Pesmi, ki vam prinesejo solze v oči </31 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Pesmi, ki vam prinesejo solze v oči </3
27.6.2009 18:53
Elou
Zadne čase se počutim res obupno slabo. Saj vete....nesrečne lubezni pa to. Ob tako počutje grejo tudi take pesmi. Pa me zanima katere pesmi so vam najlepše? Pa morjo bit žalostne, ki vas spravijo (skoraj) v jok, vam naredijo kurjo pout,.... Meni so npr te: Bon Jovi - Always Simple plan - Perfect Simple Plan - Save you Bryan Adams - I will be right here waiting for you Yuhubanda in Katja Koren - Če je to slovo No zej pa plis povejte še vi. Zanima me kakšne poslušate in tko si bomo lohde pokazali kakšno, ki jo še nismo poznali itd. Papa <333 • xnobodyx
• Od: 7.5.2009
Re: Pesmi, ki vam prinesejo solze v oči </3
27.6.2009 21:18
skor vse pesmi od Jamesa Blunta, predvsem pa Goodbye my lover.
lohk sam še par takih naštejem, ki me res v jok lohk spravjo, če sm bolj take volje --> Carry you home, Tears and rain, Same mistake ... pol pa še npr. The red jumpsuit apparatus - Your guardian angel ( oh ja :'( ... ), pa Harder than you know - Escape the fate; Blessthefall - With eyes wide shut pa amm, ja.. tko ful bi jih še blo. kr posluši tele komade (če hočeš) pa se razjoki, če ti to pač pomaga.. ^^ =) sicer pa ne bit tok sad, raj posluši od Lange 'Sunac' pa se nasmej pa se jim rež v glavo xP sej bo itak še vse ql sam vem pa, da zna dostkrat pomagat, če se razjokaš... lp • kterjase
• Od: 17.5.2009
27.6.2009 22:42
js takrat najraj poslušam DVIJE ZVJEZDICE od TAJCI. ta me vedno spravi v jok • NiiXy
• Od: 19.1.2009
27.6.2009 23:31
neki lepih pesmi:
kelly family-because is love nickelback-far away lonestar-amazed when the rain begins to fall-thompson twind ice box-omarion what hurts the most-rascal flatts michael jackson-give it to me akon-ghetto 2pac-ghetto gospel high-lighthouse family to je to..niso use neki ljubezenske..sam se use fuul cool. ;D have fun! aja pa če maš problems with love, ti priporočam bol živahtne pesmi. al pa shopping ;D • NiiXy
• Od: 19.1.2009
27.6.2009 23:37
NiiXy pravi:neki lepih pesmi:
kelly family-because is love nickelback-far away lonestar-amazed when the rain begins to fall-thompson twind ice box-omarion what hurts the most-rascal flatts michael jackson-give it to me tokio hotel-dont jump akon-ghetto 2pac-ghetto gospel high-lighthouse family to je to..niso use neki ljubezenske..sam se use fuul cool. ;D have fun! aja pa če maš problems with love, ti priporočam bol živahtne pesmi. al pa shopping ;D • THEuna
• Od: 6.5.2009
28.6.2009 0:01
Hinder-Better than me.
btw,č bo kdo isku kumad po Youtubu~ni ga gor xD • 005
• Od: 17.5.2009
28.6.2009 11:23
THEuna pravi:Hinder-Better than me.
btw,č bo kdo isku kumad po Youtubu~ni ga gor xD Je na youtubu..!! • naastja
• Od: 22.11.2008
28.6.2009 11:26
Enrique Iglesias- Hero ... </3 • Smutzy
• Od: 12.4.2009
28.6.2009 13:35
Heiiiiii...
Res tnx usem (: Bom tele vaše predloge mal preposlušala. Tenkjuuuuuuuuuu xD Aja drugači pa ena mi je napisla nej grem u šoping če mam probleme..... Sam tu ti rečem: Ne me izzivat!!! xP Ajd še enkrat tnx usem. Papa <333 • Dul
• Od: 8.11.2008
28.6.2009 14:23
Heii**
Tud men ie zadne ceiite full Bad in use.... Drugač p neki pesmii: -Smayo-Hope -Ron Pope-A Drop in the ocean -Kelly Family-I can't help myself -Eric Clapton-Tears in Haven -Šank Rock-V balodo spremenjen<33, Hiše strahov, Ker te ljubim, Hvala za vse Uživi še napreii kar se ddaaa...<33 • Petarda.
