veterina/gimnazija?

somedaysomehow • Od: 12.1.2014 • Prispevkov: 14
veterina/gimnazija? 12.1.2014 19:01
hi...jaz sem letos 9 razred OŠ,vedno prav dobra al pa odlična.Rada bi šla na biotehniško-veterino (Maribor ali Ljubljana) pa me zanima katera je boljša....oziroma k eni pravijo da je bolš prej it v gimnazijo pa pol na veterino ,da maš pol več osnove za naprej?povejte mi tut katere gimnazije so o vašmu mnenju najboljše pa zakaj! Upam da mi bote povedli čim več o tem kam se mi najbolj splača it če hočem postat veterinarka?Hvala že za naprej! Smile
tamchyka • Od: 24.3.2013 • Prispevkov: 12
Re: veterina/gimnazija? 13.1.2014 21:22
somedaysomehow pravi:
hi...jaz sem letos 9 razred OŠ,vedno prav dobra al pa odlična.Rada bi šla na biotehniško-veterino (Maribor ali Ljubljana) pa me zanima katera je boljša....oziroma k eni pravijo da je bolš prej it v gimnazijo pa pol na veterino ,da maš pol več osnove za naprej?povejte mi tut katere gimnazije so o vašmu mnenju najboljše pa zakaj! Upam da mi bote povedli čim več o tem kam se mi najbolj splača it če hočem postat veterinarka?Hvala že za naprej! Smile

Hejla Wink .. jaz sem v Mariboru, hodim na biotehniško-veterinarski tehnik in sem drugač iz Celja.. v dijaškem domu Drava sem.. morem rečit da mi šola osebno ni težka. V osnovni sm bla vedno pravdobra in se mi uspeh ni poslabšal... učitli so uredu.. večina usi Smile .. zdej pojdi na to šolo če te res zanimajo živali in pa narava pa kako je živalsko telo zgrajeno, ker res ta smer temelji bolj na tem Smile . pa seveda prakso maš še pol... Zdej nevem ktera je bolša al LJ al MB .. morem pa rečit, da če bi se mogla odločit še enkrat bi se odločla isto.... Da greš na gimazijo pa da maš več osnove? to sploh ni res .... če hočeš it naprej veterino študirat je definitivno bolše če greš na gimnazijo, sam podlaga je pa definitvo bolša če greš prej že za veterinarskega tehnika, je pa res da težje prideš na šolo , no odvisno kak si pridna Wink..js sm drgač šla na to šolo, ker mam po 4 letih nek poklic , po gimnaziji nisi nič!..
Re: veterina/gimnazija? 14.1.2014 22:31
ful hvala res...js sem bla ful v dvomu zadnje čase a bi sploh šla na veterino čeprav mam to željo že od 1.razreda Smile A bi mi lahk še povedal npr. kako poteka pouk v 1.letniku ker takrat še ni vrjetno prakse...pa to fazaniranje če je v 1. letniku za sprejem al ga ni....pač prosim dj še mal povej kr me res zeloooo zanima in sem skoraj 100% da grem na to šolo če bom sprejeta.....hvala še enkrat res!!! Very Happy
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 0:52
somedaysomehow pravi:
ful hvala res...js sem bla ful v dvomu zadnje čase a bi sploh šla na veterino čeprav mam to željo že od 1.razreda Smile A bi mi lahk še povedal npr. kako poteka pouk v 1.letniku ker takrat še ni vrjetno prakse...pa to fazaniranje če je v 1. letniku za sprejem al ga ni....pač prosim dj še mal povej kr me res zeloooo zanima in sem skoraj 100% da grem na to šolo če bom sprejeta.....hvala še enkrat res!!! Very Happy

