Trava - ja ali ne?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:10
justfly pravi:

vem, ponavljam se že ceu cajt pa očitno slovenc še vedno ne dojame.
ti pa tud ne nakladat zdej bedarij tle. me prou zanima kolko ti veš od trave res. si slučajno slepa? u tej temi je tolko informacij od trave da bi lahko celo knjigo napisali

ponavljaš različne stvari, justfly. edini smisel pri tvojih postih je ta, da hočeš opravičit kajenje trave kot neko neškodljivo zadevo, ne glede na kaj.

v informacijah in linkih je gore nedokazanega bullshita, ki ima isti smisel kot tvoji posti - opravičevanje jemanja te droge brez logike. tisti, ki tok podpirate drogo, jasno da ne boste niti podvomil v to.
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:14
justify, lahko je, lahko pa tut ni. neumno je posploševat stvari ker za thc in druge snovi v travi je splošno znano da lahko zelo različno vplivajo na različne ljudi.
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:20
lej ti je tudi neimenovano že povedla, so ljudje k kadijo travo in so uspešni in so tudi ljudje k niso. če si delavn po naravi boš biu tak tudi če jo boš kadiu Wink . brez veze se tle kregat kko vpliva na zdravje človeka.. pomisli malo. če bi res tko zelo škodovala ljudem nebi bla tko razširjena. in ma celo svoj praznik 20.4. - svetovni dan trave. tuki pr nas ni tko razširjen, u ameriki pa pridejo cele proslave. ta dan si policaji uzamejo fraj Wink
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:24
in še enkrat povem. moj namen tuki ni da bi usi kadili travo al pa da bi jo usi sprejeli za nvem kolko dobro. hočem smo da vidiste da ta rastlina in tko grozna kot na njo opozarja država. nč druzga.
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:27
la-joie pravi:
justify, lahko je, lahko pa tut ni. neumno je posploševat stvari ker za thc in druge snovi v travi je splošno znano da lahko zelo različno vplivajo na različne ljudi.

ja to sm tudi povedla enih 2x
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:44
SmileOnMyFace pravi:
Ah, ve koze trapaste....naivne ste, smešne ste in še kregat se ne znate.
amaterke mislite da ste nekomu zdej dale vetra, v bistvu pa sam filozofirate v prazno....velik govorite pa dos ne poveste Razz

mene že tok briga za vse vas....prov, kadite travo kokr hočte.... sam ne pametujte k sploh nimate pojma kuga vdihavate.... nehite se že ponavljat...nehite že sam nakladat eno in isto, kot: ''trava ne povzroča raka...'' pa te fore...smo zastopl, zdaj pa dejte mir.

A ti to resno? Mislm kaj si pa ti tuki, da boš ns ocenjevala na podlagi enih postov? Ne bom se spuščala na tvoj nivo, ker si ti očitno tista, k ne zna sprejet stališča drugih ljudi.. potem smo pa koze trapaste, amaterke?? Wtf res.
In jst vse kar sm povedala, sm povedala na podlagi izkušenj ljudi, ki jih poznam že velik časa in sem z njimi vsak dan in niti en ni tako zblojen, da ne bi znal normalno funkcionerat. ..Trava je grožnja tobačni, alkoholni, farmacevtski industriji, zato je pa tud ilegalna, ne zarad smrtnih žrtev, ki jih terja kot npr. heroin itd.. nevem če sploh obstaja kakšna smrtna žrtev zarad trave. Nevem kaj je potem tok zelo škodljivga, poleg zmanjšanja kapacitete pljuč ( ki se mi manjša že tako, ker sm pasivni kadilec) in spomina.. pač res ni tak big deal kot je to propaganda razširla. In nevem kdo ma bolj oprane možgane tuki..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 20:58
slovenc79 pravi:

če maš službo, otroke, je to dejansko neka produktivnost, na katero si lahko ponosen. kajenje trave in biti ujet v svojem svetu pa pač ni, ker je realnost taka da greš ljudem na živce in mimgrede še sranje narediš, brez da bi se sploh zavedal. ubistvu zlo egoistično.

