Tip v katerega sem zaljubljena, me zafrkava!• monja
• Od: 10.11.2008
Tip v katerega sem zaljubljena, me zafrkava!
12.1.2009 19:08
okej ... 'mam vkli problem. sn zalulbela v enga tipa k pa je da ga osvojiš ... morš met res živcee. no in moje frendice so mu dons rekle da sn ''kao'' jas v njega (sej sem!). pol pa me je ena druga rešla in rekla da je šlo za stavo. pa je on reko: ''hvala bogu!''
torej hvala bogu da jas nisn u njega! pa sem! zelo! much & much! no on pa men non-stop pravi da mam jas kao brke nad ustmi. pa jih nimam že dolgo k sm jih odstranla z laserjem. on pravi da si jih brijem. pa me tud sprašuje: ''ki si kupla brke?'' kaj naj nardim? help! tnx' že vnaprej monja • sunshineGirl
• Od: 11.1.2009
Re: Tip v katerega sem zaljubljena, me zafrkava!
12.1.2009 19:54
Ej.. pomojem najbolš da pustiš tega tipa pr miru..
K more rees bit kreten..da te **** z brki... Sama sm mela kolegico.. k so jo ****.. Pa pol so jo nehal.. sam useen.. Tisti k tko zaje****jo.. so res pokvarjenci... Ne vejo kko to boli ko te zaje****jo.. • mikana
• Od: 5.10.2008
12.1.2009 20:58
rajšp ga pozabi..
sigurnu je bulši zate... ta je kreten če mene prašaš • manciii
• Od: 12.1.2009
12.1.2009 21:33
najprej ojj!...js ti svetujm da ga POZABŠ!! sei vem da bo na začetku težko sam cajt zacel use rane aidd mejj se pa velik sreče papa** • sucker
• Od: 19.3.2009
19.3.2009 20:20
a ti js dam en pravi nasvet
glej če te zafrkava aja kaj sam tebe zafrkava al tudi druge če tudi druge kaj tebe več kot druge mogoče on sploh ne ve da si ti v njega in ko so pač te tvoje prijateljice rekle njemu da si v njega se mu je mogoče samozavest malce dvignila in te pač osvaja mogoče si te ne zna približat razen s tm načinom humorjem mogoče bi pa kaj rad imev s tabo ali ga je sram probi ga dobt na samem in poglej kako se bo odzival najbolje storiš če mu poveš prek msnja da si v njega in vse to do zadnjega če pa ti reče da žal ne se reši s tem da rečeš prijateljici da ma tvoje geslo in pač je zafrkavala pomojem no js sm bol filozof in zmer treba stvar pogledat z druge strani • pelc
• Od: 21.4.2009
2.6.2009 20:46
no pr mn je blo pa tko....kr mam letos valeto me je na začetku en tip ki je u mne uprašo če bi plesala z njim pol sn mu pa rekla da pč bom...in tko tist tip ko sm js u njega pa še ni meu plesauke pol pa tko on mni pošle sms pa me upraša če bi hodla z njim pa plesala na valeti...pa sn mu rekla da pč ne da ž mam plesauca...pol pa mi je moia frendica neki bluzla da me ie sram pa da si ne upam z njim plesat pa take...in potem sm jst rekla temu da bom pč plesala tei z njim(uem da sem bitch plisss....ka nai bi to pomenlo? • anchycka
• Od: 25.5.2009
Glede prvega uprašanja...
3.6.2009 9:17
Uf...js mam zlo podobne izkušnje...bla sm dwe let pa pou u enga tipa k je on to kmal zvedu ane...in itk d mu je to u glavo šlo ker se je meu kao za enga "uau wame je ena" in se je meu da je zdj kao neki weč pa nwm kaj...drugač pa isto me je **** skoz wečinoma...na začetku mi je trikrat na dan reku živjo z enim **** glasom,pol mi je isto neki tko kr zravn pride pa mi začne a ti brčice rastejo...mislm hallo no...k jih sploh nimam res oz.se jih ne wid.pa mene je bulu nonstop...zdj na konc me je pa nonstop sam gledu...sam enkrat k je biu dežurn je zmer ene glasove spuščou k sm šla mim...dwakrat mi je pa reku ej..pa se niti ustavla nism.blo je pa tut tko da sm ga js hotla neki uprašat...pa je sam **** stran.pa njegowi sošolci so mu rekl da ga punca zuni čaka,pa take.pa da sm js njegova lubica,to je en njemu reku,pa je sam u tla gledu pa šou mim...tk da tazga tipa rajš pust k še sam sebe očitn nemore u red spraut...tkt je frendici še njegou frend reku kk sm lahk u njega k se wčasih tok **** obnaša...sam tkt tega sploh nism widla ker sm bla prewč wanga.sam zdj nism wč in mi je fajn tko.je dost bolših,vrjem.k tak tip tut če bi bla kdaj skp,bi blo zate slabš,k je sigurn otročji pa še k bi ga dejansk spoznala bi widla da ni nč posebnga,vrjem.
• Hruskica
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Velenje
29.7.2009 0:12
monja pravi:okej ... 'mam vkli problem. sn zalulbela v enga tipa k pa je da ga osvojiš ... morš met res živcee. no in moje frendice so mu dons rekle da sn ''kao'' jas v njega (sej sem!). pol pa me je ena druga rešla in rekla da je šlo za stavo. pa je on reko: ''hvala bogu!''
torej hvala bogu da jas nisn u njega! pa sem! zelo! much & much! no on pa men non-stop pravi da mam jas kao brke nad ustmi. pa jih nimam že dolgo k sm jih odstranla z laserjem. on pravi da si jih brijem. pa me tud sprašuje: ''ki si kupla brke?'' kaj naj nardim? help! tnx' že vnaprej monja najbolš da take tipe kr odpikaš kr se mi zdi da so nezreli,otročji... najprej bo težko a potem ga boš prebolela. če pa te zafrkava v družbi je možno da se dela frajerja. ko bo sam se puskusi pogovorit z njim... upam da sem kej pomagala čauuuuu. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.