Ja valda Wink .. em pouk poteka normalno,,ponavadi okol 8 ur največ če štejem nulto .. v prvem letniku .. prakso oz. vaje jim rečemo že maš v prvem letniku in sicer mi mamo ob torkih pa ne usak torek .. in pol greš npr. v kamnico in tam oskrbuješ konje ..na velik lokacij greš ..pa še druge živali... pa fazaniranje niti ni blo tak hudo, sem se pustila popisat .. drgač pa tak ni dovoljeno, sam folk usejen dela to Very Happy
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 12:33
Ooo...ful dobr hvala ti res zdj me je sam strah da nebi bla sprejeta :/ Definitivno pridem pa na informativnega Wink A mi sam poves se kk je jedilnica al kak je s tem...pa dijaski dom kk je(a mate te ure za ucenje pa to? Kolk je za placat?) Ce se pa sama se kaj spolnes kr povej....res ti fulllllllllll hvala Very Happy
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 15:21
somedaysomehow pravi:
Ooo...ful dobr hvala ti res zdj me je sam strah da nebi bla sprejeta :/ Definitivno pridem pa na informativnega Wink A mi sam poves se kk je jedilnica al kak je s tem...pa dijaski dom kk je(a mate te ure za ucenje pa to? Kolk je za placat?) Ce se pa sama se kaj spolnes kr povej....res ti fulllllllllll hvala Very Happy

Sprejeta boš!! , verjemi.. pr nam so use sprejeli tudi trojkarje .. Very Happy .. ja pridi! .. jedilnica je kr vlka .. lahko maš hladn obrok(sendvič) ali topel.. al vegi (js sm vegi XD).... dijaški dom zdej enga maš 5 metrov stran praktično .. imenuje se zavod Antona Martina Slomška, moja sošolka in ful dobra kolegica je noter pa še ene par.. js sm pa v dijaškem domu Drava, to je pa mal bol stran, sam je pa blizu mesta in je meni osebno velik bolš Very Happy .. mamo učne ure ja ob 3-6.. od 6-9 pa si lahko uzuni, sam da neboš misla.. ni se ti treba učit med učnimi urami, js ponavadi spim, ko pride vzgojitlca na obhod če smo v sobah al pa smo na računalniku .. nič ne reče Smile ,, pa tut lahko greš ven če si priden, kar pa skos delamo Smile .. v antonu Martinu slomšku je pa mal drugač . majo pa učne ure od 4-7 pa men se zdi da ne smejo bit tuk douk uzuni Very Happy.. dijak je za plačat okol 200 eur na mesec z 3 obroki! glad i can help Wink
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 15:29
Ful fajn...sem fullll happy da si mi pomagala pa tok vlk povedla...ce se kaj se spolnes mi kr napis kr sem usega fullll vesela....zdj pa komiii cakam da bojo informativni!!!! FUL ti hvala res!!!!!!
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 19:45
somedaysomehow pravi:
Ful fajn...sem fullll happy da si mi pomagala pa tok vlk povedla...ce se kaj se spolnes mi kr napis kr sem usega fullll vesela....zdj pa komiii cakam da bojo informativni!!!! FUL ti hvala res!!!!!!

Haha ni panike lejo Wink .. ti kr sprašuj , če hočem me lahko dodaš na fbju pa bo mal lažje pa ti še kej povem Smile
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 21:17
Aha....ok amm...te bom dodala na fbju kako mas pa ime..a mas enako ko tuki?
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 21:33
somedaysomehow pravi:
Aha....ok amm...te bom dodala na fbju kako mas pa ime..a mas enako ko tuki?

Tamara Seme Romih Smile ..
Re: veterina/gimnazija? 15.1.2014 21:40
OK nasla sem sam da bom ziher da je pravi profil....a mas tako vijolcno majco na profilni?
Re: veterina/gimnazija? 16.1.2014 7:04
somedaysomehow pravi:
OK nasla sem sam da bom ziher da je pravi profil....a mas tako vijolcno majco na profilni?

ja Smile
Re: veterina/gimnazija? 16.1.2014 15:47
OK....sem te dodala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.