Grizenje nohtov - kako nehati?• somedaysomehow
• Od: 12.1.2014
Grizenje nohtov - kako nehati?
17.1.2014 19:40
Heii....js mam eno uprašanje...ni za mene ampak za prjatlco ...ma navado da si grize nohte ampak bi rada se tega odvadla...probala je s tistimi grenkimi laki ampak ni pomagalo...a ma kdo kak nasvet???prosim pomagite!hvala ze vnaprej • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Grizenje nohtov - kako nehati?
18.1.2014 10:19
Naj poskusi da ma neprestano lak na nohtih. Tko je sploh težje odgrizniti noht. In vsakič ko da roko v usta naj se spomne na to da si mora jih pustit rast, da bodo lepi in naj da neki druzga v roko da bo zaposlena Pol obstaja nevarnost da bo napdla kožico okoli nohtov...js sicr ne grizem nohtov, niti kožice, je pa res, da si morm kar naprej negovat kožo na dlaneh + nohte, da me kaj ne zagrabi :/ Če se ona nau držala svoje volje in svojih želj, pol se nau držala ničesar • irish
• Od: 12.2.2012
18.1.2014 13:44
Mene je minilo, ko sem si zaželela met dolge nohte. Postopoma sem nehala • legendary
• Od: 2.11.2012
18.1.2014 21:47
samokontrola..drgač ne gre
• somedaysomehow
• Od: 12.1.2014
19.1.2014 18:59
Ok....bo poskusla hvala vsem...pa se eno vprasanje ,to pa je za mene.....a maste kak nacin da nohti hitreje rastejo ker moji rastejo fullll pocasi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.