Tega ne moreš trdit. Tud oseba k kadi travo je lahko produktivna! Pa poznaaam vsaj 15 folka, k travo kadi vsak dan pa ima službo, hod na faks al pa v šolo pa so uspešni; nekateri majo otroke, hišo, avto.. ne moreš jih kr ločit na ljudi, ki kadijo travo in na ljudi, ki imajo šiht,otroke itd.. pa ne pretiravaj preveč, ker osebe, ki kadijo travo ne razmišljajo samo o tem, kje jo bodo dobili, kdaj bodo kadil. Govorim o osebah s katerimi sm vsak dan in kadijo travo vsak dan .. ne rečem obstajajo izjeme, ki potrjujejo tvojo trditev, da so zblojeni itd.. ampak vse kar mi "zagovornice" trave hočmo povedat je, da trave ne morte primerjat z zasvojenostjo z alkoholom, heroinom, ker taki ljudje v življenju ne morejo normalno funkcionirat.
In ne ne kadim trave, pa jo bolj podpiram kot čike in alkohol, ki so legalizirani! tuki je sam keš nč druzga.
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:04
Neimenovano pravi:
slovenc79 pravi:

če maš službo, otroke, je to dejansko neka produktivnost, na katero si lahko ponosen. kajenje trave in biti ujet v svojem svetu pa pač ni, ker je realnost taka da greš ljudem na živce in mimgrede še sranje narediš, brez da bi se sploh zavedal. ubistvu zlo egoistično.

Tega ne moreš trdit. Tud oseba k kadi travo je lahko produktivna! Pa poznaaam vsaj 15 folka, k travo kadi vsak dan pa ima službo, hod na faks al pa v šolo pa so uspešni; nekateri majo otroke, hišo, avto.. ne moreš jih kr ločit na ljudi, ki kadijo travo in na ljudi, ki imajo šiht,otroke itd.. pa ne pretiravaj preveč, ker osebe, ki kadijo travo ne razmišljajo samo o tem, kje jo bodo dobili, kdaj bodo kadil. Govorim o osebah s katerimi sm vsak dan in kadijo travo vsak dan .. ne rečem obstajajo izjeme, ki potrjujejo tvojo trditev, da so zblojeni itd.. ampak vse kar mi "zagovornice" trave hočmo povedat je, da trave ne morte primerjat z zasvojenostjo z alkoholom, heroinom, ker taki ljudje v življenju ne morejo normalno funkcionirat.
In ne ne kadim trave, pa jo bolj podpiram kot čike in alkohol, ki so legalizirani! tuki je sam keš nč druzga.

se popolnoma strinjam s tabo
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:08
nisem nikjer rekel da ljudje ki kadijo ne morejo bit produktivni.

govoril sme o tem da je popolnoma drugačna sreča, ki jo občutiš z zadetostjo od sreče, ki jo občutiš ko neki dobrega dosežeš.
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:15
smile on my face ma u bistvo prav sam ponavlate se
trava ma pozitivne in negativne strani
pozitivne res je doživljaš nova spznanstva neverjetne občutke vi ki tega niste nikol u življenjo poskusl nemorte trdit kaj je res in kaj ne govorite lahko le na podlagi dejstev ki ste jih dobili od nekoga in sklepate da so pravilna
travo so sprva uprobljali zgol v tradicionalne namene prav tko so v tradicinalne namene sprva uporabljali tudi tobak kasneje pa je prišlo do zlorab
jz osebno nimam nič proti travo podperam vendar je isto kot pri vsaki drugi stvari v mejah normale nemorš kadit vsak dan kr ti udari preveč na možgane prav tako kot alkohol moj bivši skup sma bla 2 leti od začetka biu normalen pa zmerm več trave in na koncu se mi je dobesedno zagravžu zarat njegove spranosti in takšnih ljudi k kadijo vsak dan po 2 3 đojnte ne prebavlam
jz skadim enga al pa dva na mesec in to mi je čist dovolj nikol nebom posegala po več kr vem kakšne so posledice
pa mam še eno vprašanje pa ne za tste pametnjakoviče ko vidijo sm slabo u tem
pač u glavnem men se ponavdi če kadim bol močno sorto dogaja da se mi zgodi točno ista stvar kot se mi je sanjala kakšn mesec al pa dva nazaj tn to dobesedno ne neki pomembnega taki utrinki npr. kko mi prjatlca neki razlaga al pa neki
takrat ko se mi sanja nima pomena ampak pol kose mi zgodi ma ponavad dobi neki pomen
a se dogaja to še komu drugmu ?

