tok lepo se mi je nasmeju da me je še babica začela gnjavit

manki • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 7
tok lepo se mi je nasmeju da me je še babica začela gnjavit 19.7.2009 21:54
zadeva je naslednja .. že 3 leta sem ful zalublena v enga fanta iz naše vasi.. zadnjič so bl ene igre pa smo tam skup sedeli..on je sedl nasprot mene in sva se nekai × tko srečala z očmi :$ zadnjič pa sm mu pač povedla da mi je ful ušeč .. pa je napiso sam lol .. še zdej nwm kwa nai bi to pomenl .. dons je pa bla tekma pa pač ni igral pa je laufau okrog igrišča jst sm pa bla pri sosedovih .. pol se mi je pa par× tok lepo nasmeju da me je še babica začela gnjavt .. sploh nwm kwa pomen fse skup ..
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: tok lepo se mi je nasmeju da me je še babica začela gnjavit 19.7.2009 22:04
Pomoje še nea pomeni da je v tebe, če se ti samo nasmeji ne. Jas se puno vlko komu nasmejim, pa nisem zaj v vsakega. Smile
To ne moreš tak gledat.
Lahko pa da si mu všeč, pa je sramežljiv. Smile
Probaj se zbližat z njim.. Čim več se menita pa to.. Mogoče bo kaj. =P
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: tok lepo se mi je nasmeju da me je še babica začela gnjavit 19.7.2009 22:05
To si mu ti po msnju napisala ali po smsu ane? Pomojem je fanj da mu poveš v živo ker potem boš lahko videla njegovo reakcijo in boš lažje razumela kaj si o tem misli.
Če pa se ti večkrat nasmehne si mu mogoče tudi ti všeč. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.