Torba za sš-nujno poglej

Drew • Od: 4.5.2012 • Prispevkov: 14
Torba za sš-nujno poglej 4.8.2014 23:01
Mene pa zanima (predsem za gimnazijce,dobrodošli pa so tudi odgovori drugih:)) kakšno torbo ste imeli v prvem letniku na ENO RAMO ALI DVE, Kaj se sploh nosi?

Hvala vam za odgovore, pozdravček;)
smilly • Od: 2.11.2013 • Prispevkov: 2
Re: Torba za sš-nujno poglej 5.8.2014 10:33
Drgač na naši gimnaziji majo use vrste. Večina ma sicer akte pa tiste nobl torbice (po možnosti od kere drage firme). Dost jih ma tiste manše nahrbtnike. Jst sm bla pa mal bl 'staromodna' pa sm imela velik nahrbtnik. To mi je sicer prišlo kar prav. Imeli smo namreč ene pou tedna samo kak zvezek ali 2, ostalo sem imela pa jaz popolnoma nabit nahrbtnik (takrat so imeli ostali večinoma probleme, saj niso mogli dati vsega v svoje).

Uglavnem je pa čist useen kašnga uzamš. Važn da je teb ušeč. Ostalo pa že poj pogruntaš kako pa kaj Wink
ninn • Od: 31.5.2014 • Prispevkov: 15
Re: Torba za sš-nujno poglej 14.8.2014 19:12
V 1. letniku sm do marca imela Nike torbo za na eno ramo, pol sm si pa torbico kupila.
2. letnik bom pa isto mela torbico, najbolj na komot mi je.
sm pa gimnazijka Smile
Larika • Od: 11.7.2012 • Prispevkov: 8
Re: Torba za sš-nujno poglej 11.9.2014 13:23
priporočam na dve naramnici, vsaj men je blo težko na eni nost...važn da bo teb kul, pač folk ima pa res svašta
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Torba za sš-nujno poglej 12.9.2014 23:53
dve naramnici je bolje. da je uravnoteženo in si rameni razdelita breme, ne da samo z eno. torbo z eno naramnico se ima za ven ko imaš denarnico mobitel in še par malenkosti not, ko pa težke knjige itd. pa res ne Wink
honey4me • Od: 31.5.2012 • Prispevkov: 44
Re: Torba za sš-nujno poglej 21.9.2014 18:19
Ja sej se razporedi teža po obeh ramah, sam ponavad nas tak večinoma ne nos usega sabo, neseš ene dva zvezka pa športno in to je to Very Happy tko de je čist usejn ka maš Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Torba za sš-nujno poglej 21.9.2014 18:37
ja nvm, če maš vse tisto kar zahtevajo ne bo glih sam dva zvezka Wink skor pri vsakem predmetu rabiš poleg zvezka tudi učbenik, pa delovni zvezek, pa če maš npr. vsaj 3, 4 predmete na dan to ni tko lahko..
honey4me • Od: 31.5.2012 • Prispevkov: 44
Re: Torba za sš-nujno poglej 21.9.2014 19:14
Ja rabis ja, sam jih nikol ne nosis kr po moznosti ne pišeš, vrjem to usi delamo, in se da čist lepo zdelat tut gimnazijo tko Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.