Nazadnje urejal/a jagodka007 3.6.2013 21:16; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:16
[link]

tuki je opisano vse od hempa do uporabe trave kot droge če mogoče koga zanima Wink
nobenmu nbo škodlo če si pogelda
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:22
jagodka007 pravi:
smile on my face ma u bistvo prav sam ponavlate se
trava ma pozitivne in negativne strani
pozitivne res je doživljaš nova spznanstva neverjetne občutke vi ki tega niste nikol u življenjo poskusl nemorte trdit kaj je res in kaj ne govorite lahko le na podlagi dejstev ki ste jih dobili od nekoga in sklepate da so pravilna
travo so sprva uprobljali zgol v tradicionalne namene prav tko so v tradicinalne namene sprva uporabljali tudi tobak kasneje pa je prišlo do zlorab
jz osebno nimam nič proti travo podperam vendar je isto kot pri vsaki drugi stvari v mejah normale nemorš kadit vsak dan kr ti udari preveč na možgane prav tako kot alkohol moj bivši skup sma bla 2 leti od začetka biu normalen pa zmerm več trave in na koncu se mi je dobesedno zagravžu zarat njegove spranosti in takšnih ljudi k kadijo vsak dan po 2 3 đojnte ne prebavlam
jz skadim enga al pa dva na mesec in to mi je čist dovolj nikol nebom posegala po več kr vem kakšne so posledice
pa mam še eno vprašanje pa ne za tste pametnjakoviče ko vidijo sm slabo u tem
pač u glavnem men se ponavdi če kadim bol močno sorto dogaja da se mi zgodi točno ista stvar kot se mi je sanjala kakšn mesec al pa dva nazaj tn to dobesedno ne neki pomembnega taki utrinki npr. kko mi prjatlca neki razlaga al pa neki
takrat ko se mi sanja nima pomena ampak pol kose mi zgodi ma ponavad dobi neki pomen
a se dogaja to še komu drugmu ?

de ja vu-je doživljaš Wink se tudi meni dostikrat dogaja Wink
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 21:36
tud men se včasih to dogaja. največkrat kkšne posamezne scene, npr. ko en neki naredi in se tko pa tko obrne in gre tja pa tja, pol se pa še neki zgodi.. pač tko znano.

sam po mojem mnenju to ni nč jasnovidnost al pa kej.. naključja. plus tega da to kar sanjaš so posledica razmišljanja. na tak način se psiha pripravlja na reševanje problemov v real life. zato tud recimo je več sanj slabih kot pa lepih. ker se iz slabih izkušenj največ naučiš.

jaz recimo, sem danes sanjal da sem zamudil na izpit. in ko sem se zbudil sem se spomnil na to, in poskrbel da nisem.

sanj se folk pogosto ne spomni, ampak nima veze, ker to ostane v podzavesti. če se js recimo ne bi spomnil da sem u sanjah zamudu na izpit, bi ob misli, da moram pravi čas prit do tja, imel nek občutek v podzavesti, da bo slabo, če zamudim. ker sem v sanjah zaradi tega doživel stres.

offtopic sicer, lahko pa kdo odpre temo o sanjah, če hoče Smile oz. naj prej pogleda, če mogoče že je kje, in se na novo odpre Smile
melona • Od: 17.3.2013 • Prispevkov: 63
Re: Trava - ja ali ne? 3.6.2013 23:27
smile, res nočm bit nesramna in ne me narobe razumet, ker (ponavadi) ne obsojam ljudi po starosti ampak kako maš lahko ti, k si stara 14 let že tok blazno velik izkušn glede področja trave in si tko oprosti izrazu pametna in veš vse kar se tiče tega? Very Happy
Glede tistega kao koze in nevem kaj, praši se če to ni otročje.
In očitno te še kako briga če kadimo al ne ker še vedno odpisuješ na vse poste Wink
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: Trava - ja ali ne? 4.6.2013 12:46
1. s kajenjem (biločesa ozeroma samo z inhaliranjem) se res zastrupljaš ampak nisi zaradi tega zadet...
.
.
.
am a se sam men zdi da je to ena največjih neumnosti napisana-ti k kadiš(bilokaj..) in ko inhaliraš si zadet, zarad tega ker pride ta dim oz ta snov v tvoja pluča in pluča majo takoj povezane žile oz te mehurčke da ti to pride v kri...ja ubistvu si zadet!!
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Trava - ja ali ne? 4.6.2013 13:06
melona pravi:
smile, res nočm bit nesramna in ne me narobe razumet, ker (ponavadi) ne obsojam ljudi po starosti ampak kako maš lahko ti, k si stara 14 let že tok blazno velik izkušn glede področja trave in si tko oprosti izrazu pametna in veš vse kar se tiče tega? Very Happy
Glede tistega kao koze in nevem kaj, praši se če to ni otročje.
In očitno te še kako briga če kadimo al ne ker še vedno odpisuješ na vse poste Wink

