Zaljubljena v punco

<< | 1 | 2
shoot • Od: 31.12.2008 • Prispevkov: 28
Re: Zaljubljena v punco 25.1.2009 17:09
beed...kko to da so te punce všeč?pomoje je bolje če še enkrat premisliš o vsem tem..ne me narobe zastopit spoštujem drugačnost sam posledice so potem krute...moja sestrična je tut istospolno usmerjena in vem kok je ona morala pretrpet zrd tega in celo družini se je morala odrečt...premisl mal pa probi it s kakmu tipu vn..Lp
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Zaljubljena v punco 28.2.2009 18:55
Deli kar ti zasede. Življenje je prekratko da bi ga stran vrgl s premišljevanjem a naridmo to al pa uno, če ti zasede en moment z bejbo bot, ni nč slabga. Tko in tko se pa iščemo do ene 20leta, tako da uživite kukr se da Smile
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Zaljubljena v punco 11.4.2009 17:55
O uau men je pa to ful zakon... z veseljom bi kdaj probala s kkšno žensko Smile to itak da so zanimive izkušnje... delaš pač kar ti sede seveda če si samski Smile
shotx • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 5
Re: Zaljubljena v punco 11.4.2009 18:17
am drugač je men to nvadn an itq smo u 21 stoletju tko da to ni nč neki "groznga" ja valda č si samski pa d ti sede probi an kua pa češ Smile
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Zaljubljena v punco 12.4.2009 13:35
Confused Shocked Confused
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Zaljubljena v punco 12.4.2009 13:45
drgapa bols zenska-zensko, kot pa moski moski Shocked Evil or Very Mad
cold • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 5
Re: Zaljubljena v punco 21.4.2009 14:47
ma jst mislim da ne se neki sekirat, lahko bo šlo mimo, lahko ne, važno je to da veš da to ne pomeni da bi blo s tabo kej narobe, da ti tega ni treba skrivat in da si kar si. mislim da spolna usmerjenost ni nekaj najvažnejšega, po čemer lahko sodiš druge ljudi. in mislim da najbolj važno je to da imaš nekoga rad, ne glede na spol. =)

drgači pa, če se bo slučajno izkazalo da so ti všeč punce, vedi da je še veliko takih in da nisi edina. velikokrat boš še naletela na negativne odzive, a tisti ki so res pravi prijatelji te bodo vzeli tako kot si, tisti ki pa niso, pa tako ali tako niso vredni tvojega sekiranja

srečno! Very Happy
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Zaljubljena v punco 21.4.2009 17:00
kitty pravi:
a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?

jst sm se enkrat zalizala s šjoro, mal je blo tud alkohola zraven, sam mi ni blo neki ful posebnega, mam rajš s tipom, ker je bol čustveno k si zaljubljen u njega...ni pa slab filing, sam vseen ne bi zamenjala za zalzavanje s tipom
drugač pa če ma fanta jo probi prebolet in poiskat eno drugo k ti bo ful ušeč...če boš pa našla eno k je tudi istospolno usmerjena bo pa sploh super
msf
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Zaljubljena v punco 26.5.2009 20:27
Js sm tut fuula nora na tipe.sicr takrat k se zalubm u enga sam on obstaja...sam če neb blo tipou bi biu žiu dougcait...drguač pa tko...glede na to da ma tipa,nwem če maš kako upanje lohk,lahk ste dobre frendice,k kokr sm razbrala je zlo vredu oseba.sicr je men osebno čuden filing.,da bi bla v punco,mpk tisto k je,ne obsojam,ker ma pač vsak svoj način in nagon in okus in še mrskej.
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Zaljubljena v punco 1.6.2009 16:03
Bit s punco je pomoje ful edinstvena izkušnja če si tega pač želiš in ko pravim bit z njo pomen met neko zvezo. Js sm bla skor na temu, je blo pa tut tko da je mela ona fanta in sm potem vse skupej pustila na miru. Me še vedno kdaj zamika da bi bla z njo Very Happy
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Zaljubljena v punco 1.6.2009 19:33
sara pravi:
SomethingReal pravi:
kitty pravi:
a ma kera kakšne izkušnje z drugo punco? Me zanima kaki je občutq če si s pupo... je ful drugače ko s tipi?

Js osebno še nism z punco, sam kokr sm čula je dost bl čustveno pa nežno k pa z tipom.. sam pomoje to pač odvisno od osebe.. drgač pa nvm. probat ni greh Very Happy

jaz bi tui probala z punco Very Happy pomoje je ful dober filing Rolling Eyes

jst sm provla sz puncu..tku do rajca..pol ne več..
je ful doro..sam glede zalizavanja ni kej prevč posebno..ker tiste osebe nimaš rad tku ku svojga fanta..tk da..neč posebnega...
busanc • Od: 17.2.2009 • Prispevkov: 9
Re: Zaljubljena v punco 2.6.2009 21:09
saus!!
ej mene pa zanima kaku ste punco prpraule du tega de je z vami bla ne!kr nekatere so ful proti lezbikam dejte no plis rabm nasvet kaku jo usvujit
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Zaljubljena v punco 3.6.2009 16:37
ma tu zame še ne pomeni d sm lejzbika..sam tu je sam tk za zabavo..
nevm no..ma neč..mal smo se jst pa tip menli pa smo naleten na mojo bf pa je bla za in je bla pol akcija..neč posebnega...jst nebi znala povedt kej rečt šjori d bi..k pr meni ni blo problema.
Hruskica • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 60 • Kraj: Velenje
Re: Zaljubljena v punco 29.7.2009 0:18
Mpupa pravi:
heeii... mam en problem...
totalno sem se zaljubila v mojo sošolko..in sem ugotovila da so mi všeč punce...
Arrow z njo se ne pogovarjam kaj dosti..ker pogosto zardevam pred njo..res je simpatična...ampak ima fanta...ona we da sem zaljubljena v njo in je to normalno sprejela Smile ...jas bi jo rada imela zase...nekajkrat me je že objela insem postala čisto mehka..in se ful zardela u obraz...rada bi jo vsaj 1x poljubila na usta a ne wem kako...mi lahko prosim svetujete kaj ji naj rečem da bi jo lahko poljubila... hvala vam... bay

uf.
težka zadeva.
če si ji to povedala in je dobro sprejela potem uedu.
a je tako: ona ima fanta,kar tudi pomeni da so ji fantje ušeč.
če bo in ko bo končala s fantom se z njo pogovori in ji reči da se ti lahko zaupa
če ti bo povedala da čuti isto potem super če pa ne boš pa to mogla sprejet in se sprijaznit s tem.
zdej ko ma pa fanta je pa bolš pustit use namir.
upam da sm kej pomagala
čauuuuuu. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.