Zaljubljena v punco1 | 2 | >>• Mpupa
• Od: 27.9.2008
Zaljubljena v punco
27.9.2008 20:44
heeii... mam en problem...
totalno sem se zaljubila v mojo sošolko..in sem ugotovila da so mi všeč punce... • toxic
• Od: 28.9.2008
Re: Zaljubljena v punco
28.9.2008 11:54
oo faQ...
ej če ma šjora tipa jo pust namiru..pač ni isto usmerjena kt ti ane:D • dolce
• Od: 26.9.2008
28.9.2008 23:45
ne sme se ti preveč mudit, ker si lahko zakompliciraš življenje
najprej razmisli, če si to sploh želliš in si predstavljaj, kaj vse lahko to potegne za sabo ko boš 100%, da si to res želiš, pa stopi do punce in poskusi ugotoviti, ali bo pripravljena vsaj razumeti tvoje želje - ali pa bo šla vsem povedat, kakšne ideje imaš če je punca okej, te bo razumela in če ne bo za, se vsaj ne bo norčevala iz tebe... če pa je koza, pa itak ni vredna tvoje ljubezni sicer pa vso srečo, ljubezni ne najdeš kar povsod. držim pesti. • dolce
28.9.2008 23:49
aja, pa še en dober švedski film na to temo, če ga boš kje našla:
Fucking Amal [povezava] • Mpupa
29.9.2008 19:04
toxic pravi:oo faQ...
ej če ma šjora tipa jo pust namiru..pač ni isto usmerjena kt ti ane:D sej ni to problem...ona me je sprejela...tako da med tem ni problemov...tud če ma fanta...kljub temu je rekla..da ni blema... tak da...wseeno hwala • Mpupa
29.9.2008 19:04
dolce pravi:ne sme se ti preveč mudit, ker si lahko zakompliciraš življenje
najprej razmisli, če si to sploh želliš in si predstavljaj, kaj vse lahko to potegne za sabo ko boš 100%, da si to res želiš, pa stopi do punce in poskusi ugotoviti, ali bo pripravljena vsaj razumeti tvoje želje - ali pa bo šla vsem povedat, kakšne ideje imaš če je punca okej, te bo razumela in če ne bo za, se vsaj ne bo norčevala iz tebe... če pa je koza, pa itak ni vredna tvoje ljubezni sicer pa vso srečo, ljubezni ne najdeš kar povsod. držim pesti. tebi pa še posebej hwala za nasvete... res hwala... • Mpupa
29.9.2008 19:06
dolce pravi:
teb tud hwala za ta wideo... ful dobr je... hwala • eli2
30.9.2008 10:35
je problem ja če si močno zaljubljen v nekoga pa je čist vseeno al je to punca al fant. ne morš se odjubit. sočustvujem s tabo. ta tvoja simpatija pa je vseen kul, ker marsiktera druga bi se mogoče zgražala al pa se norčevala. držim pesti da se ti zasučejo stvari na boljše. tud tiste k smo v fante zaljublamo nismo vedno uslišane ane?
• kitty
• Od: 28.9.2008
30.9.2008 17:04
a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?
• SomethingReal
• Od: 2.10.2008
2.10.2008 20:56
kitty pravi:a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?
Js osebno še nism z punco, sam kokr sm čula je dost bl čustveno pa nežno k pa z tipom.. sam pomoje to pač odvisno od osebe.. drgač pa nvm. probat ni greh • twilight
• Od: 11.10.2008
11.10.2008 16:38
js ti bi svetovala da prvo ugotoviš, če je to ki čutiš res al je pač smao neodločnost al kej tazga.
vem sm emla obdobje ko nism vedl ače so mi ušeč punce al fnati. samo sm na koncu ugotovila da sm nora na osebke z nečim visečim med nogami čeprua imam še vedno željo se zalizat z punco..hehehe. skrita želja. ampak ja no. naj bi ble punce pol dojemlive in vejo kaj je puncam bol ušeč ..tko da nevem no... • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 14:55
hm..nepoznam nobene kbi ji ble ušeč sam punce, poznam pa dost BI punc.. in men ni nč kej tazga to..
