Kok časa bi biu lohka najdl u vezi?

Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 9.10.2008 19:31
mene p zanima kok časa bi biu lohka najbl u vezi en tedn? mesc? mogoče clo en let?
tiiNaa • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: Cerklje
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 9.10.2008 19:40
ja to je pa odvisn od tipa pa kako se z nemu razumeš kok si zaupata in tut če si se ti sploh prpravlena vezat... jest še nimam iskušn s kkšnimi dalšimi zvezami ampak to je moje mnenje
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 11.10.2008 16:24
odvisnoje od obeh. če se hitro navelišač zelo malo, in odvisno od tega kako si zaljubljen g aljubiš ali ga imaš zgol rada. tko d aje zelo odvisno
poznam en pa ri sta bila skupaj 15 meseceu en pa ki le 5 dni. tako da...zelo odvisno.
blax • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 11.10.2008 16:34
ja res je ful različno pr parih kako dolg sta skupi poznam primer ko sta stara oba 16 let pa sta že 3 leta skupi in sta srečna pa sta od 13 leta skupi poznam pa primer punce ko ne zdrži skupi z nekom niti en teden
tincqa • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 19
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 11.10.2008 17:43
ja jz tut mislm d je use odvisn od tega č se mata res rada al je to le ena hitra zaljubljenost k si na začetku full hepi pol ti je pa že mal da ne bed...njbrž je ene par takih k začejo pr 13 letih hodt pa pol so skup do konc lajfa...ostali pa šele pr ene 18-ih najdejo tistga "ta prauga"Very Happy
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 17.10.2008 2:13
Popcorn pravi:
mene p zanima kok časa bi biu lohka najbl u vezi en tedn? mesc? mogoče clo en let?

hahhaha kasn uprasane smesn..
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 17.10.2008 16:21
mislim, da se je treba v mladih letih najprej znoret. kar pomeni, da dolge veze ne pridejo kaj preveč v poštev, pa še dolgčas ti lahko hitro postane.
sicer pa jaz hodim z mojim fantom 7 mesecev.. pa se še vedno lepo razumeva Very Happy je pa res kar so že zgoraj povedali - odvisno od enega in drugega ter prilagajanja drug drugemu.
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 17.10.2008 21:22
uf, odvisno je predvsem kok si zrel v glavi,kok je partner zrel v glavi..nevem vsi iščemo partnerja kater bi nas meu res rad..eni smo ga najdl drugi ga iščejo..itak pa lej kaj vse nas še čaka čist je odvisno pač kako se štekaš s partnrjem into..

drgač semi zdi vprašanje mau butasto.seveda čes str 10 let nemorš z enim bit nevem eno leto. tko da ja.. prave zveze so dolge..Smile
ninanina • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 17.10.2008 21:28
pomojm je tut odvisno kok se s tipom razumš..pa sploh če sta oba za resno vezo...js sm z mojim že mal več k pou leta Smile
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 18.10.2008 11:54
ja...odvisn res kok se mata rada kok se razumeta pa kok sta zalublena pa use...nevem no...npr. moja sošolka hod s sošolcem (mojim in njenim) pa sta res usak dan skupi...pa sta skp že en let pa pou...pol dam pa loh še sebe za primer...k čeprou usi praujo d zveze na razdalje nikol ne uspejo pa to...sam js mam svojga iz metlike js sm pa iz kamnika ( bliz LJ) pa bluziva že 2 leti...tko d..je čist odvisn kok se mata rada
Mi2.<3 18.10.2008 17:02
Da se vam ne bo zdelo tako zelo nemogoče dolgo bit z nekom...Stara sm 14let, u bistvu 13, ko sva začela...In sva skupi že mal več kot eno leto in nama je čist najbolš na svetu...He's The Best Person On The Whole World And I Wanna Be With Him 4eveR.<3 In use se da, če se le hoče...Samo verjet je treba. In ljubezen mora bit zraun...-->itak.<3 Pa tko k se nekaterim zdi eno leto ful velik, a ne...Men se je tut zdelo...Dokler nisem spoznala njega in mi grejo z njim ure naprej hitrejš kokr sekunde...And We Love Each Other More Than Ever.<3 Sj ni tako težko...Samo treba je najdt pravo osebo...Vem, da včasih ni tako zlo lahko, kokr se sliši...In tut vem, da mam jst velikansko srečo, da sem lahko z njim in sva se našla.<3
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 18.10.2008 18:33
wau...sej toj ful lepo mislm d sta se že tok hmau najdla...sej js sm tut mojga pr 14 spoznala...pa se mava še zdj ful rada...ne glede na to kok sva narazn...glede razdalje Embarassed
KOK ČASA SI LOHK S TIPOM??? 18.10.2008 20:23
veste, kaj punce??? jst mam enga resnga, cortkanga tipa in sva skp že 3 leto, pa se nč ne prtožujem in pametujem...ljubezen pride in gre...lahko pa nekaj časa ostane! Embarassed Razz
sarch • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 20.10.2008 16:17
jst sm z fantom že 2 leti,pač najdla sva se in sm začutla da je to to in z njem planiram že življenje naprej.
sarch • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: KOK ČASA SI LOHK S TIPOM??? 20.10.2008 16:18
zaspankica pravi:
veste, kaj punce??? jst mam enga resnga, cortkanga tipa in sva skp že 3 leto, pa se nč ne prtožujem in pametujem...ljubezen pride in gre...lahko pa nekaj časa ostane! Embarassed Razz

