Kajenje?1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• natasaa
• Od: 26.11.2009
Kajenje?
27.11.2009 20:35
Kadite? .. Ne?.. Kako gledate na to? Ali vam morda kdo nasprotuje ( starši,fant,sestra/brat,...) Pa vseeno? :P
• Leea
• Od: 14.7.2009
Re: Kajenje?
27.11.2009 20:54
Jaa jst kadim... pa sn stara 13 let... mene ne moti.. prau fajn se pocutim.. pa ceprau po vecini to delam zaradi druzbe.... nasprotujejo skor usi ki vejo da kadim oni pa ne kadijo.... tisti ko pa kadijo zram pa sploh ne nasprotujejo se veseli so.... pa me ne gane...za starce pa za brate sestre ko jih **** sej to je moje telo si ga sama unicujem.. pol pa bom sama pretrpela posledice ne uni ka se mas sploh sekirat sj si ti na slapsem???
hahahahhahaa sam jst useeen pa me nobedn ne bo odvrnu od tega • Krissy
• Od: 9.4.2009
27.11.2009 20:56
Ma zmeri sm govorila d nebom..in zdej sm lotila :S ma se trudm čim menj d bom končala..
drgač doma nevejo..zaenkrat upam še skrivat.. • Leea
• Od: 14.7.2009
27.11.2009 20:59
ja sej jst tut skrivam...upam da ne bojo zvedl jst kadim ze kake 4 mesece... pa sn cist kul drgac pa je hudic ce te starci dobijo... • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
27.11.2009 21:05
stara sn 13.. em jas sn tui zmere govorla da neom ..
da kadim vejo samo ovi s kerimi kadim ... no eni že sumijo pa jim govorim da neje .. pa kar izogibajo se me priznala nem nikomi ! ni mi do tega da bi mi potli neke govorli kak lahko kadim pa nwm ke vse .. pa itaq mi je vseeno ke si mislijo .. z tistimi ki kadim sn si fuul dora tak da neje raim drugih .. no če bi doma zvedli ... uhh te vrjeno nebi več smela vun hojit pa nix • Fashionholic.... <3
• Od: 13.10.2009
27.11.2009 22:37
sej vse kul... jst ne kadim in to ampak predstavli te da mate tiste k kadite tipa k je nekadilc in poljublat nekoga k kadi je fuj.... sam tko a ne
• Aljaa
• Od: 24.6.2009
28.11.2009 15:50
Fashionholic.... <3 pravi:sej vse kul... jst ne kadim in to ampak predstavli te da mate tiste k kadite tipa k je nekadilc in poljublat nekoga k kadi je fuj.... sam tko a ne
Ja fuul ogabno je da tip kadi ti pa ne in se pol zažvalita. rees... prau na bruhanje ti gre če pa uzame pol čigumi je pa okj. ; ) • omeqa
• Od: 21.7.2009
28.11.2009 16:13
js pa sm kadila kake 4 mesece pa sm pred parimi tedni nehala ..
in mi je čist kul pa tut če vsi okol mene kadijo in sploh se nism navadla/ postala odvisna stara sm pa 14 • miaTHEshoe
29.11.2009 16:48
jas pa že dougo kadim n& v žepu mam skooos čigume (ko se neke bunite glede žvaljenja) ma nevem.. nasprotujejo eni ja eni ne • Soundbox
• Od: 23.11.2009
29.11.2009 23:12
Leea pravi:Jaa jst kadim... pa sn stara 13 let... mene ne moti.. prau fajn se pocutim.. pa ceprau po vecini to delam zaradi druzbe.... nasprotujejo skor usi ki vejo da kadim oni pa ne kadijo.... tisti ko pa kadijo zram pa sploh ne nasprotujejo se veseli so.... pa me ne gane...za starce pa za brate sestre ko jih **** sej to je moje telo si ga sama unicujem.. pol pa bom sama pretrpela posledice ne uni ka se mas sploh sekirat sj si ti na slapsem???
