VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA?

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA? 14.11.2013 13:56
heeejjj..

mam en problem ki se ga velikokrat sploh ne zavedam, ko pride zravn mene kak tip ko mi je fajni al pa vem da sm jst njemu mi je še najprej fajn pol ko pa kaže da bi lahk kej mela pa js postanem ful tist **** stran pač neznam se več lepo prijazno obnašat, se delam norce iz njega, ga ****, pač kr neki pa še skos mam u glavi joojj zka ni to on ko sm u njega zalublena....mela sm že zdle dva taka primera ko sta blla dva kolega za mene zagreta od tega k sm jst u njega zalublena, pa nism mela čist nč z nnjima tut nasplošno nebi mela ampak kr je un kolega z ttim dvema pa sploh ne...sploh nwm zaka se unmu tak neki dokazujem če ga boli kurac za mene, lahk bi zdle s kom uživala sam ne js se unmu dokazujem, pa tta dva sta me velik bol vredna ko on sam si nemorm pomagat...pomagite mi kok naj se ne obnašam tak? lih učeri mi je kolegica rekla da zaka sm tak vzvišena do fantov, pač da lepo da se cenim sam da naj nebom taka? js nočem bit taka sam nwm kok si naj pomagam? kaj na naredim? aja pa povejte mi še kok se delat nedostopno kr tega tut neznam? zgledam ko neka zafrustrirana 13letnica ane ko sm to napisala hahaha uglavnem usak nasvet mi bo prau pršu... hvalaaaa Smile Smile Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA? 14.11.2013 14:09
sej je čis uredu, da se fantom ne mečš v roke, sam NEDOSTOPNOST je največja glupost k jo lahka dekle izvede do fanta (sploh, če je samska). zato ti predlagam, da se je ne učiš, kr boš pol ostala brez vsega.

Nvm zdej kaj morš nrdit, da nauš več vzvišena, ampak pomisl, kok s takim obnašanjem prizadaneš fanta k te mata rada. Če jima ti ne morš vračat čustev: jima to LEPO povej na miren način, tako da bo najmanj škode za oba.
Alpa se postav v njuno vlogo. Kako bi se počutla če bi se tip k ti je všeč do tebe obnašu vzvišeno?

Če boš zaničevala in se psomehovala čustvom ostalih ljudi, se ti bo vse vrnilo. Pa še brez prjatlov boš lahka ostala Razz
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA? 16.11.2013 19:16
vsekakor morš naprej odrast in gledat na fante drugač kot pa neke izzive/cilje. kako spremenit obnašanje? grdo rečeno, nekdo te more ornk prizadet enkrat, da boš dobila mal občutka kako se ne smeš obnašat.. si pač preveč vzvišena in nekdo te mora malo ob tla zabit, da boš pač dobila občutek da nisi nevemkaj.

kako se delat nedostopno? s tem bo tvoj problem samo še hujši. je pa tko - na nedostopnost padajo samo tisti tipi ki hočejo izzive. in ko ga dosežejo, grejo na novega. pač, igrice.

mal morš odrast (in več izkusit). predvsem pa na fante gledat kot na potencialne partnerje, ne pa da imaš spoznavanje za igrico "kdo bo koga".
buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
Re: VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA? 16.11.2013 20:29
mislim da je glih to moj problem, da me je negdo zabil, prizadel več kot si misli, mogoč glih zato tak gledam na fante, vem da ni prav, da niso usi take svinje, ampak si nemorm pomaagt oziroma neznam....
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: VZVIŠENA ali NEDOSTOPNA? 16.11.2013 20:40
jah, nekak si boš morala.. al pa če si boš preveč upala do nekoga, ki ti bo to vrnil v veliki meri, za kar ti bo krepko žal.. kot je smile rekla, še tiste ki so ti blizu boš izgubila.

mogoče rabiš iskren pogovor z nekom, če te je nekdo že zabil, je to najbrž tist problem ki ga morš rešit. ker takole ne gre.. ne smao pri fantih, amapk na splošno. tko se ne smeš obnašat. najbolje s kakšnim psihologom, da mal vzbudi razmišljanje v tebi.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.