• Od: 1.11.2008
28.6.2009 18:52
Najlepši kumadi: ( saj men^^ )
-Aviation-You were my everything -Chris Brown- I with you -Chuckie Akenz- I without you -Creeps-Pesem za Tino -Elitni Odredi-Krivi smo oboje -Elitni Odredi-Moja jedina -Eminem-When I'm gone -ET- Sad idi,briga me -Gdm-Sanjam te ponoči -Gdm-Pravila usode ( Dj joCc ) -Jimi Blue-All alone -Jimi Blue-Before you go -Jojo-Too little too late -Kelly Family-I can't help myself -Metallica-Nothing else matters -Nickelback-Far away -Nickelback- I'd come for you -Nekromant ft. Nany- Pusti čas za solzo -Nekromant ft. Smayo-Pišem pesem zate -Smayo-Hope -Son Of Dork - Sick -Štrok-Daj času čas -Štrok-Vem kaj hočm -The fray- You found me -Three days grace-Never too late -The calling-Wherever you will go -Trkaj-Ni več tko ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× [/quote] • U2_fan
• Od: 18.3.2009
• Kraj: Okolica Murske Sobote
28.6.2009 19:23
Hmm...
One - U2 Streets of Philadelphia - Bruce Springsteen Another Day in Paradise - Phil Collins HF _________________ “You've gotta live with your dreams, don't make them so hard.” • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.6.2009 10:04
Don Juan - Povej mi Marina
z leti otroškimi sem te izgubil, ko rekla si več me ne bo... tole pa najbol ubija Navihanke - Spomni se name • odgovor
• Od: 29.6.2009
29.6.2009 13:49
Smutzy pravi:Elou
Zadne čase se počutim res obupno slabo. Saj vete....nesrečne lubezni pa to. Ob tako počutje grejo tudi take pesmi. Pa me zanima katere pesmi so vam najlepše? Pa morjo bit žalostne, ki vas spravijo (skoraj) v jok, vam naredijo kurjo pout,.... Meni so npr te: Bon Jovi - Always Simple plan - Perfect Simple Plan - Save you Bryan Adams - I will be right here waiting for you Yuhubanda in Katja Koren - Če je to slovo No zej pa plis povejte še vi. Zanima me kakšne poslušate in tko si bomo lohde pokazali kakšno, ki jo še nismo poznali itd. Papa <333 Sarah Connor - One Last Dance Marc Terenz - Love To Be Loved By You Toni Braxton -Regresa A Mi Tatoo - Jordin Sparks • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.6.2009 15:18
underberg pravi:Don Juan - Povej mi Marina
z leti otroškimi sem te izgubil, ko rekla si več me ne bo... tole pa najbol ubija Navihanke - Spomni se name aja pa še enkrat Don Juan - Rad bi ti rek nekaj lepega • Natie
• Od: 14.6.2009
30.6.2009 11:33
Nickelback - Far Away
Michael Jackson - We Are The World Michael Jackson- Give in to me Guns N' Roses - Don't Cry Guns N' Roses - November Rain Reamonn - Star • ILOVEYOU
• Od: 10.5.2009
30.6.2009 12:49
Declan galbraith - An angel
ta mi je full lepa no ubistvu jo drgač poje Kelly Family ampk men je bolš k jo declan poje • avanii
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 21:39
How could this happen to me - Simple Plan
Pesek in dotik - Tabu Ti si vse - DMP Sim Hae - Siddharta Bil je maj - Niet Lithium - Evanescence • princess
• Od: 27.9.2008
12.7.2009 22:29
pink floyd - wish you were here
dire straits - brothers in arms u2 - all i want is you sting - when the angels fall nick cave - the ship song ... • maLLLa
• Od: 12.7.2009
13.7.2009 0:06
Zrak- Za njo
Smayo- hope Smayo- pismo nikomur Celin Dion- Titanic pa še jih je ampak se ne spounem zdjle.. • BlondPrestige
• Od: 5.4.2009
13.7.2009 0:15
men je najlepša: smayo-hope
waaaaa res fuŁ Łepa • rona
• Od: 7.7.2009
13.7.2009 12:04
lenny kravitz - i'll be waiting
Oliver Dragojevic - Trag U Beskraju Zrak - Za njo • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.7.2009 22:15
Frankie J- daddy's little girl
James Blunt-Beautiful US5-best friends The script-breakeven [link] [link] [link] Smayo-pismo nikomur t.A.T.u- Gomenasai MJ-you are not alone<3 Nelly ft. kelly rowland-dilema plain white T's-hey there Delilah DMP-otrok <33 • misii
• Od: 14.7.2009
14.7.2009 11:59
Nejc Lombardo-Po svoje zavrtela sva ta svet..
men se besedilo sploh ne zdi tok žalostno sam vedno ko slišm ta komad jokam • annche
• Od: 24.7.2009
24.7.2009 22:05
beyonce - listen
jennifer hudson - one night only toni braxton - unbreak my heart toni braxton - spanish guitar lonestar - i'm already there hallelujah - Alexandra Burke take that - a million love songs prince - purple rain michael jackson - you are not alone take that - rule the world Mariah Carey & Boyz II Men - one sweet day Boyz II Men - I'll make love to you Faith Hill - There You'll Be aerosmith - i don't want to miss a thing ....pa še bi se jih najdl...sicer pa jz jokam pr usakmu dobr odpetmu komadu pa ni važn kakšn ie. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.