Psihiater, psiholog - obisk

<< | 1 | 2

ste že bili pri psihiatri???
ja
17%
 17%  [ 14 ]
ne
82%
 82%  [ 66 ]
Skupaj glasov : 80

• danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
Re: Psihiater, psiholog - obisk 12.1.2011 19:59
js sm hodila ku sm bla mejhna Very Happy
pa mi ni blu preveč ušeč...nism ji hotla nč povedat...nwm no čudnu se mi je zdelo da bi njej pa kr zaupala pa tko...

čeprou zdj bi pa prou rada spet hodila...sam če bi komu tu povedala bi misnli da se mi je zmešal :O
• 30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: .. 12.1.2011 20:13
Moorana pravi:
Ursxx pravi:
Moorana pravi:
Najprej iskreno sožalje vsem, ki ste napisali, da ste izgubili koga bližnjega :/ .. ne morem si predstavljat kako vam je bilo hudo.
No jaz sem sedaj stara 17 let.. bila sem pa pri psihologinji:) .. sicer morem priznat, da so mi mislili ze neka zdravila dat za depresijo ampak hvalabogu je počasi minlo Smile .. takrat sem bila stara 15 let. Vem, da sem prišla v prvi letnik.. Imela sem preeeeehudo krizo, zaradi srednje šole. Najprej sem šla na eno gimnazijo, tam bila dva meseca. Jokala sem vsako jutro, ko sem se odpravla v šolo. Potem sem na skrivaj začela jokat tud v šoli. Mela sem občutek, da me doben ne mara ne v šoli in izven nje. Bila sem na nek način sama in nonstop v joku. Po dveh mesecih sem zamenjala šolo, a še zdaj me niso sprejeli(za sošolce/ke sem neke vrste čudakinja). Vem, da sem prišla k sebi šele v drugem letniku.... zdaj po treh letih pa me spet preveva občutek tesnobe in dam sem najslabša, da me doben ne razume...... kruto v glavnem.. in mam občutek, da bi spet rabla neko svetovanje :/

1. eh ja... še zdej ne morem dojet da je use to blo/je res :/ in ja č razlagam to keri prijatlci me seveda ''razume'' pa čudn pa postran gleda pol začne pa z drugo temo al se pa stran obrne. Ni kej dobre prjatle mam.
2. ah ja poznam to da si iz družbe izločen. do 3. klasa so me skos * u glavo, u 4. sm sam sedela in jokala in jokala k me res ni nihče marou in so se me usi izogibal - še zdej nevem zakaj. 5. se je zgodila ta nesreča in je učitlca rekla da morjo bit usi prjazni z mano in nevem kaj še use in ja bli so do neke mere seveda. 7. jst pa š 2 sošolke smo ble zaljubljene u 3 tipe (usaka u enga an xD) in smo se skos družle in nevem kaj use ... 8. problemi, problemi, problemi an.. bli so prjatli, so se skregal z mano itd. (najbrž poznato osnovnošolske '''problemčke''' (usi pač u pubrteti) an). 9. hja zgubila sm pred dobrim mescom najbolšo prjatco in je ona potegnila pozornost nase in zj se me ene še zmer izogibajo drgač pa ja, smo prjatli sam ena **** k je pa že od mejhnga ne prenesem (karakter, besedišče, vzvišenost, postavljanje v ospredje itd.) si je zj nardila wanna be ''scene'' čupo in od takrat naprej so čudežno usi z njo prjatli nevem kaku dobi, prej pa se skor noben ni neki posebi z njo družu. uglaunm... če preživim še zdej do konca sm zakon drgač bom pa itak crknla k mi use preseda, pol pa še tastari u enu težijo -.- grrr The life is shit and I'm in it.

Te popolnoma razumem! In vem kak je to , ko je vsem brezveze to poslusat.... jaaz tudi bolj o tem govorim..bolj vsi pravijo, da si samo domišljam in da bo boljše.. A, jaz rabim nekoga, ki me bo poslušal pa mi probal pomagat.... ne pa ja..sej bo boljše! ... Kriza ja to :/