hahahahhahaa sam jst useeen pa me nobedn ne bo odvrnu od tega važn da kadiš zarad družbe. če bo družba rekla da so na heroinu boš ti tut? jao tamali, dejte se mal skulirat. cigareti in alkohol so z razlogom omejeni na 18 let js sam kadim. včasih več, včasih manj. je pa defenitivno res to, da ko sem pijan skadim veliko več starši ne vejo, ker pol ne bi dobu čist nč dnarja več od njih ko grem vn. sestra ve, par folka u familiji tut. družbe to ne mot preveč, je še veliko kadilcou u družbi. učas mi mal zamorijo, ampak ni večje panike. • Soundbox
29.11.2009 23:13
Fashionholic.... <3 pravi:sej vse kul... jst ne kadim in to ampak predstavli te da mate tiste k kadite tipa k je nekadilc in poljublat nekoga k kadi je fuj.... sam tko a ne
zato pa poznamo čigumije.. in pa mentolove čike... • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
30.11.2009 14:12
ne kadim, nikol nism, niti ne bom...je mela babi raka na pljučih zaradi kajenja, tko da ne, hvala...nebi jst tega mela, da ti morjo zarad take smrdljive stvari pol pljuč odrezat (to so nardil njej, da so jo rešl). in tudi fanta sm odvadla kadit. čeprow me ni prow neki ful motl, k pač itak k maš enga rad mu ful stvari spregledaš, pa še čingumije je uporablu, sam zdej mi je pa ful fajn k ne kadi, k pol tud ne smrdi in posledično tud jst ne, pa je pol vse skupi bol dišeče in fajn tisti k pa kadite zaradi družbe niste lih pr sebi...če že kadite, vsaj dejte zarad sebe. kaka je to družba, da morš zarad nje svoje telo in zdravje uničevat? če bi bli res taki prjatli bi vas sprejeli tudi, če ne kadite... • ucauca
• Od: 16.9.2009
30.11.2009 15:25
jst ne kadim pa tut ne mislm začet pa tut upam da nam...
vi k kadite...boste itaq kadil celo življenje zato useen če zdj takoj usm poveste da kadite... • Soundbox
30.11.2009 17:21
"utaplamo se u smogu, sam važn da ne kadimo" (samo boris)
dejansko je ta zadeva z rakom na plučih malo pretirana.. dejansko ti kajenje možnost za raka le poveča. ni pa zdej ziher da ga boš meu. če se poleg tega tut rekreiraš, ješ sadje in ostalo, ti ne bo hudega. je po mojm skor isto možnosti za kaka rakava obolenja in podobno če ješ poli slamo in podobne stvari k majo vse te Eje notr.. če pa pač nočemo met kakršnegakoli, se pa pač spoha kak joint na dan, ker THC ubija rakave celice. • KaiicHaa
• Od: 11.4.2009
30.11.2009 21:21
khmm..no ia,js kadim tko..občasno..ko grem vn s frendi p ga pijemo p to..(;
doma noben ne ve.. in pomoje tut bolš d ne zvejo,k drgač bi me mnde zadaulii..k so fuuL proti kajenju čeprau so tt oni učas kadil..vejo pa,da mam dost frendou,k kadijo..ampk so se sprijaznli s tem,k sm jim puwedala,d si bom js sama zbirala frende in ne oni.. tko d tut če kdai zavohajo,d smrdim po čikih,se zgouorim d so usi okol mene kadil p to..in zaenkrat so še zmer popušili to foro.xDD ia drgač sm pa stara 14 ozr. bom kmau 15.. in ko sm s frendi,mi ie ful fajn z njimi,k uem d mi nbojo nč rekl pa k vem,d mi nbojo zarad tega zamerl al pa kei.. ajdega.užiwite.(: • BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
30.11.2009 21:30
jz ne kadim
Nazadnje urejal/a BlondiePrinces 3.12.2009 7:34; skupaj popravljeno 1 krat • hippunkie
• Od: 2.12.2009
2.12.2009 16:11
Leea pravi:Jaa jst kadim... pa sn stara 13 let... mene ne moti.. prau fajn se pocutim.. pa ceprau po vecini to delam zaradi druzbe.... nasprotujejo skor usi ki vejo da kadim oni pa ne kadijo.... tisti ko pa kadijo zram pa sploh ne nasprotujejo se veseli so.... pa me ne gane...za starce pa za brate sestre ko jih **** sej to je moje telo si ga sama unicujem.. pol pa bom sama pretrpela posledice ne uni ka se mas sploh sekirat sj si ti na slapsem???
