POMAGAJTE MI, PROSIM! :(

<< | 1 | 2
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: POMAGAJTE MI, PROSIM! :( 17.12.2013 23:07
urška...ti dve tamali sta kr eni, k se ta tip za njiju ne zmen...se mi pa zdi, da bi ti ta tip že kej namignu, se stabo zgovarjou in te fore čes mu ušeč. vrjetn te ne opazi, zto mu kukr je že ena gor rekla mau pumežikn, se mu nasmej watevr
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: POMAGAJTE MI, PROSIM! :( 18.12.2013 16:16
se strinjam z underbergom. tipu si najbrž všeč Very Happy sam seveda si ne upa dat pisnega potrdila o tem, kdo pa si, pri teh letih.. še ti mu mal pokaži da ti je všeč pa bo dobil pogum Smile to je res bedno če je punca čist hladna, v sebi pa umira od želje da bi jo "un" opazu..

pa tud, če nimate kej pametnega za povedat se ne oglašat, pa se še norca delat.. bv, teme so tuki zato da se pomaga ne pa za naslajat nad nekom.
Urska1D • Od: 17.9.2013 • Prispevkov: 17
Re: POMAGAJTE MI, PROSIM! :( 18.12.2013 23:05
ok zaj vsi govorite da sem mu všeč, jaz temu neverjamem. Mam fb pa sem ga med počitnicami 10x dodala, pa me je vedno prezrl, danes sem še ga enkrat dodala in seveda upajmo da bo sprejel. Ampak še mi danes ena povedala da je ena njena sošolka tut v njega, od njega je mlajša 3leta (torej 8 razred). Sicer se še nista videla in nič, samo zakaj me noče sprejeti po fb-ju?

Res se vsem zahvaljujem za odgovore Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: POMAGAJTE MI, PROSIM! :( 18.12.2013 23:18
no to je že drugač pol.. pol možno da mu nisi. razen če je tok sramežljiv da se boji da bojo njegovi prijatli videli da te ma dodano.. sam dvomim.

če je tko, najbolš da se ne sekiraš preveč Wink če je tok hladen al pa tok butast da se dela hladnega, nimaš kej. če bi kaj rad bi mogu takoj reagirat Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.