žvaljenje iz punco, govorim iz izkušen, ni nič posebnega..je enako kt s tipom. za seks s punco, mije govorila frendica..to je dost bol ks tipom..punca ve kaj želiš,kaj najbol paše..men ej govorila da..maš fore da ti jo zliže,pride ji pa zgolj sam s prsti. haha to govorim zdej ko hočte vedt kako je into xD drgač pa se strinjam z enimi gor..najprej morš vedt če si to RES želiš..pred sabo maš še..uuuf dost življenja..spoznala boš še veliiiik ljudi in stem spoznavala sebe. srečno:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • crazyteja
• Od: 21.10.2008
21.10.2008 17:40
kitty pravi:a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?
ja js mam izkušne z punco...nč ni drgač ku s tipi...učasih se ti zdi še bolš k je bol nežno pa kr je punca ve ka je punci ponavad ušeč.. vem d so pol še mene neki časa v sql zafrkaval za to ampk mi ni žov d mam te izkušnje... • mr.bond
• Od: 7.10.2008
22.10.2008 14:56
[size=24][size=18]Ma pomoje je tud čist drgač če si s punco..k use šteka kok gre to an.. Pa jz bi tud še mau počakala, k mogoče je to sam zdej, pa se bo pol spremenilo an, čeprou dvomm..Mislm da to ni nč za kar bi se sramovala, je tvoje življenje in tvoja odločitev. Gre za tvojo srečo ne pa srečo enih kretenov, ki se delajo norca iz ljudi, ki imajo drugačne želje in drugače razmišljajo.. Mislm pa da dokler ima tista fanta ne rabš nč poskušat. Pol k bosta konc ji pa loh poveš..in mislm d smo punce dost bl razumljive od fantu in se ne bo delala norca s tebe..! = ) Pa vso srečo an..
Sam jz če prznam bi težko živela brez fantu..nej bodo smotani in use, ampak dejasnko je to nek najlepšga na svetu.. • sara
• Od: 24.10.2008
24.10.2008 18:13
SomethingReal pravi:
kitty pravi:
a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?
Js osebno še nism z punco, sam kokr sm čula je dost bl čustveno pa nežno k pa z tipom.. sam pomoje to pač odvisno od osebe.. drgač pa nvm. probat ni greh jaz bi tui probala z punco • crazyteja
• Od: 21.10.2008
25.10.2008 14:27
mr.bond pravi:[size=24][size=18]Ma pomoje je tud čist drgač če si s punco..k use šteka kok gre to an.. Pa jz bi tud še mau počakala, k mogoče je to sam zdej, pa se bo pol spremenilo an, čeprou dvomm..Mislm da to ni nč za kar bi se sramovala, je tvoje življenje in tvoja odločitev. Gre za tvojo srečo ne pa srečo enih kretenov, ki se delajo norca iz ljudi, ki imajo drugačne želje in drugače razmišljajo.. Mislm pa da dokler ima tista fanta ne rabš nč poskušat. Pol k bosta konc ji pa loh poveš..in mislm d smo punce dost bl razumljive od fantu in se ne bo delala norca s tebe..! = ) Pa vso srečo an..
Sam jz če prznam bi težko živela brez fantu..nej bodo smotani in use, ampak dejasnko je to nek najlepšga na svetu.. tut jz priznam d mi je težko brez njih...ampk se da preživet...itak fanti sam na sex misljo...ženske nočjo lih hitet ampk hočjo nežno,strastno al pa kakorkol že hočejo d se gre počas...ku dobiš fanta hodiš z njem 1 mesc te praša če bi se dala dol...ženske rabmo več cartanja itd... • MissBeauty
• Od: 27.10.2008
27.10.2008 14:24
1oo% si še najstnica kot večina nas tu gor...Pač nisi še prepričana kteri so ti bolj ušeč...Mama mi je psihologinja in mi je povedala nekaj glede tega..Pravi da v puprteti menjamo svoja mnenja in nismo cisto prepricani o vsem...Tko da mogoce je to le zacasna ''zmeda'' lahko pa da ni..Jaz te podpiram..Saj smo vendar u 21. stol.
