FAZANIRANJE !

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
FAZANIRANJE ! 1.9.2009 16:09
haha ;D heyo ;D klko sem gledaala še te teme na eetaq-u ni.. ali pa sem jo samo jas spregledala?

na okeej;D

povejte primere fazaniranja v srednjih šolah ;D to se kar hitro bliža.. Danes se pa je že začelo ;D

Povejte stvari. npr če te popišejo.. pa ti neke čudne besede napišejo.. me prau zanima kaj to pomeni Wink

Hvala ;D

uživite ;D
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: FAZANIRANJE ! 1.9.2009 17:23
ham! Pr nas je blo zabavno. Smo pršli so nam popisali Fje, z usemi možnimi barvami, oblikami,velikostmi.KO smo hodil iz šole os nas zalili z vodo in nato popucali z moko. (:
lepi smo bli.
ko smo hodil po centru, so nas naklučni mimoidoči porisal.
yay!
eni so mel celo fredy miller obrvi.
razne brčice in podobno Smile
sicer pa en nasvet : manj ko se upiraš, manj te ! (recmo ;*)
Taiiixx • Od: 4.8.2009 • Prispevkov: 7
Re: FAZANIRANJE ! 1.9.2009 18:11
točn tko,mn kt se upiraš mn ****š p to.. pr ns so dal nlogo d si mogu z enm centom mert nwm..doučino busa alnekj..pol si mogu neko formulo vozt p se dret zravn k budala.pa fuuul so te purisal.tut po laseh..uglavn ful retard p to ane..sam je blo kul ej..res.zakon.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: FAZANIRANJE ! 1.9.2009 18:19
Hjaj.. pri nas so meli koprive pa so jih na nas gor zmetali.. pa za majce pa to tlačli.. (:
Pa ja, popišejo te ful.. z alkoholko seveda, pa ti na čelo napišejo fazan, al pa pri nas so burek, pa bitch, **** pa take.. Pa ja, mi smo bli ceeli črni. samo to res ČRNIIII. Pol smo pa po mestu hodli, pa so oni spredi hodli pa pač držali kao zastavo pa je pisalo gor fazani.. pa najbolj **** je ko pol domov taki hoiš (:
Pa ja, nam niso dali nič mira če še nevem kaj nisi mel nič proti. Sploh če te vsi poznajo, pol bolše da greš na vrh stolpnice (:
Pa jeote kake norce so se delalii =P
Re: FAZANIRANJE ! 1.9.2009 18:37
jst sm pa dons FAZANKA=)
pa tko no na naši šoli niso nč mel koinko sm zamudla 40minut zto kr smo z enimifrendi z trolo zafučkali sam pa tut une prei niso pol k je blo po eni uri in (mojih zamujenih)40 minut konec se niso spravljali na nas so šli raje vsi ven večinoma načik zato so nas drugi popisavali iz kakih drugih šol pa po ulci pa na glavni postaji tak da sn prišla damou tok zlo pofarbana da ne spravim vsega dol(sprobavala ne sam z acetonom ampak tui z bencinom..) pa kuruzo so v nas metali pa u usta tlačli moki sem se pa komajda izognila
Re: FAZANIRANJE ! 1.9.2009 22:01
haha ;D prav fain ;D jas sem pa nasledno leto FAZANKA ja.. ;D

meni se zdi da sso bolj punce izpostavljenje temu fazaniranju ne?

npr.. fantje raje to počnejo puncam..? po mojem mnenju

dekleta pa si z višjih letnikov ne upajo, neda se jim oz nwm.. so pa tudi izjeme..

kaj pravite vi?
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 7:40
ne.dekleta več popisujejo in fantje so bol bogi! saj pr nas no Smile ~kokr sm mela občutk
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 13:32
Ja pri nas tui ne. Ker so do nas bol uvidevni Wink
Drugače pa itak.. če greš tja kjer te vsi poznajo, boš bla 1oo% črna ko totale gumica (:
Lačna pa tui neoš Wink
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 17:01
hmmm...iia iezz sm tut drug let.... Laughing me iie kr mau strah Laughing Laughing mislm pa d se punce sprauiio na fante, fantje pa na punce Laughing
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 17:10
jaz bom tudi drugo leto fazanka me je malo strah kr sem se z ena ki je letos šau ful norčevala pa to Very Happy bomo vidli kako bo Smile
Ronii • Od: 2.9.2009 • Prispevkov: 1
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 17:44
Hahahahaha.Najprej za use fazančke in fazanke k ste tle: FRRRR! Cool
No ja js sm zdj letos 2.letnik ane in pr nas na Ledini so se spraul na use,tud 2.letniki smo bli mal popisani, čiz tko iz zabave,ane. Very Happy Kao spomin na lasnk let. Shocked
Drgač pa sm vidla da so nas tud snemal ane pa slikal, tko da če koga zanima kko to zgleda pr nas na Ledini lahk pogleda na RTV Slovenija. Tle spodi je pa še link. Hehe, uživite usi.Pa velik F-jeu pa lep KRST(to je še najhujš.xD)
Twisted Evil
[link]

!FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 19:32
ja js tuuuud Letos FAZAAANKAA.. Cool

na naši gimnaziji ni bLo hudgaa pač fuL aLkohoLceu pa raznih pripombb
frrr pa fazaani pa te fore.. pa enmaau koruzee ... nč hujšgaa Very Happy pč lep sprejem Laughing
maLa123 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 59
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 19:54
ouKei..js sm pa drug leT fazanKaa.xD.sei Tko že komi čakam..xD..

HaveFun..!
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: FAZANIRANJE ! 2.9.2009 23:45
haah xD no jaa.. pr nas..so nas popisali na ful...pač nam se je začel pouk ob 8h, 2.,3.,4. letnikom pa ob 10h..in kaj..seveda so bili 4. letniki že ob 8h pred šolo. xD iin paač...ni blo šans da bi gdo ostal brez F-jev, raznih brk, očal, obrvi, rudolfovih noskov...itd. xD na koncu nam je profesor razkazoval šolo..so se postavli pred obok, pač k vodi iz enega hodnika v drugi...in samo da je profesor šel...itak..napad. xD in ja..smo mel razne krackarije po obrazu. (: in tko..kdaj tut kdo pride do tebe..pa ti reče ˝ej ti si mi ušeč˝ in te popiše xD
no ja...drugač pa...po hodniku nam lahko dajejo razne naloge...formulca, petje,...ne sme bit pa ne psihičnega, ne fizičnega nasilja...pa tut nobene koruze, moke itd. ker mamo u ponedeljek uradno(javno) fazaniranje...k se cela šola(dijaki, ravnateljica, profesorji,..usi pač xD) zbere v tavelki telovadnici in se nam smejejo....pač...dajo glupe naloge...in pač umirajo od smeha, ko se mi mučimo tam.
no ja....to je tko...pr nas. lahko pa poročam kaj in kako je blo na javnem fazaniranju xD
HF.<3
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 15:15
BabyshoeS pravi:
haah xD no jaa.. pr nas..so nas popisali na ful...pač nam se je začel pouk ob 8h, 2.,3.,4. letnikom pa ob 10h..in kaj..seveda so bili 4. letniki že ob 8h pred šolo. xD iin paač...ni blo šans da bi gdo ostal brez F-jev, raznih brk, očal, obrvi, rudolfovih noskov...itd. xD na koncu nam je profesor razkazoval šolo..so se postavli pred obok, pač k vodi iz enega hodnika v drugi...in samo da je profesor šel...itak..napad. xD in ja..smo mel razne krackarije po obrazu. (: in tko..kdaj tut kdo pride do tebe..pa ti reče ˝ej ti si mi ušeč˝ in te popiše xD
no ja...drugač pa...po hodniku nam lahko dajejo razne naloge...formulca, petje,...ne sme bit pa ne psihičnega, ne fizičnega nasilja...pa tut nobene koruze, moke itd. ker mamo u ponedeljek uradno(javno) fazaniranje...k se cela šola(dijaki, ravnateljica, profesorji,..usi pač xD) zbere v tavelki telovadnici in se nam smejejo....pač...dajo glupe naloge...in pač umirajo od smeha, ko se mi mučimo tam.
no ja....to je tko...pr nas. lahko pa poročam kaj in kako je blo na javnem fazaniranju xD
HF.<3

na kateri šolii pa si? mate to dobr d ni moke al pa kkšnih jajc... Laughing Laughing && iaaaaa nuiino puročeii kuko iie blo Very Happy če ne mi pa zasebnga pušl xD
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 15:41
natariana pravi:
BabyshoeS pravi:
HF.<3