Jah, če bi bolš pogledala, bi vidla, da sm povedala svoje, zdej pa sam še odpisujem na poste, ki se več al manj navezujejo name, torej? Wink
Če ti iskreno povem mi čis dol visi če je kej od mojga napisanga otročje. Glede na to kuga ostali vsake tok časa napišejo, se js nimam ničesar za sramovat Very Happy
no, pa da ti odgovorim: radovedna sm (preveč), in velik berem...Smile
anonymous8 • Od: 4.7.2013 • Prispevkov: 2
Re: Trava - ja ali ne? 4.7.2013 14:59
jao jao kaj glumiš justfly,trava JE droga, JE prepovedana, SI LAHKO odvisen in SE LAHKO slabo konča, in ne bluzi da ne moreš bit odvisen,ker si odvisen že od samih mali stvari kot so računalnik,.... In vi wannabe kadilci trave vedno glumite kak je zdrava pa da se uporablja v zdravstvu,a ne veste niti malo kako in zakaj se uporablja,nož je tudi za rezanje hrane,pa ne za ubijanje drugih ljudi,in dvomim da bi ti legalizirano marihuano uporabljal/a tako kot se v zdravstvu uporablja,seveda ne,tebi se gre samo da se kadi...vi samo hočete da bi jo legalizirali pol se pa zadevali neki z kolegi,ne glumit prosim.Tolko o tem,vidim da se je slovenec79 dolgo pustil tvojemu bluzenju kak je zdrava marihuana..bitch please,če bi bla tako zlata vredna kot ti omenjaš,pol že nebi bla ilegalna Wink
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Trava - ja ali ne? 5.7.2013 0:05
obala prosim ..
pač tko je trava je idina stvar ( droga ) ki ni toksična to je dejstvo
je edina mehka droga ker od nje nemorš bit fizično odvisen spet dejstvo in ne moje mnenje
jz sama kadim žž od 13 leta pa nism sprana morš vedet kko pa kej ni vse u tem kar vi mislite zadevat se za občutek sreče tko ko je blo že prej rečeno ljudje ki kadijo travo so lahko uspešni in ponavadi imajo bolj širok pogled na stvari v šoli nas naučijo določenih mišlenj da nas lahko imajo v oblasti [link]
da takšnie stvari lažje dojameš ko si pod vplivu ker gledaš širše ker nimaš omejnosti ker te neuviraja tisto kar nam ubijajo u glavo žž od majhnega. res je da določeni primeri vodijo v hujše droge vendar za to defenitivno ni kriva trava ker konc koncov je tud kava droga pa se zarat njej ne greš z tabletam nažerat. pa poleg tega ja meni usebno je moj '' namišljen svet'' ko sem zadeta dost bol ušeč kopa realnost ker ni več pravičnosti in resnice
Re: Trava - ja ali ne? 5.7.2013 17:48
anonymous8 pravi:
jao jao kaj glumiš justfly,trava JE droga, JE prepovedana, SI LAHKO odvisen in SE LAHKO slabo konča, in ne bluzi da ne moreš bit odvisen,ker si odvisen že od samih mali stvari kot so računalnik,.... In vi wannabe kadilci trave vedno glumite kak je zdrava pa da se uporablja v zdravstvu,a ne veste niti malo kako in zakaj se uporablja,nož je tudi za rezanje hrane,pa ne za ubijanje drugih ljudi,in dvomim da bi ti legalizirano marihuano uporabljal/a tako kot se v zdravstvu uporablja,seveda ne,tebi se gre samo da se kadi...vi samo hočete da bi jo legalizirali pol se pa zadevali neki z kolegi,ne glumit prosim.Tolko o tem,vidim da se je slovenec79 dolgo pustil tvojemu bluzenju kak je zdrava marihuana..bitch please,če bi bla tako zlata vredna kot ti omenjaš,pol že nebi bla ilegalna Wink

tako zelo krasen občutek, ko nekdo pove toliko dobrega in modrega v samo enem postu.....klanjam se Very Happy

jagodka....odvisnost je pač O D V I S N O S T. ne glede na to al je fizična al psihična al whateva.....
nočm zdej nč užalit, samo te fizične odvisnosti so sam neki izgovori oz. bullshit, da pač lahka branite kajenje trave.