hahahahhahaa sam jst useeen pa me nobedn ne bo odvrnu od tega mal manj na družbo glej pa mal več nase kajenje te ne nrdi "kul", niti bolj "priljubljenga", niti nč sama drgač kadim, začela sm pr 15-ih pa mi je ful žou da sm tok zgodi začela, namena nehat pa nimam, rada kadim, pa ne zarad družbe alpa česarkol, sam paše mi doma vejo, frendi vejo in jih tut ne zanima oz. nimajo nč protui, če sm pa v družbi folka, k se proti kajenju pač ne kadim/grem stran na čik prej je bla ful ena debata o raku na pljučih - ta je več kokr 70% odvisn od genov (valda, če skadiš 3 škatlce na dan maš večjo možnost, da dobiš raka, kokr pa tisti, k skadijo 1 alpa k sploh ne kadijo). kajenje sam poveča možnost, da ga dobiš, pa še to ni nujno pa se strinjam s tistim k je reku da skadiš kšno bsico sm pa ke pa si dobr • Soundbox
2.12.2009 17:02
hippunkie pravi:pa se strinjam s tistim k je reku da skadiš kšno bsico sm pa ke pa si dobr to je itak tut zrd drugih stvari dobr • RAP4LIFE
• Od: 9.6.2009
2.12.2009 18:08
Kadim cigarete, ampak najraj pa neki zelenga • Soundbox
2.12.2009 22:35
RAP4LIFE pravi:Kadim cigarete, ampak najraj pa neki zelenga
sweet sensia come around • scar tissue
• Od: 9.10.2008
3.12.2009 20:18
Sm kadila & Nehalaa . nekej factou o kajenju :
× povzroča večje ispadanje las . × porumenijo zobe, uničjo dlesi . × itak plučni rak . × če se zalizujš ni dobr ;D × koža ti porumeni, oranžne barve postane × preveč keša gree . ne začni (: • omeqa
3.12.2009 20:34
js sm pa kadila...3-5 mesecev
pa sem nehala (brez težav) pa čeprav mi čike vsak teden ponujajo pa jih odvrnem kr mi ful pol ukus v ustah tk nagravžn • Ludvika92
• Od: 21.8.2009
4.12.2009 23:14
jst ne kadim..pa tud ne bom.... pa kaj če fnt al punca kadi sei obstajajo čigumiji pa se pol začneš žvalit ..... ne zamert sam rada povem svoje mnenje.. • muucaa
• Od: 29.10.2009
hei.
5.12.2009 13:20
jas sem tut stara 14 pa kadim...gelde cikou se je ata ze sprijazno ekr me je ze parkrat dobo u sobi....pa tut za alkohol mi nic ne rece k me je enkrat zadnic tut pijano vozo....sam newem zakaj ce ve enostauno ne pusti da kadim pred njim??......kaj je tu tk narobe...meni se zdi sicer nezdrawo ampak vedno mlajsa generacija kadi..a ni tk??.... • justAgirl
• Od: 5.12.2009
5.12.2009 20:25
stara sm 14.kadim ze kasne pol leta in se hocem odvadit sm nevem kako!?
pac sm ze velikrat probala sm zmeri ko sm zivcna al pa slabe volje hocem cigareto skor vsi moji frendi kadijo tko da je bolj tezko nehat...ma kdo kasne nasvete??.. drgac pa sm en cas kadila vodno pipo (in jo se)...pol sm se odvadla cikov sm ker je vodna pipa bolj skodljiva sm skoraj zmeraj bruhala ....in sm spet prestopla na cigarete.. groza s tem..res |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.