na žalost sm bla tut jst u taki situaciji kr celo usnovko..pa tut u vrcu...najprej sm mela 1. pa 2. klas še kr uredu frendice in smo se pol neki skregal...pa so me obtožil da sm jim neki ukradla pa kr neki...pol so me pa celo usnovko **** zarad familije pa zto kr sm mela neki kil preveč...blo je že tko da so me zmerjal s k...bo,...in podobnimi besedami...u naše avte so metal ledenke tko da smo mel kr dobr uničene...u mojo ajšiko(moja psička je to) so metal kamne in jo zafrkaval tko da če gre zdej kdo mem še pusebi pa kkšn ud njih ful laja...pol so moji sestri k je bla stara 7 let pa je bla na kolesu vrgl kr dost velk kamn u glavo....pa u mojmu klasu me itak ni nuben maru od fantov pa neki punc in so me usi fantje spravl u kot im e dobesedno prebutal....moji filingi u usnovki...slabii vm rečem....jst sm tut skos jukala in k sm enkrat u 4. mu klasu pršla dumov usa ubjokana je šu moj ati k tistim k so mi to nardil in jim je napovedu tasvoje sam ni ne vem kaj zalegl...sam pol pa tut nism hotla vč duma guvort kaj use se dugaja tko da niti niso vedl...šele zdej kkšne stavri vejo...aja pa u vrtcu me en fnt k je bil z mano na žalost sušolc celo usnovko...u glavn on me je v vrtcu prebutu da sm bla čist plava in je tkrt moj ati tut čist znoru k so vidla fleke in nuben mojim staršem ni mogu razložit kwa je blo...uzgujitlce so pa to parkrat clo vidle pa niso nč nardile....zdej u sredni je pa k da bi u raj pršla...z usemi se v večini zastopm kdaj je kkšn hec sam tut nazaj zabijem...drgač je pa svetouno...lej jst sm bla tut kle vem kuko je in ne vem kaj nej vm rečem...to da bo use bolš ne kr tse rekla da nej ne govorimo...hahh....sam ne se pustit...aja pa nabavte si dnevnik pa notr use zapište...zderte se u blazino...pa kle se mi razpište pa bo ...jst sm z vami ljudje:))
• Sterimar • Od: 7.9.2012 • Prispevkov: 14
Re: .. 9.9.2012 21:36
Moorana pravi:
Ursxx pravi:
Moorana pravi:
Najprej iskreno sožalje vsem, ki ste napisali, da ste izgubili koga bližnjega :/ .. ne morem si predstavljat kako vam je bilo hudo.
No jaz sem sedaj stara 17 let.. bila sem pa pri psihologinji:) .. sicer morem priznat, da so mi mislili ze neka zdravila dat za depresijo ampak hvalabogu je počasi minlo Smile .. takrat sem bila stara 15 let. Vem, da sem prišla v prvi letnik.. Imela sem preeeeehudo krizo, zaradi srednje šole. Najprej sem šla na eno gimnazijo, tam bila dva meseca. Jokala sem vsako jutro, ko sem se odpravla v šolo. Potem sem na skrivaj začela jokat tud v šoli. Mela sem občutek, da me doben ne mara ne v šoli in izven nje. Bila sem na nek način sama in nonstop v joku. Po dveh mesecih sem zamenjala šolo, a še zdaj me niso sprejeli(za sošolce/ke sem neke vrste čudakinja). Vem, da sem prišla k sebi šele v drugem letniku.... zdaj po treh letih pa me spet preveva občutek tesnobe in dam sem najslabša, da me doben ne razume...... kruto v glavnem.. in mam občutek, da bi spet rabla neko svetovanje :/

Usak se mora za svoje prijatelje borit noben ga nebo kr tku dobu.
Eni pac res nimate prjatlov to pa zato ker ste zatezeni sklepam po objavah. Noben nemara zatezenga folka pac tko je

1. eh ja... še zdej ne morem dojet da je use to blo/je res :/ in ja č razlagam to keri prijatlci me seveda ''razume'' pa čudn pa postran gleda pol začne pa z drugo temo al se pa stran obrne. Ni kej dobre prjatle mam.
2. ah ja poznam to da si iz družbe izločen. do 3. klasa so me skos * u glavo, u 4. sm sam sedela in jokala in jokala k me res ni nihče marou in so se me usi izogibal - še zdej nevem zakaj. 5. se je zgodila ta nesreča in je učitlca rekla da morjo bit usi prjazni z mano in nevem kaj še use in ja bli so do neke mere seveda. 7. jst pa š 2 sošolke smo ble zaljubljene u 3 tipe (usaka u enga an xD) in smo se skos družle in nevem kaj use ... 8. problemi, problemi, problemi an.. bli so prjatli, so se skregal z mano itd. (najbrž poznato osnovnošolske '''problemčke''' (usi pač u pubrteti) an). 9. hja zgubila sm pred dobrim mescom najbolšo prjatco in je ona potegnila pozornost nase in zj se me ene še zmer izogibajo drgač pa ja, smo prjatli sam ena **** k je pa že od mejhnga ne prenesem (karakter, besedišče, vzvišenost, postavljanje v ospredje itd.) si je zj nardila wanna be ''scene'' čupo in od takrat naprej so čudežno usi z njo prjatli nevem kaku dobi, prej pa se skor noben ni neki posebi z njo družu. uglaunm... če preživim še zdej do konca sm zakon drgač bom pa itak crknla k mi use preseda, pol pa še tastari u enu težijo -.- grrr The life is shit and I'm in it.

