Razpad RBD

1 | 2 | 3 | >>
dolce • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 43
Razpad RBD 30.9.2008 12:37
Kaj pravite na to, da bodo RBD razpadli? Meni se zdi full škoda glede na to, da so tako popularni.
toxic • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 24
Re: Razpad RBD 30.9.2008 20:20
jah men jih je tut škoda..kr so ratal ful slavni Very Happy
pa sm slišala d u neki državi je par punc nardilo samomor k so slišale da rbd razpada..
rasta • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 36 • Kraj: Murska Sobota
Re: Razpad RBD 3.10.2008 9:52
Citat:
pa sm slišala d u neki državi je par punc nardilo samomor k so slišale da rbd razpada..

ojoj... a ni malo prehudo to??? konc koncou taki bendi razpadajo in nastajajo novi

Confused

saj ni konc sveta, še vedno maš cedeje pa youtube
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Razpad RBD 4.10.2008 23:13
you know what...
i don't care! x)
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Razpad RBD 18.10.2008 18:53
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x)

se strinjam xDD
Re: Razpad RBD 18.10.2008 20:35
Hvalabogu da so razpadli.. men osebno grejo full na kurac... nimam nič proti tistim ki jih poslušajo.. zarad mene naj jih.. sam men gre na kurac ko jih vidim kamorkoli se obrnem Rolling Eyes kr nekaj.. bmk za rbd Twisted Evil
Ameba • Od: 16.10.2008 • Prispevkov: 10 • Kraj: black diamond bay
Re: Razpad RBD 19.10.2008 10:51
pomoje gre bolj za reklamno potezo kot karkoli drugega. najbrz bodo zdaj, ko naj bi razpadli, lahko prodali karte za koncerte po dvakratni ceni..
Re: Razpad RBD 19.10.2008 14:46
HVAAAALAAAA BOOOOOGUUUUUUUUUUUUU

ITQ RBD SUX Very Happy [color=red][/color][size=24][/size]
Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Razpad RBD 27.10.2008 20:39
SUPER! KR TK NAPREJ! Wink
ursheeq • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: Razpad RBD 7.11.2008 22:50
Ameba pravi:
pomoje gre bolj za reklamno potezo kot karkoli drugega. najbrz bodo zdaj, ko naj bi razpadli, lahko prodali karte za koncerte po dvakratni ceni..

to ie mnda iaa..men jih ie tut sicer full škoda sam sm čula da je to marketinška poteza all kua the fuck.. rolling stonsi bi tut stokrat kao mogl it narazn pa so govoril kak ie to njihov zadn kocert blas bla pa ubistvu nikol niso šlii.. =/
nwm men jih je fulllll škoda!
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Razpad RBD 7.11.2008 23:07
ja res da men osebno niso neki dobri, ampak treba je pa prznat da če nebi bla tko dobra POP skupina,je nebi poslušalo tolk ljudi,pa nebi bli tko dolgo na sceni (frend iz mehike mi je povedu da so tam že 4 al 3 leta popularni skos,no ubistvu pač od njihouga nastanka)...zdej ap lahk je to da se bjo razpadli neka poteza da bi čim več prodali pa to, lahk je pa čist ena druga stvar...
sarita • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 21
Re: Razpad RBD 7.11.2008 23:28
res sorryy za oboževalce rbd jaz rbd sovražim,pa če že moram zbirati mi je najboljša mija ql stil ma pa to em.. roberta pa mi gre na jetra zaradi tega ker v realnosti neje tak em...odkrita pa to pa še v živo mi lepo ne poje ker sen že gledala posnetke ko sem še gledala rbd mija mi najlepše v živo poje em...........pač mija mi je boljša ker se roberta dela malo preveč pametno za razpad skupine rbd pa sem vesela Confused
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Razpad RBD 8.11.2008 0:08
sarita pravi:
res sorryy za oboževalce rbd jaz rbd sovražim,pa če že moram zbirati mi je najboljša mija ql stil ma pa to em.. roberta pa mi gre na jetra zaradi tega ker v realnosti neje tak em...odkrita pa to pa še v živo mi lepo ne poje ker sen že gledala posnetke ko sem še gledala rbd mija mi najlepše v živo poje em...........pač mija mi je boljša ker se roberta dela malo preveč pametno za razpad skupine rbd pa sem vesela Confused

