naravna porjavitev na soncu

• JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
naravna porjavitev na soncu 13.6.2009 21:54
heii.*
poletje je že tle, počitnce so pred pragm, pršu je cajt kopalk, bikink, kratkih hlačk, minic, majčk... in hmal bomo šli na morje Exclamation Very Happy Cool
js sm bol bele sorte, stara sm 14 let in me zanima, kok ur ste na soncu, de porjavite, pa kok dni oz. tednov morte usak dan it na sonce, de usaj mau porjavite? pa če hitr porjavite al počas. pa še kej povejte o sončenju. Cool
hitr odgovorte, de ne bom na plaži hodila bleda ku mrlič xD

HVALA! Smile
• underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: naravna porjavitev na soncu 13.6.2009 22:06
dvakrat grem na travnik po 1uro pa sm kr fajn rjav Very Happy
sam zdej sm že kr fajn zažgan, ži skor mal preveč, sm ko tak cigo Very Happy
tk da ti to priporočam, kr naenkrat boš porjavela, pa še neki koristnga zram naredila Very Happy
• ludatmala • Od: 13.11.2008 • Prispevkov: 9
Re: naravna porjavitev na soncu 14.6.2009 3:46
čaau*
Ja sj weš da Je šKodliv bit na soncu si napisala weš urr. dni. tednov. dobr w razmiku sam wč ur.. xD .. uf...
To nii DooBr a nee.. Drgač pa Js KaKe 3 dni w RazmuKu. pa sn fulll fajn rJaava Tkoo Hoočemm:D
DRgač maš pa tud tiste sončne kreme z bronzom ki pomagajo da te sonček še hitrej prime Wink
Wink
• ancheeq12 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 13
Re: naravna porjavitev na soncu 28.6.2009 11:47
če hočeš res na hitro porjavet.. Se uleži ob 1 popoldne na sonce in se sonči pri tem pa se polivaj z vodo.. Ampak tega ti ne priporočam ker ni zdravo za kožo..
• vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: naravna porjavitev na soncu 28.6.2009 13:40
na blazini v morju te sonce hitreje prime. Sem jaz preizkusla prejšnje poletje..sam uležeš se gor in počivaš Razz Pa ko ti je preveč vroče se mal zmočiš ali pa samo skočiš v vodo zaplavat Wink
Poskusi.
Priporočam pa ti da sem pred vsakim sončenjem namažeš z kremo za sončenje..
Letos sonce še močneje udarja, tko da če se ne želiš opect al dobit kakšnega kožnega raka se raj maži. Wink
• Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: naravna porjavitev na soncu 28.6.2009 13:41
He...moj nasvet je bol otročji pa zabaven xD
S frendicmi al frendi (kar koli že) se dogovorte da bi se mal pofrišali.
Pa pejte na kakšn traunik la nekam kjer pač ni dosti folka (edin če ste radi u kopalkah u jaunosti).
Skočte u kopalke pa se dajte, po soncu seveda, polivat.
Tko flaše, vodni balončki pa to.
Ker če si moker, te sonce hitrej prime.
Sam če mate tako kožo kot jst vm u prekomerni količini tazga sončenja odsvetujem.
Kr jst sm pač rdečelaska in za ns je značilna bol bela koža, pegice pa to.
In sonce nas ne prime rjavo lih neki ful, ampak u večini rdečo.
Če mate tud vi tako kožo ne pretiravat.
K vs lohk pole fejst peče :S
Papa <333
• vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: naravna porjavitev na soncu 28.6.2009 22:41
js osebno grem zmeri pred morjem ene parkrat u solarij da nism cist bela .. pa pol te tut sonce hitrej prime pa nimas ksnih opeklin pa to..
drugac pa ful pomaga ce se pred soncenjem namazes s kakavovim maslom prej te prime pa koj na rjau nis nc rdec pto:) slisala sm pa tut da je dobr ce se mazes z olivnim oljem sam tega pa se nism prakticirala:)

good luck!
• tt_ • Od: 25.6.2009 • Prispevkov: 56
Re: naravna porjavitev na soncu 28.6.2009 23:31
delo na soncu travnik 2x dneuno č ne pa je ddelo v gozdu ali pa kje druje pač nekeje zunaj tak da te v popoldnevu zapeče da maš črto od majice do kot ti rokav seže Razz Very Happy
• bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: naravna porjavitev na soncu 29.6.2009 10:27
Praviš, da si bolj svetle polti... potem preveč direktno sončenje ni pametno. Če se že sončiš, se raje uleži v senco ali uporabi kremo s faktorjem. Tako boš počasi lepo zagorela, ne bo te pa opeklo. Sploh pa je tudi bela polt lepa. Poglej Dito Von Teese!
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: naravna porjavitev na soncu 3.8.2009 16:44
Jas se nea kaj preveč sončim. Sem pa na morju skozi vuni, tak da se me prime sonce hitro.. namaži se z olivnim oljem, pa si baje bolj hitro rjavi.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.