Kam greste na DopusT.??<< | 1 | 2• crazyy
• Od: 23.7.2009
Re: Kam greste na DopusT.??
23.7.2009 1:38
Mi smo šli junija v Grčijo zdaj 2.avgusta pa gremo še na hrvaško-cres.Upam da bo fajn ker v Grčiji je blo tudi lepo_________________ You have only one life to live ! • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
23.7.2009 20:31
005 pravi:
Insane pravi:
jaz grem na Otok Rab - Lopar.<33
Tam smo tui bŁii ko je biu moj braT še bolj malii...in smo se kopali v san marinu...ko je sama mivka...pa ful daleč voda do kolen..pol smo pa plavali do takega otočka tjaa..<333333 jst sm bla tut pred enima 2-ma letoma na rabu : točn tm in je blo res zakon ...smo šli iz šutorom in ns je mal zalil ampak je blo the best smo najel uno stvar na padala in smo šli na tist otočk tm ja <33 mene bi skor čist panika k sm vidla d mi ukol nog plavajo take tigraste ribe :s sm se učasih fulllll bala rib pa to ... zdej sm že 'prebolela'' no point: blooo noro zakon - bom šla še kdaj <3 • fLomaster
• Od: 1.7.2009
23.7.2009 22:06
js grem pa na cres u martinščico. od 29.7. do 5.8.
a bo kdo tm? pa a je že kdo biu in kšna je obala p to pa c se zvecer kj dogaja? • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: Kam na DopusT.??
23.7.2009 22:18
005 pravi:
gojko pravi:
005 pravi:
Mene pa zanimaa kam greTe kai na PoćiTncee...DopusT.??
jst sm biu tut letos na pagu cist bliz novalje u gajcu ce poznas to je ksn kilometr stran..
jes greem na oTook Pag..v Novaljoo.<33333333333333 RazšišTee see.!! UžiWiTee.^^[b][/b] drgac pa pag je zakon skor usak let remo ke JaJa vem ke je Too...ja Zakon je Pag rees!!.<333333333333 Mi tuii gremo vsako ŁeToo Tjaa.<33 mi smo ene 6 let zaporedoma hodil na otok pag in pol prou u mesto pag. in men je blo najbolš od usega. plaža je zakon in zvečer se zmerej nek dogaja. sam zdj so p ze dve leti zaporedoma tisti apartmaji k bi jih mel zasedeni. /: • kaiix13
• Od: 20.7.2009
24.7.2009 14:32
lovelygirl pravi:
005 pravi:
Insane pravi:
jaz grem na Otok Rab - Lopar.<33
Tam smo tui bŁii ko je biu moj braT še bolj malii...in smo se kopali v san marinu...ko je sama mivka...pa ful daleč voda do kolen..pol smo pa plavali do takega otočka tjaa..<333333 jst sm bla tut pred enima 2-ma letoma na rabu : točn tm in je blo res zakon ...smo šli iz šutorom in ns je mal zalil ampak je blo the best smo najel uno stvar na padala in smo šli na tist otočk tm ja <33 mene bi skor čist panika k sm vidla d mi ukol nog plavajo take tigraste ribe :s sm se učasih fulllll bala rib pa to ... zdej sm že 'prebolela'' no point: blooo noro zakon - bom šla še kdaj <3 mi gremo u stinico.. to je tm čist ravn jablanca tm k gre trajekt za na Rab.. ubistvu z autom 5 min.če ne še mn. no in kr mamo tok bliz ane gremo usak let tko 2 - 3x na raab lih u Lopar. in je ful tbest. <3 • sjaraa
• Od: 21.7.2009
24.7.2009 14:42
kariiiiin. pravi:
sjaraa pravi:
005 pravi:
sjaraa pravi:
005 pravi:
sjaraa pravi:
otok pašman? :)
Baje da jee fuLL Łepoo. si že biu/bla? ;D Ne...eni frendi...so rekli da je lepoo.. aha Sam je lepo res.. No odvisn kje si na keri strani. Plaža je peščena pa lahk greš ful daleč u vodo, sam večer nč ne dugaja. =/ Mi smo bli lansk let pa smo se vozil z trajektom prek u Biograd na musko pa to... ;D haha, no pustmo se presenetit :D • Maja5
• Od: 25.7.2009
Morje
25.7.2009 22:22
Mene pa zanima, če gre kdo na Korčulo od 3.8 - 10.8?
• Luci
• Od: 8.3.2009
26.7.2009 20:47
Sm že nazai.
Bla sm pa na Pagu <3 Novalja, Zrče.! Zakon res.! • Nastx3
• Od: 16.10.2008
26.7.2009 23:52
folk a gre kdo u roko 5 dneh u vodicee al pa šibenik?
• Insane
• Od: 12.7.2009
2.8.2009 21:58
sjaraa pravi:otok pašman?
2 leti zapored smo bili tam samo na različnih straneh. 1× v Mrljanah.. al whatever.. drugič pa v kukljici.. pa meni je blo ful fajn no.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.