KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA

kk mu naj povem...
kk mu naj povem...
44%
 44%  [ 4 ]
kk mu naj povem...
55%
 55%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 9

kterjase • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 16
KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 13:33
oj folk dejte mi plis pomagat. Sn u enga tipa k ni tk dolg k sma se spoznala, pa sma zej kolega. Js sn se pa ful zatr Embarassed apala u njega pa nea vem kk mu naj to pov Embarassed em. dej plis pomagite mi. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing [/img][/b]
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 16:45
hmmm nebi ti nekak vedla povejat...
amm tak bol namiguj...
kak si lepo oblečen pa to...pa do njega se bol tak drugače obnaši kot do drugih da bo opazo...
ja to sn jas delala in me je prašo če sn v njega jas pa: neee
hjooo Confused nwm zaka sn rekla ne Sad
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 18:36
NO HVALA BOM PROBALA TK NARDIT. SM PROBLEM JE U TEM DA K ME BO ON UPRAŠO ČE SN U NJEGA, NEA BOM VEDLA KA MU NAJ REČEM KR BOM RDEČA K KUHAN RAK, SJ SN KR SRAM Embarassed EŽLJIVA.
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 18:57
ahh jas sn tui sramežliva...
amm pač ne mu direkt rečt ja...
amm praši ga ke si on misli pa tak...
pa tak ga nareji da nebo čisto ziher...ker če ga bo bol zanimalo te mu bo do tebe..
upam da sn ke pomagala..
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 19:21
no ok bom probala. pa itk da si mi ful pomagala najlepša hvala. Wink Wink Wink Razz Razz
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 20:36
ah nb Wink Wink Wink
amm pa ne vse na enkrat...
vsakič neke malo...
ker če tak ful na nekrat namiguješ pa to te neje glih zgleja da si v njega.je bol koda ga pač hočeš na silo..
pa vsooo srečooo
pa vse ke boš delala za njega prvo pomisi če se splača... Very Happy
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 23.5.2009 21:58
ja sj to mš pa kr prov, da nea vse na enkrat. pa sj tk al tk se mi nkamor ne mudi, pa lhk to počasi. no pa hvala Smile Very Happy Smile Wink
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 24.5.2009 13:07
ahh me veseli da sn ti pomagala ke Very Happy Very Happy Very Happy
pa seveja mi moreš vse povejat ke se bo zoglo ok? Wink Wink Wink
da ti bom še ke lahko pomahala Cool
hmm pa seveja postanita 1. dobra frenda...
noo pa tak mu pokaži da ti on nekak več pomeni kot drugi..
al pa reči kaki frendici nai mu tak nekak pove.. amm pa ne direktno tak ko se menite da je kao po nesreči rekla...
fsm Wink Very Happy
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 24.5.2009 14:14
sj mene tut veseli da si mi pomagala. pa itk da ti bom povedla k se mi bo kj zgodl. najlepša hvala Wink Wink Wink
busanc • Od: 17.2.2009 • Prispevkov: 9
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 2.6.2009 21:17
ja mene je pa strah zavrnitve kaj nej nardim če mi bo reku ne dejte mi pumagat plisss!!!
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
En problem 9.6.2009 13:50
Ellow.djte mi plis swetovat.js sm u enga tipa ane...in sva se "spoznala" na tak način d sm js(nenalašč) pozabla vrečko u baru on je pa zrawn sdeu p jo je dau spraut za šank d sm jo pol dubla nazaj.in pol tko k sm ga parkrat widla po tem sm se zalubla u njega.in pol tko widu me je powsod k swa se srečala,pol sm ga na netlogu dodala pa na msn.p sm mu powedala kera sm,pa se me je spomnu.pol sm mu pa na netlogu poslala mail če mi lahk sms pošle k bi ga rada neki uprašala.in res dobim pol sms k mi je napisu Reci dušo,kaj te muči?p sm mu napisala da nč,sam da lahk kdaj nam tm u baru pride družbo delat.p je reku da bo,če bom tm pa d nbo meu družbe.in pol sm mu čez dwa dni spt sms poslala čist tko,p me je klicu pol p swa se mal od šole menla,pa kdo kj počne pa to.zdj učer pa sm mu napisala da me lahk spt kj pokliče p je pol napisu da nima cajt,k se uči.pol sm bla pa u badu nwm zakai,pa sm mu napisala dj nj mi sam powe če mu ful težim s temi smsi,pa če mu,mu nam weč.pa je napisu ne mi ne,sam kako to da se tok zanimaš zame?pa nism wedla kk nj mu napišm pa sm napisala pa nwem...uredu si mi tko.vizualno in tko.sam ne se ustrašit,sam powem. Pa ni pol nč odpisu,p se bojim d je kj narobe.a mi lahk kera swetuje kako nj zvem če je kj narobe?pliss
tuRtLe • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 6
Re: En problem 9.6.2009 15:11
anchycka pravi:
Ellow.djte mi plis swetovat.js sm u enga tipa ane...in sva se "spoznala" na tak način d sm js(nenalašč) pozabla vrečko u baru on je pa zrawn sdeu p jo je dau spraut za šank d sm jo pol dubla nazaj.in pol tko k sm ga parkrat widla po tem sm se zalubla u njega.in pol tko widu me je powsod k swa se srečala,pol sm ga na netlogu dodala pa na msn.p sm mu powedala kera sm,pa se me je spomnu.pol sm mu pa na netlogu poslala mail če mi lahk sms pošle k bi ga rada neki uprašala.in res dobim pol sms k mi je napisu Reci dušo,kaj te muči?p sm mu napisala da nč,sam da lahk kdaj nam tm u baru pride družbo delat.p je reku da bo,če bom tm pa d nbo meu družbe.in pol sm mu čez dwa dni spt sms poslala čist tko,p me je klicu pol p swa se mal od šole menla,pa kdo kj počne pa to.zdj učer pa sm mu napisala da me lahk spt kj pokliče p je pol napisu da nima cajt,k se uči.pol sm bla pa u badu nwm zakai,pa sm mu napisala dj nj mi sam powe če mu ful težim s temi smsi,pa če mu,mu nam weč.pa je napisu ne mi ne,sam kako to da se tok zanimaš zame?pa nism wedla kk nj mu napišm pa sm napisala pa nwem...uredu si mi tko.vizualno in tko.sam ne se ustrašit,sam powem. Pa ni pol nč odpisu,p se bojim d je kj narobe.a mi lahk kera swetuje kako nj zvem če je kj narobe?pliss

