Ideje za anketni vprašalnik

KattjaSambora • Od: 19.3.2016 • Prispevkov: 2
Ideje za anketni vprašalnik 10.5.2016 16:08
Heeejj Very Happy

Torej sem v 9.razredu in kot ponavadi morajo devetošolci ustvariti anketni vprašalnik (cca. 10 vprašanj), katerega moraj mlajši oziroma sošolci/sošolke izpolniti. Torej imam problem, ker nevem kakšno temo si naj izberem. Sošolec bo naprimer imel temo SADJE imel pa bo vprašanja npr. Kateri je tvoj najljubši sadež?, imaš rad sadje?, koliko sadja dnevno zaužiješ?... Res nevem katero temo si naj izberem. Sprva sem hotela izbrati temo SOCIALNA OMREŽJA vendar sta mi prišle samo 2 vprašanji na misel.
Predvidevam, da ste kreativni in imate domišljijo na tem forumu, da boste mi lahko kakorkoli pomagali??????????
Hvala Vam za pomoč????

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.