ŠE ENA IGRA: SMEŠNA ZGODBA

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Katera pravljica vam je ljubša?
Rdeča kapica
13%
 13%  [ 4 ]
Volk in 7 kozličkov
13%
 13%  [ 4 ]
Sneguljčica
72%
 72%  [ 21 ]
Skupaj glasov : 29

Defonle • Od: 30.9.2012 • Prispevkov: 39
Re: ŠE ENA IGRA: SMEŠNA ZGODBA 26.11.2012 23:18
Potem pa ugotoviva, da sva še vedno na istem mestu kot prej in da naju sosedova mačka postrani gleda Very Happy
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: ŠE ENA IGRA: SMEŠNA ZGODBA 1.12.2012 21:42
Nasledni dan u šoli pri fizi je foks govoru o uporu sil, js pa sm zasanjana strmela v njegovo velikansko bradavico nad desno obrvjo in si predstavljala, da jo žvečim... bljak..!!!
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: ŠE ENA IGRA: SMEŠNA ZGODBA 2.8.2014 12:14
naenkrat je v razredu nastala tišina in vsi so me začeli gledati
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: ŠE ENA IGRA: SMEŠNA ZGODBA 5.8.2014 13:59
sošolka poleg mene me je dregnila ter vprašala, če sm ok

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.