• saaRc
• Od: 7.11.2008
7.11.2008 22:24
em js jih mam. pač ne d bi bla kkor koli usmerjena pač sm že z marsikero srala. prvič je blo to zrt alkohola pa experimentiranje p to. sam mi je blo pa na gut. men osebno ni nevem kak drgačn filiing ko pa s tipom sam pač uno k maš u glavi >>fuck, **** je! << pač blo mi je nasploh ušeč. pa ga še zdj tk občasno serjema. vlkokrat je bol iz joke-a ane ko tipe provocirama ko so potrebni xD drga pa prporočam kr ni slaba izkušnja • maca
• Od: 17.12.2008
• Kraj: koper
17.12.2008 18:20
Mpupa pravi:heeii... mam en problem...
veš kaj prvo razmisli ki ni nujno da so ti všeč tudi jaz mam že izkušnje z dekleti ma me nič ne vleče tam.tko da mal razmisl.pa kšna izkučnja bi bla tut fajn.da mal vidš kako je totalno sem se zaljubila v mojo sošolko..in sem ugotovila da so mi všeč punce... • Trish
• Od: 2.12.2008
17.12.2008 21:03
Pumojm tut bolš d premislš pa to.. Js sm tut nek časa z tipicami bl gledla sam pol sm ugutuvila da so tipi raj zame Č pa si pač u njo pa sej ni problema itk si ji povedla zdej pa raj počakej d kunčasta pa boš vidla kaj bo pol.. • manciii
• Od: 12.1.2009
13.1.2009 13:56
oi! prvo ti čestitm da to sploh javno priznaš! to je full ok aid fsm pa upm da bo use ql bay* bay*! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
23.1.2009 23:37
crazyteja pravi:
mr.bond pravi:
[size=24][size=18]Ma pomoje je tud čist drgač če si s punco..k use šteka kok gre to an.. Pa jz bi tud še mau počakala, k mogoče je to sam zdej, pa se bo pol spremenilo an, čeprou dvomm..Mislm da to ni nč za kar bi se sramovala, je tvoje življenje in tvoja odločitev. Gre za tvojo srečo ne pa srečo enih kretenov, ki se delajo norca iz ljudi, ki imajo drugačne želje in drugače razmišljajo.. Mislm pa da dokler ima tista fanta ne rabš nč poskušat. Pol k bosta konc ji pa loh poveš..in mislm d smo punce dost bl razumljive od fantu in se ne bo delala norca s tebe..! = ) Pa vso srečo an..
Sam jz če prznam bi težko živela brez fantu..nej bodo smotani in use, ampak dejasnko je to nek najlepšga na svetu.. tut jz priznam d mi je težko brez njih...ampk se da preživet...itak fanti sam na sex misljo...ženske nočjo lih hitet ampk hočjo nežno,strastno al pa kakorkol že hočejo d se gre počas...ku dobiš fanta hodiš z njem 1 mesc te praša če bi se dala dol...ženske rabmo več cartanja itd... sam tole se pa ne strinjam s tabo glede fantov. drgač pa ja ona ma prau da so ji punce bolš, ker ubistvu so bolš, js res ne vem ka druge vidnjo na nas. Neki ži more bit, pa hvala bogu da je. Ja ti pa najbolš da pustiš ona dva, pa se mal okol ozreš, sj je velik dobrih punc. Pa velik uspeha pr usem tem _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pam2
• Od: 12.10.2008
24.1.2009 21:29
pač še pred temu nwm kdo je že napisou morš pa res mal počakat ker mogoč bo minil pa ti bo poj žou če jo boš naprimr kušnla--->pč go easy • Pix
• Od: 14.1.2009
25.1.2009 10:52
normalno je sprejela?
apol sta se kej bol pogovarjale, al se ti je zdel da ignorera pa to.. mislm ker mogoče je sam zaigrala mal ane.Da te nebi prizadela al pa kej :/ drgač pa ja Make love, no matter sex. • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
k
25.1.2009 16:50
glej, pejdi ven med ljudi... na žurke, kjer je polno lepih fantov in se pogovarjaj z njimi in to, in ti bo gotovo kdo všeč in boš pozabila na to punco |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.