spodnja frizurca• petra14
• Od: 11.2.2014
• Kraj: Sežana
spodnja frizurca
27.2.2014 12:31
no...u bistvu drgač nikol nism razmišlala o tem frizurci spodi, zdej pa k sm s z bff pogovarjala o tem pa sm ugotovila da me kr začel motit. sej nimam še preveč gostih in dolgih dlak, pa še ne vidjo se dost ker sm blond, pa vseen sj probala bi. haha vem čudno se sliš pč mislm da se bi skor sigurn začela brit. a mi lahk sam povete, na kolk časa približno se je treba? in kje lahk kupiš želetke al pa vosek pa to? pa če greš u trgovino al drogerijo mislte, da trgovka ne bo pomisla, da to rabm za sebe, sej sm stara komij 13 let? mi je kr nerodn jit tja. Hvala! • brezimena69
• Od: 7.8.2013
Re: spodnja frizurca
27.2.2014 14:36
js te cist razumem.. pac sej predvidevam da mas britvico za pod pazduho.. no s tisto se obrij.. brij se na tok casa k bo teb pasal.. pa voda + sampon je najmajn bolece sam pazi da se ne urezes.. pa dalse ko so lazje se brijes • petra14
• Od: 11.2.2014
• Kraj: Sežana
28.2.2014 8:40
Ja učerej zjutrej sva si bff probali pod tušem, dons pa mam mal rdečih pikc pa kr me mal pika, pa peče sploh tm čist odspodij. zdej mam pa spodij čist rdeč. a je to morda ker se z želetko navzgor brijem, al se treba navzdol, tko kt dlake grejo. pa še eno vprašanje, na kolk časa se pa treba brit?
• brezimena69
• Od: 7.8.2013
28.2.2014 14:11
cak mal kva? skup sta se brile? bravo..
pac po tem se namaz z mlekom za telo pa prvic vedno srbi.. pa dej se men je tko najlazje najprej navzdol pol levo desno nakoncu pa navzgor.. kok ti pase pac kok douge si bos pustila |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.