Kuza• Asja
• Od: 17.1.2016
Kuza
19.6.2016 22:54
Hej
Doma mam tecne starse pa mi ne dovolijo met psa... praujo da je pruec dela da ni prostora da mamo ze macke pa da sm premlada... Sicer sm stara 13 in doma dosti pomagam. A bi mi loh kdo pomagu kko jih prepricat kr si ga zlo zelim pa kko ste jih vi preprical ce mate psa? • lollipoop
• Od: 8.8.2012
Re: Kuza
20.6.2016 18:55
oj men je rekla mtka da ce bom en mesc (ni vazn u kaksnem vremenu) ustajala eno uro pred solo in sla vn s povodcem brez psa, ga bom lahko dobila.. probej jih tko prepricat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.6.2016 20:00
lolipop, dobro idejo je dobila mami ja, pes je odgovornost. pokažite staršem, da ste odgovorni, da vam lahko zaupajo. to je najbolj pomembno. da se zaveste svoje obveznosti in naredite, kar je treba naredit, in to kadar je potebno, ne kadar se vam ljubi/ne ljubi. mislim da je to zelo dober način da se človek nauči nekega reda, še posebej če odrašča s psom je to zelo dobro. starši se najbolj bojijo, da bi se psa naveličali, ne bi skrbeli zanj in bi to morali oni. jaz sem odraščal s psom v hiši in sem vesel, da sem • mistake226
• Od: 27.3.2016
27.6.2016 23:25
Jaz mam enak problem, ampak pri Men ne bo tole pomagal, ker sta moja zatezena. No Bol foter. Ma se sto kako idejo? Drgac mamo doma ribe in jih edina hranim, ker drugi pozabijo, pa kako se naj bolj "odgovorno" izkazem. Že vsako leto sem odlična in doma velik pomagam. No Lah bi se bolj, ampak itak velk. Hočem met psa. Ideja?
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
28.6.2016 0:51
odvisno od razloga zakaj. vprašaj ju malo, kaj točno bi ju motilo če bi imeli psa • lukap
• Od: 25.4.2017
25.4.2017 14:42
Stvar tiči v tem, da se starši v bistvu bojijo za svoj način življenja. Zakaj? Ker, ko boste vi šli ven, ko boste pri prijatlih, ko boste čez par let imeli več šole, ko boste na morju, ko boste na treningu ... takrat bodo oni mogli prevzet vašo odgovornost in poskrbet za psa.
Drugače pa so vsi najprej zelo proti, potem pa jih pes tudi navduši, le prit mora do tega. Predlagam, da probate premislit, kdo bo skrbel za psa v zgoraj napisanih trenutkih in to staršem dokazat, da je mogoče, da ne bodo samo oni odgovorni v vaši odsotnosti. Pes pač živi več kot 10 let |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.