Imam policistične jajčnike?• FireInHair
• Od: 20.6.2013
Imam policistične jajčnike?
25.1.2014 9:43
Ok že nekaj časa sumim, da imam morda policistične jajčnike. V zadnjem času sem pridobila na telesni masi (ne jem več kot sem! in redno se gibam) , celo 2013 sem imela nerodno menstruacijo, zadnjih par mescov pa je sploh nimam (devica sem -.-), lasje se mi hitreje mastijo pa že od začetka pubertete imam probleme s poraščenopstjo h ginekologu sicer grem, sam kaj mi lahko kdo, ki ima izkušnje s tem pove, če so moji sumi utemeljeni??? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Imam policistične jajčnike?
25.1.2014 12:54
moje mnenje je, da bolj ko razsikuješ o tem na internetu, simptome itd., bolj si paranoičen in čutiš simptome ki jih ni.
pojdi k zdravniku • mussy
• Od: 3.9.2011
26.1.2014 14:27
okej, js mam tudi policistične jajčnike in ni neozdravljivo. V puberteti se nam zaradi nihanja hormonov jajčniki "posušijo" (dejansko!) pač nimaš redne menstruacije in ne delujejo pravilno. Če boš odlaševala z pregledom pri ginekologu je velika verjetnost, da ne boš plodna. TAKOJ K GINEKOLOGU in mu povej, da nimaš menstre! sploh ni nujno da so policistični jajčniki lahk je 10001 druga stvar.
Vsi simptomi ki si jih naštela so del pubrtete in zato k si začela poganjat dlake in se ti mastijo lasje ne pomen da maš to. Pomen da si povprečna najstnica. Veš nihanje teže lahko pomeni tudi višanje različnih hormonov... Ne delaj panike in se naroči pri ginekologu.. to je to. Men je naredila ultrazvok, me dala na tablete, ki sem jih redno jemala, vendar mi njihovi stranski učinki niso razveselili. tko da sm jih nehala, tkrt sm mela redno mestruacijo, zdj k jih ne jemlm pa je tko, da usake tok časa jo dobim, samo je odvisno od mnogih dejavnikov. Ko se zredim mi ponovno zgine, ko shujšam se mi spet pojavi... pač to je tko • FireInHair
• Od: 20.6.2013
26.1.2014 15:04
hahhahaa ja no jas sm jo dans dobla pa sem bla totaln happi čeprav me zaj trebuh tak boli da bi najrajš umrla pri ginekologu že mam datum in komaj čakam na 3.2. da se spokam tja da mi obrazloži če je kaj narobe |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.