun.^^. Ja sej to sm lih učeri razmišlalaa. Bom probala. To si mi ti dala na Netlogi n de. N tisti slikci. HAHA; HuaŁa- • Little Billy
• Od: 24.6.2009
Re: ...
5.8.2009 13:21
Nikea pravi:
LittlePrincesss pravi:
Ohh.Nikeaa.ka pa NikičFrikič??
Hhhh.okk.sj vm.NI VREDUU! Aloo Nika.Jaz te pozdrauljam.namest ninjee. HaHaa.something Like That... MSF.FSM.! HaveFun.^^. Ja sej to sm lih učeri razmišlalaa. Bom probala. To si mi ti dala na Netlogi n de. N tisti slikci. HAHA; HuaŁa- Js.?? Neee.ki paa.na-aa. xDD okk.NiKič I Miss u!!!! Ubistvuu vas useee pogrešam!! (Nč nouga ane.pa to. Use Colors For Words.Kr nekaa noo.=) Okk,sm že preueč napisalaaa!.aidee mlada! My Little Frikič.xDD ms.rm. Užiwii! Se slišmo še kej ane.pa to.=) • metyka
• Od: 19.7.2009
5.8.2009 15:35
a ve kdo kake vzdeuke za ime metka
tega še nisem nikjer zasledila • Nikea
5.8.2009 19:32
metyka pravi:a ve kdo kake vzdeuke za ime metka
tega še nisem nikjer zasledila MeeTka MeTiČ Metii Nwm, Ne spomnm se kej več. Sry. • Twigg
• Od: 5.11.2009
8.11.2009 14:52
metyka pravi:a ve kdo kake vzdeuke za ime metka
tega še nisem nikjer zasledila MET Mettie marjetica [ ×D ] al pa kaj za nika je pa lah naika al pa kej ... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.