na kateri šolii pa si? mate to dobr d ni moke al pa kkšnih jajc... Laughing Laughing && iaaaaa nuiino puročeii kuko iie blo Very Happy če ne mi pa zasebnga pušl xD

amm..na Gimnaziji Jesenice. xD amm..ja to je res hudo ja Very Happy amm...no ja bom...sej..drugač pa ja...ti lahko zasebca pošlem Wink Smile
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 16:07
haha res si nebi želela kakpnih jajc al pa vsega Smile neke fefarone so mogli tidi jest an? ;D
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 17:17
ja jzt sm tud drug let fazanka in me prou nč ni strah..itq grejo usi čez to..pa še fain se maš..škodi ti p tud nč ne..tko d že komi čakam..=)
blondi • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 63
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 19:54
ok jst sm letos fazanka in so nas sam z alkoholci popisali...in kšn frrrr slišiš za sabo čene jaunega fazaniranja al pa koruze al pa kei pa nimamo...še dobro xD
aliaa • Od: 7.8.2009 • Prispevkov: 5
Re: FAZANIRANJE ! 3.9.2009 20:06
Ja men se prau vrdi zdi da te mlo popišejo Very Happy ( sicer do ene mere)...
Naj se ve da smo FAZANI Laughing
U Sql sn dobla sam en F. Pol nasledn dan me je pa en frend vrei popisau.( kovinski alkoholc)...bla sn Muca Very Happy vsega boga sn mela narisano-napisano.Very Happy sam men je hecno too:D
blue3baby • Od: 24.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: FAZANIRANJE ! 4.9.2009 16:46
Pr ns so tud z alkoholci pisal pa risal, pa vodo so po ns polival, pa s koruzo pa ptičjo hrano ns obmetaval, pa s peno za britje šprical, drgač pa ni blo tko kei preveč...
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: FAZANIRANJE ! 4.9.2009 18:01
Mi smo bli ceu tedn deležni fjev po obrazu, rokah, hrbtu, vratu... Včasih celo kakih mal manj okusnih risbic Very Happy
Dans smo meli javno fazaniranje, smo šli mal na sprehod pred telovadnico so nas pa nekater bolj nekatere manj pošpricali s peno za britje, čez pa posul z ostro moko. Ja... Very Happy Js sm jih kr zlo fejst fasala, še zmeri mam neki moke zleplene v lasih, ker sm pol po dežu laufala na vlak.... tak da ja.
Pol so ble naloge, eni smo mogl rešit neko fizikalno nalogo v keri je hotu fazan kupit si na avtomatu pijačo al neki podobnga in ni meu kluča, da bi si kupu toto pijačo... tak da mu je pol profesor k ga je vidu vrgu kluče in smo mogl zračunat neko hitrost... no tisti kluči so fazančka zadeli v glavo in je ta pol tm umru na hodniku, kjer so drugi hodl čez njega oz. neki v tem smislu xD
pol smo meli, da smo mogli narisat svojga razrednika
pol je beu tekst in je mogu edn ga zapet na muske kot damjan murko, bepop, atomik harmonik... Very Happy trije so uzad plesal in umetniki so mel takiga plesalca, da smo se po tleh metal od smeha
no in pol je beu še kr hud poligon, ko so mogli z usti iz škafa vzet koruzo.. neki laufat pol hodit po gredi, pa so jih četrti letniki dol zbijali..
Nazadnje smo meli še prisego, kjer smo prisegal bedarije, Very Happy vmes so nas še z vodo pošprical in to z unim krtačkam za wc pucat xD
pol so razglasili še zmagovalca in to smo bli miii!! 1.C Very Happy Very Happy
za nagrado smo dobli zlato koruzo s trakcom darilnim, tak da ja.
fajn je blo Very Happy
PunkMuffin • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 9
Re: FAZANIRANJE ! 5.9.2009 11:04
Js bom nasledn let fazanka, pa sm že letos dobla neki F-jeu pa Frr-ou.. xD
Pr nas majo drgač navadoo z alkoholci popisat do konca.. in mam že oblubleno da bom po fafafazanirana =D
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: FAZANIRANJE ! 6.9.2009 13:49
jaz bom tut drugo leto
men so tut že oblubi da bom popisana pa da bom koruzo jedla Laughing
pa letos so me tut s koruzo obmetaval
Re: FAZANIRANJE ! 6.9.2009 22:17
haha od kot pa izraz fazani?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.