Tud nehite že s temi čudaškimi linki, k so kr neki. dejansko....sam še eni izgovori.

upam, da ne zameriš, jagodka, ampak bom tvoj primer vzela kot glavni problem: khm, torej....da se navadiš na ta ''bla bla bla svet itd.''
js nism zakajena, se ne drogiram, ne kadim, niti pijem, pa vseen se men zdi tale naš svet čis suprca. jasna stvar....so pač določeni problemi (eden izmed teh je mladina, ki kadi travo), ampak ne mi s takimi, češ: ''samaaa krivicaaaa...pa laži....pa nobenih pravic več ni....nobenga zaupanja....'' blo blo blo...k to sploh ni res Wink) svet je lahka čudovit, če si ga sam tazga nrdiš (brez fizičnih pripomočkov!).
Oprosti, sam dejanje, ko se vi zatečete v ta svoj mali primitivni svet z ''razlogom'', da je realnost grda in nepravična se men zdi nerealno, otročje, nesamozavestno in neodgovorno.
Če bi vi mal odprl oči pa vidl da je vse lepo tud brez drog bi blo pa tud neki lepga, no Smile)

In kao smo pol mi zateženi pa črnogledi.....Wink
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Trava - ja ali ne? 5.7.2013 20:01
LOL Laughing da se tkole zmerjate med seboj, ker se pač ne strinjate drug z drugim je tut glupo... joj, kam smo prišl...

Drugače pa, verjetno bom napisala polovico stvari, k so že omenjene v ostalih komentarjih, ampak vseen Smile
Trava/marihuana/kanabis/ganđa JE droga, t.j. psihoaktivna snov/droga, ki vpliva na delovanje osrednjega živčnega sistema (vedenje, zaznavanje, počutje...).
Se pravi, da pod vplivom marihuane ne moreš delat tko kot bi delau v normalnem stanju, zato tut ne bote našl nobenega človeka, ki bi biu uspešen sam zato, ker bi kadiu travo, vbitvu se to nanaša na take vsakdanje službe, če si zdravnik in zadet kot mina itak da ne moreš delat... ampak če pa gledamo skor vsi slavni umetniki al so glasbeniki, slikarji, pisatelji, pač karkoli, kadijo travo in kolkr jzt vidim jim ne škodi, ampak ne vemo pa kok pogosto kadijo.
drugače je pa še kr neki slavnih oseb, ki so kadile travo/jo še, ampak to ne tko vsak dan non stop. med nijmi je tut Barack Obama, Arnold Schwarzeneger ([povezava] če koga zanima slučajno)
No, to da je trava droga smo že pokril in kolkr sm vidla se še kr kregate o tem.
Trava ma tko negativne kot pozitivne učinke... itak že takoj ko pokadiš travo se čudn počutiš, nisi tok skoncentriran, drugače se vedeš in vse, že to je en negativn učinek, ampak za onga k kadi je to super filing. Če se trava kadi redno pride tut do negativnih učinkov, ker tko škoduješ svojim možganom, isto sranje kot alkohol al pa cigareti al pa kterakoli droga... no, z rednim kajenjem marihuane si ****š možgane, osrednje živčevje, maš vlko možnost, da boš neplodn/a, vlka možnost za pojav raka, pa še kej bi se našlo.
Ma pa trava tut pozitivne učinke, sej zato jo pa tut uporabljajo v zdravstvu, kar tut verjetn vsi veste.
In ja, od trave LAHKO postaneš odvisn, ker je isto ko s cigareti. Marihuana ti da tist nek super občutek in če si en zbediranec in s kajenjem marihuane bežiš iz realnega sveta, boš kmal postau odvisn.
Ponavadi se taki odvisniki popolnoma odklopijo od sveta, zgubijo prijatle in vse... ampak sam je še vedno prepričan, da je vse vredu, da je odvisn vidjo ostali (isto ko alkoholizem al pa odvisnost od drugih drog).

