Barvanje na blond

Urshiii • Od: 20.4.2009 • Prispevkov: 9
Barvanje na blond 21.5.2009 15:17
buu. =)

mene zanima, če ma kšna izkušne z barvanjem na blond... jz mam svetlo rjave lase, pa bi se rada pobrvala na blond, ampak se kr mal bojim.
Mam tenke lase (ker se velikrat likam), dovge mal čez čez ramena...
kok stane to barvanje na blond pr frizerju, pa če se narastk lohk barva tut duma?
pa zdej k je sonce, pa morje in to.. a to res tok upliva na blond lase? k pravjo da jih ful unič -.-

hvala za odgovore... =)
OveJita • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 6
Re: Barvanje na blond 21.5.2009 16:04
mene to tud zanima...prosim če kdo pove
pa js si lase tut likam in to skor vsak dan......pobarvat se pa tk mislim ko pridem z morja

Nazadnje urejal/a OveJita 21.5.2009 20:07; skupaj popravljeno 1 krat
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Barvanje na blond 21.5.2009 17:46
Jest se na blond barvam.=) ubistvu..jest se k frizerju nehodm nevem kua barvat pa to..k je moja mt frizerka pa me kr duma pubarva..al me pa frendice..=) isto narastk..! jest si skori usak dan likam lase..in mam grozneee.:S heh..čist mam uničenee lase...sm bom prežvelaa..sm se na svojo narauno barvo pubarvala..tko da se nam barvala več tok časa dokler nam mela spet želje xD drgač č si pametna se pubarvi pol jesen! k pulet ti sonce lase še dudatno unič!.. Rolling Eyes sorrči za napake xD
Leya • Od: 21.5.2009 • Prispevkov: 3
.... 21.5.2009 20:28
Heii! am..Js sm kle nowa.=) tko da..Lep pozdraw wsem.xD ..am..ja glede barvanja na bLond ane..am js se barwam..pač usak mesc..in dam 44€ za pač da ti umije lase + striženje(konic) + Barvanje las..pa pol še dodatki..fen pa to..k ti suši lase an..am hodm pa u Žirownco. Frizerstvo Blaženka. res se ti splača tja it ker maio zelo kwalitetno. tisto glede sonca da ti uniči lase to je po eni strani res. sam da pri frizerju dobi zaščito.dobiš tak sprej k se pošpricaš pač po laseh.ane kukr zaščita prot soncu. Ti pa drugače sonce zelo poswetli lase. tko da če maš blond, imaš potem ful lepe lase ker se ti zelo swetijo zaradi sonca (še posebj polet). Upm da sm Ti Keii PumagaLa..Če še kj rabš : leja_pink@hotmail.com Moi mZnn Nasloow** Bayy** Smile =)
[/url]
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Barvanje na blond 23.5.2009 8:03
Jast mam tut svetlo rjave lase pa si jih hočem pobarvat na blond...
Če greš v morsko vodo pa se pol greš sončat ti tut lahk lase mal uniči...
baje obstaja neki šampon za lase za sončanje...neki tazga ko sončna krema...
kolk pa to stane bi pa sama rada vedla...
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Barvanje na blond 25.5.2009 19:13
Navadno se cena giblje okol 50eurou ja,sam ne priporočam da se sama nč,ker nemorš widt povsod,pa lahk kj spustiš.drugač pa glede na to,da maš take lase ti odsvetujem.ker boš mela grozne pol,niti ražčesat jih neboš mogla,k to je fuul velka obremenitev za las ful strukturo unič...nwem pjt do frizerke pa jo mal upraši...lohk pa da obstajajo tut prelivi k niso tok škodljivi.drgač pa če ws zanima kj v zvezi z lasmi,mi pište na anchyckasfs@gmail.com
limoncello • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 17
Re: Barvanje na blond 20.7.2009 8:31
am..mene zanima ker odtenk blond je to [link]

tnx..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.