kok si pa stara ti?
zaspankica • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 3
Re: KOK ČASA SI LOHK S TIPOM??? 21.10.2008 9:27
sarch pravi:
zaspankica pravi:

kok si pa stara ti?

KWA JE PA TLE STAROST VAŽNA?? odvisno je sam, kako se ujameta, pa kako človk dojema ljubezen! če ti pa en ni zadost, jih pa hitrej menjavaš.jst pač nimam potrebe...drgač pa štejem že 18 poletij
Bunny • Od: 21.10.2008 • Prispevkov: 10
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 21.10.2008 11:08
leta sploh niso važna važn je sam da se mata rada...js mam tut tipa že 1leto pa je 3lete starejši od mene pa kai važn da se mama rada.... Very Happy
zaspankica • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 3
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 21.10.2008 11:14
Lenobica^^ pravi:
leta sploh niso važna važn je sam da se mata rada...js mam tut tipa že 1leto pa je 3lete starejši od mene pa kai važn da se mama rada.... Very Happy

[color=violet]
ewo tko se govori...midva sva skp že 3 leta,drgač je pa kr starejši od mene 7 let,sam se mu ne vidi tok...obnaša se k moja mala opica...jooooj, srček moj[/color]
nanke • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 10
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 31.10.2008 17:25
ninanina pravi:
pomojm je tut odvisno kok se s tipom razumš..pa sploh če sta oba za resno vezo...js sm z mojim že mal več k pou leta Smile

jaa se totalno strinjam...jst sm bla največ 4 mesece..upam da bom v teji zvezi prekoračla 4 mesece Razz Very Happy
BloodyPrincess • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 13
Re: Mi2.<3 1.11.2008 14:25
GoodGirlGoneBad pravi:
Da se vam ne bo zdelo tako zelo nemogoče dolgo bit z nekom...Stara sm 14let, u bistvu 13, ko sva začela...In sva skupi že mal več kot eno leto in nama je čist najbolš na svetu...He's The Best Person On The Whole World And I Wanna Be With Him 4eveR.<3 In use se da, če se le hoče...Samo verjet je treba. In ljubezen mora bit zraun...-->itak.<3 Pa tko k se nekaterim zdi eno leto ful velik, a ne...Men se je tut zdelo...Dokler nisem spoznala njega in mi grejo z njim ure naprej hitrejš kokr sekunde...And We Love Each Other More Than Ever.<3 Sj ni tako težko...Samo treba je najdt pravo osebo...Vem, da včasih ni tako zlo lahko, kokr se sliši...In tut vem, da mam jst velikansko srečo, da sem lahko z njim in sva se našla.<3

oh kok si tole lepo napisala Embarassed vlk sreče še naipreii anee Very Happy
GoodGirlGoneBad • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Mi2.<3 9.12.2008 16:39
BloodyPrincess pravi:
GoodGirlGoneBad pravi:

oh kok si tole lepo napisala Embarassed vlk sreče še naipreii anee Very Happy

Tnxx.x3
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 9.12.2008 23:13
pa do konc živleja Very Happy
Funky • Od: 11.12.2008 • Prispevkov: 13
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 11.12.2008 3:30
heh.js mislm da je to odvisno od fanta in punce.kako se zastopta,da si zaupata, da preživljata skupi prosti čas.pa newem dost je pomemben da so vama mogoče všeč kakšne iste stvari.tko uglavnm da ni dolgčas.sicer je pa tko manj se obremenjuješ kolk časa boš z nekom boljše je.kokr je kermu namenjeno. Very Happy
GoodGirlGoneBad • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 21.12.2008 13:53
Funky pravi:
heh.js mislm da je to odvisno od fanta in punce.kako se zastopta,da si zaupata, da preživljata skupi prosti čas.pa newem dost je pomemben da so vama mogoče všeč kakšne iste stvari.tko uglavnm da ni dolgčas.sicer je pa tko manj se obremenjuješ kolk časa boš z nekom boljše je.kokr je kermu namenjeno. Very Happy

Maš Prou.
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Kok časa bi biu lohka najdl u vezi? 20.7.2009 14:45
res je od obeh odvisen mam fredico ko se vsak teden vsaj 2x skraga pa frendico ko sta že ful dougo skupi tko da je res od obeh odvisen praujo ljubezen dela čudeže Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.