Pač jzt nism ne proti ne za... men je vbistvu vseen če posameznik kadi marihuano, jzt osebno je še nism probala, in me zaenkrat ne mika... drugače pa če jo skadiš tu pa tam mal, še ne boš umru kr nasledn dan, včasih paše mal odklopa od sveta, ampak da se to nonstop dogaja pa ne...
Aja, pa tistim, k kadite... pr travi morte tut pazit kake kvalitete je, no, vsaj tisti k jo redno uživate, ker pri bol kvalitetni marihuani je manj tistih škodljivih snovi k jih pol vdihneš... no sej vam je verjetn to vseen ka v svoje telo mečete.

Peace out, srčeki Razz
Re: Trava - ja ali ne? 6.7.2013 15:46
okej samo neki. zkaj tak grt odnos do tistih k kadimo? večina k jih js poznam in kadijo so najbol prjazne in miroljubne osebe kar jih poznam. sploh jim ne pride na pamet da bi se kregali al kej podobnega.
itak da nam ni useen kaj mečemo u telo. Bellatrix govoriš ku da smo neki odpadniki in se nam ceu svet vrti smo okoli trave...
Re: Trava - ja ali ne? 6.7.2013 15:56
WOW....justfly......noben (še najmanj pa bellatrix) ni žalil ne tebe, ne nobenega ki kadi! :OO

mi smo sam povedal zakaj se (ne) strinjamo z takim dejanjem. Sej noben ni reku, da ste vsi, ki kadite izmečki pa take....js čis verjamem, da ste lahka čudoviti ljudje in mogoč bi kdorkoli od nas tud našel skupne točke s kom. Samo pač...na tem področju se ne moremo strinjati. pa kaj zato? nebo bo še zmeraj stalo Wink)
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Trava - ja ali ne? 6.7.2013 17:28
justfly pravi:
okej samo neki. zkaj tak grt odnos do tistih k kadimo? večina k jih js poznam in kadijo so najbol prjazne in miroljubne osebe kar jih poznam. sploh jim ne pride na pamet da bi se kregali al kej podobnega.
itak da nam ni useen kaj mečemo u telo. Bellatrix govoriš ku da smo neki odpadniki in se nam ceu svet vrti smo okoli trave...

jzt sm sam dejstva navedla, razjasnala mal situacijo, ne vem kje si zdej ti našla nek grd odnos do ljudi, ki kadijo...
nism nič izpostavlala, mogoče sm res mal "pregrobo" opisala določene stvari, ampak verjamem, da tule še ni nobenga k bi nonstop mislu na travo in biu odvisen... sm sam napisala, kaj se lahk nardi... in ja, tisti, ki so čizt zakajeni in ne morejo brez drog, mi res niso pretirano všeč, ampak če skadiš tu pa tam kej, je pa okej, lejga, mene ne moti...
sm na koncu napisala, da sm glede tega nevtralna, da nism ne za, ne proti, ker sama še nism nikol kadila trave, nimam izkušenj, in tut ne morem rečit, da je nikol ne bom probala, ker pač ne vem, kaj se mi bo v prihodnosti vse zgodil Smile
lukap • Od: 25.4.2017 • Prispevkov: 3
Naslov 18.3.2021 19:59
Tole pa je moje razmišljanje, podkrepljeno s kakim prebranim člankom. Konoplja ni nič slabega, če jo kadi odrasla oseba. Ta ima že razvite možgane in po 25 letu precej težje pride do neravnovesja živčnih prenašalcev, hormonov in ostalih pomembnih stvari, kar vodi v prepad. Pri odrasli osebi se precej težje zaradi tega pojavi depresija, bipolarna motnaj ali shizofrenija. Pri mladostnikih pa je drugače. Vedet moramo, da to pomeni večkrat tedensko kajenje in ne zgolj tri dime na zabavi. Ta opcija je precej nevarna in lahko traja kar nekaj časa, da marihuana sproži vse to. Morda je poleg tega prisotna še kaka zelo stresna stvar kot je smrt v družini ali kaj podobnega. To je nevarno. Na tejle strani o konoplji sem v slovenščini zasledil super članek, ki pove vse o tem, kaj se povrne nazaj v prvotno stanje in kaj ostane poškodovano v telesu, ko prenehamo kaditi konopljo.[/url]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.