Te popolnoma razumem! In vem kak je to , ko je vsem brezveze to poslusat.... jaaz tudi bolj o tem govorim..bolj vsi pravijo, da si samo domišljam in da bo boljše.. A, jaz rabim nekoga, ki me bo poslušal pa mi probal pomagat.... ne pa ja..sej bo boljše! ... Kriza ja to :/
• Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Psihiater, psiholog - obisk 9.9.2012 22:33
njegova9 pravi:
Rocafella pravi:
jaz sem bla, pri moškem, srednjih let (nekje 40-50), na ptuju nekje
sama sem 17 Smile

pri kerem to? jaz sem tudi bla .na ptuju Smile

joj, sori, ful prepozno odpisujem Very Happy
pri dr. Beriču Very Happy
• monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: Psihiater, psiholog - obisk 10.9.2012 22:59
Najprej vsem sožalje, ki so zgubili svojega bližnjega. Verjamem da vam je hudo, in da vas tudi malo ni. No tudi jaz sem bila pri psihiatru.
KJE? (kraj, zavod oz. stavba kjer ste bli) V Domžalah
A MATE ŽENSKO AL MOŠKEGA Žensko
KOLK JE VAŠ STAR (psihiater) Nevem, srednjih let.

kolk ste vi stari???? 13
al ste fant al punca???? punca.

No meni sicer ni nihče umrl od bližnjih, občutek je bil pa ravno tak. Mami in oči sta šla narazen zaradi ene ženske, s katero je bil oči. Mami tega ni mogla prebolet pa če bi hotla. Jokala je v službi, doma, uglavnem nonstop. Res že nadležno. In en dan sem mogla it k psihiatru ker, nism hotla tega sprejet da sta šla narazen, ker zame je blo to neki najhujšga. Ker sm vedno misnla da sta onadva popoln par. Takrat sem mami dobesedno sovražila.Zvlekla me je k tisti ženski, ki me je potem z tako bednimi vprašanji spravla v jok. Ampak morm rečt da sm ji hvaležna. Tkt je bla moja samopodoba na nuli. Celo osnovno šolo sem mela probleme z sošolkami. Vedno sm bla drugačna od drugih. Nism hotla bit navadna. Vse punce so me ****** v glavo. Nč kaj lep del otroštva. Ampak ker sm taka da bom vse obdelala v svoji glavi, sm si okrepila samopodobo, sicer včasih še ni čist uredu, ampak laži pa je. Pač vesela sm da sm taka k sm. Ne pa da morm nekoga vs čs posnemat. Tkoda zdej na srednji ker ni več istih ljudi--> saj ne več tolko, sm prou vesela. Se je pa tudi stanje v družini poboljšalo, fotr je pršu nazaj. Zdej smo nakak ful bolš. Tkoda psihiatra mogoče nemaraš lih ampak ti pa zna pomagat in sm ubistvu vesela da me je tkt mami zvlekla do njega.
• SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Psihiater, psiholog - obisk 11.9.2012 17:14
Tudi jst sm začela razmišljat o obisku psihologa. mi lahko kdo priporoča koga v Ljubljani?
in ponavljam: iščem psihologa ne psihiatra. ali lahko tudi kdo z mano deli občutke in kaj se je tam dogajalo? ste bili živčni? kako je vse zgledalo?
• anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
Re: Psihiater, psiholog - obisk 28.5.2015 20:31
okej vem da je tema neskončno stara ampak sigurno je tudi danes kdo ki razmišla o obisku psihologa in morda želi slišati kaj o tem.

no jaz sem sprva hodila samo k šolski pedagoginji na pogovore, vendar mi s časoma to ni bilo več dovolj. ko je mama izjavila da mi bo poiskala psihologa iz ljubljane ker moji izbruhi jeze niso normalni in je očitno nekaj narobe z mano sem zelo protestirala. nato sem šla živet k očetu in sama prosila za psihologa.

dobila sem psihologinjo okrog 35 let. na začetku sem bila precej sramežljiva, ker je nisem poznala a sem bila pripravljena sodelovati. ker ji sprva še nisem upala povedati zakaj točno sem prišla sva se pogovarjali o drugih stvareh ki so se dogajale v mojem življenju. nekaj časa je bilo vredu, potem pa je na podlagi mojega pripovedovanja začela sklepati da sem ali jaz zaljubljena v priajteljico, ali pa ona vame. s tem se mi je zelo zamerila. dobila sem občutek da tudi če ji povem kakšno težavo imam ne bo razumela. takrat sem se precej zaprla vase in nisem želela več sodelovati, zato sva zaključili.
kasneje sem ugotovila, da ji je očitno oče namignil o čem naj se pogovarja z mano. zato zdaj tudi nisem več tako jezna zaradi tiste izjave.
od takrat so minila že tri leta. čeprav se glavne težave nisva dotaknili mi je pomagala na drugih področjih, in v zadnjem času razmišljam, da bi si ponovno poiskala psihologa. vrjetno ne iste ženske pa vendar. še vedno po več letih imam eno in isto težavo, ki bi jo rada končno razrešila.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.