Kako naj ga "spontano" francosko poljubim?

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Kako naj ga "spontano" francosko poljubim? 28.5.2009 20:10
Ok. Pred 2 tednoma sn se prvič zažvalla. In vse je blo ok. Je vedno on začeu (moj tip). Sedaj bi biu čas da jas začnem! Kako? Strah me je da bom začetek zamočila čeprav sem se že, le da je vedno začel ON! Sedaj moram JAS! Kako? Prosim, ne mi pravit "spontano", ker ne bo šlo! Prosim, kako naj začnem??

MwAA* Ki$$ MonjČi
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Kako naj ga "spontano" francosko poljubim? 28.5.2009 20:44
ma sej pr tem ne gre za neko tekmovanje, kdo bo koga prvi zalizu...pač prepusti se trenutku in ne se sekirat. bo že samo od sebe pršlo (lahko da se ti to zdej ne zdi lih verjetno, sam če boš bla ob tipu 100% sproščena se bo to zgodil še predn bi vedla kaj se dogaja). lahko ti pa povem svojo izkušnjo z dvemi tipi. z enim se nism mogla nikol po francosko poljubljat (ne me prašat zakaj - očitno ni biw pravi Very Happy), z drugim je bil pa že prvi poljub francoz in s tem tipom sm še zdej skupi. tko da, če je tip pravi, če si dovolj sproščena in se ne sekiraš, se bo zgodilo samo od sebe, ni pa nč narobe s tem, da se poljubljata "normalno" (ne po francosko). torej, če se povzamem - sprosti se in se prepusti trenutku! in uživi!
msf, čaw
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Kako naj ga "spontano" francosko poljubim? 28.5.2009 22:47
mah Very Happy sei to ni problem Razz sam približaj se mu pa se bo že zgodilo Razz sei bo on tud odreagirau pa bo pol cist perfect ispadlo Very Happy && ne sekiri se ker nebos nicesar nardila narobe Razz
busanc • Od: 17.2.2009 • Prispevkov: 9
Re: Kako naj ga "spontano" francosko poljubim? 2.6.2009 21:06
ojla Monja !

ja kako začeti tole je pa res malce zakomplicirano.
ponavadi punce začnemo ko vidimo da je fant pripravljen
in vidiš da res nekaj čuti do tebe.

-ko pride trenutek ko sta dokaj sama daj lase za ušesa se malo nagnji k nemu in se mu prisrčno nasmej.

-ko bo mislil da se bo končno zgodil ta poljub se nagnji nazaj in se zravnaj

-nato pa se čisto nepričakovano in hitro nagnji k nemu in ga poljubi.ta poljub pa nesme trajati neskončno ker drugače fant nebo navdušen vendar bo zdougočasen.po poljubu nikakor nesmeš z njim ostati predougo časa ampak moraš kolikor hitro se le da pokomentirati poljub in oditi.pa nepozabi mu reči da nej te še pokliče.

tvoja prijateljica in svetovalka Janči.
najcika222 • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 10
Re: Kako naj ga "spontano" francosko poljubim? 21.7.2009 15:12
zmajcy pravi:
ma sej pr tem ne gre za neko tekmovanje, kdo bo koga prvi zalizu...pač prepusti se trenutku in ne se sekirat. bo že samo od sebe pršlo (lahko da se ti to zdej ne zdi lih verjetno, sam če boš bla ob tipu 100% sproščena se bo to zgodil še predn bi vedla kaj se dogaja). lahko ti pa povem svojo izkušnjo z dvemi tipi. z enim se nism mogla nikol po francosko poljubljat (ne me prašat zakaj - očitno ni biw pravi Very Happy), z drugim je bil pa že prvi poljub francoz in s tem tipom sm še zdej skupi. tko da, če je tip pravi, če si dovolj sproščena in se ne sekiraš, se bo zgodilo samo od sebe, ni pa nč narobe s tem, da se poljubljata "normalno" (ne po francosko). torej, če se povzamem - sprosti se in se prepusti trenutku! in uživi!
msf, čaw

pr men je isto hehe s prvim se nism mogla nč žvalit a z drugim pa že prvi francoz Very Happy Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.