baLa k ti ni odpisau :/ .. samo mogoče še bo Smile lahko da se mu izklopu mobi al kj podobnega ..
am poznas koga od njegovih frendou ? ..
al pa mu napisi da če je kej narobe in bos vidla kaj bo reku ..

pa povej kaj je blo Very Happy
tuRtLe • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 6
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 15:13
busanc pravi:
ja mene je pa strah zavrnitve kaj nej nardim če mi bo reku ne dejte mi pumagat plisss!!!

nima te zakaj bit strah.. pač bo kr bo .. probaj Very Happy
če reče ja super Very Happy če ne pa nč gres naprej Wink
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 20:34
ZDRAVO PUUUPIIXXAAA a ti js logk povem da mi je ratal in sma zj skup. Res še enkrat najlepša hvala da si mi pomagala kr brez tebe mi nebi ratal.
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 21:19
kterjase pravi:
ZDRAVO PUUUPIIXXAAA a ti js logk povem da mi je ratal in sma zj skup. Res še enkrat najlepša hvala da si mi pomagala kr brez tebe mi nebi ratal.

waaa Very Happy kak lepo Wink
sn res ful veselaa Very Happy
ahh nb Wink Wink Wink
e pošli mi msn po zasebnem Smile
paa vsooo srečo vama<3
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 21:57
Ej sam sori ampak še nimam msnja.
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 22:00
aia ok Crying or Very sad
kak to da ga niaš?
če ke ne veš ti lahko jas pomagam..

Nazadnje urejal/a PuuuPiixXxaaa 7.7.2009 18:52; skupaj popravljeno 1 krat
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 9.6.2009 22:19
Pa nea vem zaka ga še ni Sad am. Sj upam da ga bom kmal mela.
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
En problem 10.6.2009 12:38
Ja js sm že učer še pisala...pa očitn je narobe d je to zvedu k mi ne odpiše.tk da mislm d nimam kj weč...silla pa nam wč vanga...žou:(
lalazvezdica • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 5.7.2009 22:50
hei punce, jst mam en problem, sm u enga tipa k skupi trenirama atletko že skorej 2 leti, on pa se za mene skoraj da ne zmeni. no ja včasih me kaj **** pa tko.pa sj se kaj pogovarjava ampak bl tko. jst sm fulllll u njega pa neven kako naj mu to povem al dokažem. plijs a mi lohka pomagate????? Embarassed
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 6.7.2009 13:54
kterjase pravi:
oj folk dejte mi plis pomagat. Sn u enga tipa k ni tk dolg k sma se spoznala, pa sma zej kolega. Js sn se pa ful zatr Embarassed apala u njega pa nea vem kk mu naj to pov Embarassed em. dej plis pomagite mi. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing [/img][/b]

ja po mojem se začni najprej spogledovat z njim, da mu daš vdet, da si v njega!
to je bolj preimerno,če si sramežljive vrste.. Embarassed
drugače pa mu povej, čimprej ker mogoče on čuti isto kot ti pa tudi on ne upa priznat! moraš si upat tvegat! seveda pa se moreš zavedat, da lahko s tem veliko pridobiš ali pa veliko zgubiš, če te zavrne!!
VSO SREČO!! Smile Wink
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 6.7.2009 13:55
kterjase pravi:

ja po mojem se začni najprej spogledovat z njim, da mu daš vdet, da si v njega!
to je bolj preimerno,če si sramežljive vrste.. Embarassed
drugače pa mu povej, čimprej ker mogoče on čuti isto kot ti pa tudi on ne upa priznat! moraš si upat tvegat! seveda pa se moreš zavedat, da lahko s tem veliko pridobiš ali pa veliko zgubiš, če te zavrne!!
VSO SREČO!! Smile Wink
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 6.7.2009 14:26
no zj sma že par tak da mi to nič več ne rabi. no drgač pa vseen hvala Very Happy Very Happy
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: KK MU NAJ POVEM DA SN U NJEGA 19.7.2009 21:26
preko msn-ja ga vpraaj al pa frendici reč naj mu pove no pr men se je zgodlo da sem frendici povedla ki je sicer z njim hodla prej pa mu je sms poslala Embarassed Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.