zahtevana višina za fotomodel?!?!?!

MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
zahtevana višina za fotomodel?!?!?! 6.2.2014 14:11
ok moje največje sanje so postat fotomodel..moja mami je bla fotomodel in moja babica in je nekak družinska tradicija. ampak...po mamičini strani so use punce visoke nad 180cm js pa sm se vrgla po atiju in sm se nekak nažalooooost ustavla pri 165cm Sad vem da nikol nebom mogla hodt po pisti tko kokr je moja mami; zarad moje višine, ampak postavo mam kr uredu, sm suhica z pravimi oblinami Very Happy (usaj neki kar mi je ostal od mamičine strani) in me zanima če ma kdo izkušnje z modeli in to in če sm zadost visoka da bi dala skoz kakšn fotošuting (moja mami je rekla da višina ni pomembna in da mam že rezervirano mesto v oriflamu, ampak ona je itak visoka xD)

stanje pred kamero me osrečuje, isto kot poziranje in hočm nadaljevat že začeto tradicijo in res bi rada odgovor<33 hvaaaaalaaaa Laughing
Katja523 • Od: 15.9.2012 • Prispevkov: 44
Re: zahtevana višina za fotomodel?!?!?! 11.2.2014 10:53
Manekenke naj bi bile visoke vsaj 170 cm, najbolj zaželjeno je da so visoke med 174 in 178. Ja, res je da ni vse odvisno od višine, tako da ni vse izgubljeno. Če jim boš res všeč, jim višina ne bo najbolj pomembna. Srečno!
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: zahtevana višina za fotomodel?!?!?! 11.2.2014 19:24
Najuspešnejše so 180 (175+). Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.