hehe men gre pa glih mia na k**** k je čista brabika (sorry če bom koga užalla),roberta mi ej pa bulša,poznam ljudi podobne njej,pa še dost skupnega mamo..-to use, usaj na telenoveli,..drgač pa realnost mi je ista,...drgač pa tut koga briga Smile
lullaby • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: kp
Re: Razpad RBD 29.12.2008 1:06
men so tok bedni tile,bli so skup da so si zbral nekaj keša pa slave, odprla so se jim raznorazna vrata z anaprej , zdaj ko majo vsega dost pa bojo razpadli
mene prau nč to ne moti, sam nekateri bojo pa fajn jokcali
ampak who cares Twisted Evil
anchie • Od: 1.1.2009 • Prispevkov: 4
Re: Razpad RBD 1.1.2009 18:43
they are sucks Cool
Dul • Od: 8.11.2008 • Prispevkov: 44
Re: Razpad RBD 2.1.2009 18:26
haii**
NO..men je res škoda ker so zlo popularni in majo velik obožćevalcev med njimi tudi mene in eni jih mamo res radi in je res škoda sploh nevem zakai so razpadl sm jest jih podpiram ka kljub usemu so se sami odločil zato in če je to njihova želja nej bo po njihovo hvala bogu da jih ni nihče prisilu u to to bi blo grozno.

________________________________________________________________________________________________________________Dul Te Amo Con Todo Mi Corazon!!
CherryPink • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 10
Re: Razpad RBD 2.1.2009 20:25
Mene baš briga če se razpadejo al pa ne.Kr si ne zaslužijo slave niti nič.Meni so prau beddddddddddniiiiiiiiii! Twisted Evil
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Razpad RBD 2.1.2009 20:51
Hmm, men pa je res useen kukr mi je useen če bi razpadla kwa js vem metalika ker tega ne poslušam (se oproščam ker ne vem če je sploh metalika band Confused )
Drgač pa k ste ene rekle roberta mi gre n žiuce ene d mia.. js bom tko rekla u nadeljevanki je use drgač kt je u resnici in sm dubila utis da se vi tega ne zavedate. Ker ja pač roberta igra tako močno osebo u nadeljevanki u resnici sploh ni taka, usai js mam tak utis in je možno d se motm. mia pa pač igra neko finočo. Stvar posameznika je al prebavla sploh RBD kot skupino al ne, sam mi je pa ful glupo ker nekateri žalte folk k to posluša.. mislm usak nei posluša tist kar mu sede, pa če se še tolk meče vn al p ne..
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Razpad RBD 18.1.2009 10:11
Men se zdi to ena izmed bolših stvari k se je zgodila.
ker tale obsedenost z RBD-jem je pretirana. Zdej pa newem, a je res tok neumnega folka v Sloveniji &drugod po svetu da ne vejo kaj je dejansko muska, al pa se jih dela 3/4 da so feni, da bi bli "kul"
1/4 pa kaperam da so žalostni ob razpadu.
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
razpad rbd 18.1.2009 13:34
glejte prinas so ti rbd tak slavni zaradi dveh stvari če mene vprašate.zaradi telenovel teh mehiških,zaj pa punce fantazirajo in bilo kaj je zvezi z španskim jezikom je naenkrat kul sinonim za romantiko.v našem primeru je to rbd.gotovo nebo me noben prepričo.druga stvar pa je da med ljudmi deluje takoimenovana psihologija monožice.če jih torej 10 okrog mene pravi rbd je zakon pol si mislim -je že tako.sperejo ti možgane če češ al nečeš.
drugače pa nič nimam proti njih al njihovim poslušalcem.bend kot vsak drug.da pa bendi raspadajo pa se tak ve da tak je.vzrokov je pa spet lahko ohohoj.lp vsem
Re: Razpad RBD 21.1.2009 11:08
jao folk...mate probleme s tem RBD Razz Rolling Eyes
1. USAK MA SVOJ OKUS!!! nevem kok lahk rečete da je njihova muska šit..no ja za vas je mogoč, za drugim je pač ušeč,..nmorte spreminjat njihouga okusa
2. če so tok popularni po celm svetu; v mehiki so popularni že vse od nastanka, se pravi da že kr nekej let nonstop(to vam povem iz 2. roke)...se pravi da neki je na tem da so dobri, pač folk ma rad tako musko
3.res je da je folk ful obsedn z njimi sam je*at ga,...sam eni so pa pač obsedeniz drugimi..kaj jst vem kerimi,..sam pač rbd majo zdej naveč feou in se norost bl pozna
4.jst NISM neka fenica rbd,..tko da mi je ubistvu useeno,...me pa useeno žiucera k mate take bolane:roll:

FSM !!!
SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
Re: Razpad RBD 1.2.2009 21:06
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x)

se strinjam xDD

So That I Very Happy
spela13 • Od: 19.2.2009 • Prispevkov: 7
Re: Razpad RBD 3.3.2009 19:01
vsen mi je, k mi je blo za njih že od vedno!

ajde
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Razpad RBD 1.4.2009 23:02
bmk z rebelde!!
upu sem, da bojo cimprej raspadl
rebelde fornever
THEuna • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 31
Re: Razpad RBD 6.5.2009 19:54
fuck them Cool

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.